Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Dziewczyny szykujcie portfele, w HM 20% z kodem 9690 🤭 lepiej się pośpieszcie, bo nie wiadomo ile będzie działał
Zulugula, Lalia, Anet.kaa, Ania81, Ladyo, Suszarka, dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Dzięki Zulu, skarpetki w panterkę w rozmiarze na lato zamówione 😂 że też im się opłaca ta darmowa dostawa dla kont premium. Ostatnio zamawiam tylko taką drobnicę.
Dokładnie, mi też wiozą skarpetki 😅KarolinaMaria lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Nowastaraczka wrote:O nieee, znowu sie pokusilam a rozsadna czesc mnie miala nadzieje ze kod nie pyknie :p dobrze ze dzwiek suszarki do usypiania zagluszyl wibracje od blika i stary nie pokapował 😋🤭
Te wibracje są najgorsze ale mój nie zczaja, bo on nie używa blika 😁Nowastaraczka lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Dziewczyny, Olek coś marudził więc go nosiłam na rękach aż w końcu wylądowaliśmy przed lustrem w przedpokoju i widział nas oboje w odbiciu. Zaczęłam tak nim potrząsać i z każdym podrzutem mówić "agi agi agi" a on się zaczął śmiać na głos 🤭🤩 oczywiście matka wariatka poleciała po telefon ale trzymać dziecko, trzymać telefon, bujać dzieckiem i nagrywać odbicie w lustrze to ponad moje siły i mam dwa nagrania, na jednym nic nie widać ale super słychać a na drugim odwrotnie 😅 ale ten śmiech jest cudowny 😍😍😍
A druga sprawa, czy Wasze maluchy jak leżą na brzuszku na podłodze to kręcą się jak wskazówka zegara?😅 W sensie Olek tak mi się dzisiaj odpychał tymi rączkami i nóżkami że jakby na macie narysować okrąg to się przekręcił o jakieś 45 stopni 🤣Nowastaraczka, Martt95, Ladyo, Suszarka, dmg111, doomi03, kar_oliv, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, Olek coś marudził więc go nosiłam na rękach aż w końcu wylądowaliśmy przed lustrem w przedpokoju i widział nas oboje w odbiciu. Zaczęłam tak nim potrząsać i z każdym podrzutem mówić "agi agi agi" a on się zaczął śmiać na głos 🤭🤩 oczywiście matka wariatka poleciała po telefon ale trzymać dziecko, trzymać telefon, bujać dzieckiem i nagrywać odbicie w lustrze to ponad moje siły i mam dwa nagrania, na jednym nic nie widać ale super słychać a na drugim odwrotnie 😅 ale ten śmiech jest cudowny 😍😍😍
A druga sprawa, czy Wasze maluchy jak leżą na brzuszku na podłodze to kręcą się jak wskazówka zegara?😅 W sensie Olek tak mi się dzisiaj odpychał tymi rączkami i nóżkami że jakby na macie narysować okrąg to się przekręcił o jakieś 45 stopni 🤣
U nas to samo i z lustrem i z kreceniem :p
I jeszcze jak Leo sie tak duzo smieje glosno to dostaje szczesliwej czkawki😝 ale ten chichot to moj ulubiony dzwiek 🥰Lalia, Suszarka, Martt95 lubią tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Dziewczyny dopiero staram się was nadrabiać ale tyle tych stron.... 😊
Lalia Twój Olek miał rota? Pisałaś wcześniej że chyba się zaraziłaś...pewnie coś przegapiłam
Czy któraś szczepiła prevenarem, rotarixem ale nie zdecydowała się na 5czy 6 w 1?
Anetka w której aptece kupowałaś rotarix? -
Zulu, skorzystałam i ja z kodu 🤭 zamówiłam te sławne topy do karmienia 🤣
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:U nas to samo i z lustrem i z kreceniem :p
I jeszcze jak Leo sie tak duzo smieje glosno to dostaje szczesliwej czkawki😝 ale ten chichot to moj ulubiony dzwiek 🥰
To musi być niesamowite 😍😍😍
Olek jak zaczął się śmiać na początku to tak jakby chrypkę miał 🤣🤣🤣 ale siedzę i oglądam w kółko moje totalnie beznadziejne nagranie, ale ten dźwięk jest cudny 😍😍😍Nowastaraczka, Martt95 lubią tę wiadomość
-
U mnie się sra krótko mówiąc. Nie jestem gotowa żeby o tym pisać tu. Plus taki, że problemy naprawiły nasza sytuację małżeńską. Przynajmniej chwilowo. Ale poza tym jest źle. Ciężki czas przed całą moją i męża rodziną. Żeby było śmieszniej - pierś dalej boli a ja z tego wszystkiego zapomniałam umówić się z cdl na jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2021, 21:45
-
Ounai wrote:U mnie się sra krótko mówiąc. Nie jestem gotowa żeby o tym pisać tu. Plus taki, że problemy naprawiły nasza sytuację małżeńską. Przynajmniej chwilowo. Ale poza tym jest źle. Ciężki czas przed całą moją i męża rodziną. Żeby było śmieszniej - pierś dalej boli a ja z tego wszystkiego zapomniałam umówić się z cdl na jutro
Ounai, gdyby miało Ci to pomoc to pisz na priv, wiesz gdzie mnie znaleźć. Mam nadzieję że skoro z mężem sytuacja się poprawiła, to wspólnie uda Wam się pokonać nowe trudności z którymi musicie się zmagać 😘Ounai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Dziewczyny, Olek coś marudził więc go nosiłam na rękach aż w końcu wylądowaliśmy przed lustrem w przedpokoju i widział nas oboje w odbiciu. Zaczęłam tak nim potrząsać i z każdym podrzutem mówić "agi agi agi" a on się zaczął śmiać na głos 🤭🤩 oczywiście matka wariatka poleciała po telefon ale trzymać dziecko, trzymać telefon, bujać dzieckiem i nagrywać odbicie w lustrze to ponad moje siły i mam dwa nagrania, na jednym nic nie widać ale super słychać a na drugim odwrotnie 😅 ale ten śmiech jest cudowny 😍😍😍
A druga sprawa, czy Wasze maluchy jak leżą na brzuszku na podłodze to kręcą się jak wskazówka zegara?😅 W sensie Olek tak mi się dzisiaj odpychał tymi rączkami i nóżkami że jakby na macie narysować okrąg to się przekręcił o jakieś 45 stopni 🤣Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wik89 wrote:Annia, na kiedy masz dostawe z nexta? Ja zamowilam dwa tygodnie temu i miala byc 18.03 a wlasnie dostalam maila, ze jest opoznienie i dostarcza mi 11 dni pozniej... bez sensuMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Zapomniałam napisać, wczoraj padłam o 21:30, a dziś się obudziłam o... 11:00! 😮
Mąż przejął dzieci 😚
U nas dziś dobry dzień, dobranoc 😴dmg111, Wik89, Nowastaraczka, emdar, Fragaria, Zulugula lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność