Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, wspolczuje, oby bol minal szybko...
Nasza noc tragiczna dzisiaj, juz nawet nie chce mi sie opisywac dokladnie. W skrócie: od 23 do 5 mialam wrazenie, ze karmie non stop. Po piatej glodomor wstal i maz go przejal, troche odespalam,uff
Dzis dwa spacery zaliczone, ale troche mnie chyba przewialo. Mam plan o 20 uspic synka, napic sie goracej herbaty i isc spac. Oby ta noc byla choc troooche lepsza
Dziewczynki wszystkie przepiekne!
Lulu, jak samopoczucie?
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyTo chyba z moim dzieckiem jest coś nie tak 🤦♀️
Nie odczuwam skoków, nie jest marudna, ma stałe godziny spania....
Może mam lalkę, nie dziecko? 😍kar_oliv, Zulugula, emdar, Meggi110818, Wik89, Nowastaraczka, Suszarka, Enigvaa, Annia, Fragaria, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Uff obudził się i nie rozpoczął nocy 😀
Moti zazdro! U nas Młody jest nawet aniołek ale w skoki daje popalić, chociaż ten skok jest taki długi, że zaczynam nie pamiętać juz tych aniolkowych czasów 😂
Edit: po Matyldzie widac, że ktoś wymyślił skoki żeby przetrwac marudzenie dzieci, że tak ma byc a nie po prostu są marudami😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2021, 18:32
SzalonaOna lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Wik oby dzisiejsza noc była lepsza, żebys się zregenerowała 🙏 oby Cię tylko nie rozłożyło.
Mnie chyba właśnie zawialo jak wietrzyłam sypialnie i poszlam zamknąć okno w samym podkoszulku na ramiączkach, stąd ten ból.Wik89 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
SzalonaOna wrote:To chyba z moim dzieckiem jest coś nie tak 🤦♀️
Nie odczuwam skoków, nie jest marudna, ma stałe godziny spania....
Może mam lalkę, nie dziecko? 😍SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Meggi, cudna ta Twoja dziewczynka 😍😍😍
U nas dzisiaj trzy drzemki w ciągu dnia 😅
1,5 godziny, 3 godziny i pół godziny 😍😍😍 -
Enigvaa, Meggi, Karolina, cudne Wasze córeczki 😍😍😍!!!
Motyl, po prostu masz dziecko na pt. zachęta na kolejne 😄🤣 A tak serio, to ciesz się kochana że Matylda taka ułożona.
Zulu, współczuję zawiania 😒 Nasmaruj się na noc jakimś Amolem czy czymś w podobie. No i kciuki za dobrą noc ✊
Wik, za Twoją też ✊
Julek juz padł, umęczywszy przedtem starych okrutnie. Idę się kąpać i zalegam na kanapie 🙂 Miłego wieczoru wszystkim Wam a maluchom długiego snu👶.Meggi110818, KarolinaMaria, Wik89, Lalia, Ania81, SzalonaOna, dmg111, Enigvaa lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Enigvaa, Meggi śliczne dziewczynki ❤️
KarolinaMaria chyba nie muszę mówić, ze jestem zakochana w synowej, mały Cukiereczek 🥰
My dzisiaj pół dnia spędziliśmy u teściów na urodzinach, dopiero wracamy do domu, Staszek padł ze zmęczenia (teściowie mieszkają około 6-8km od Nas a widzimy się raz na miesiąc albo przy okazji typu urodziny... nie żeby mi to nie odpowiadało ale Stasiu przez to w ogóle ich nie kojarzy 🙄😅)Zulugula, Suszarka, KarolinaMaria, Ania81 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Lalia wrote:Meggi, cudna ta Twoja dziewczynka 😍😍😍
U nas dzisiaj trzy drzemki w ciągu dnia 😅
1,5 godziny, 3 godziny i pół godziny 😍😍😍
U Nas jeśli nie ma spaceru (dzisiaj mega wiało to nie było) to są tylko turbo szybkie drzemki, 2x po 10 minut 😁O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:U Nas jeśli nie ma spaceru (dzisiaj mega wiało to nie było) to są tylko turbo szybkie drzemki, 2x po 10 minut 😁
Meggi110818 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Moja Iga się kręciła od 6, nakarmilam, odłożyłam, kręciła się dalej, koło 7 kupa, przy przebieraniu się wybudziła. Pogadała chwilę, przed 9 ją uśpiłam z powrotem, pospała godzinę. Później już mało snu miała, jedna drzemka 15 min, jedna w aucie 25 minut, później godzina i z 10 minut w aucie na powrocie. Próbowałam ją uśpić jak wróciliśmy od teściów ale nie było opcji. Przeciągnęłam ją do teraz i padła w sekundę. Ciekawe o której wstanie 🤷Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dzięki Zulu, skarpetki w panterkę w rozmiarze na lato zamówione 😂 że też im się opłaca ta darmowa dostawa dla kont premium. Ostatnio zamawiam tylko taką drobnicę.
Zulugula lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm