Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:To chyba z moim dzieckiem jest coś nie tak 🤦♀️
Nie odczuwam skoków, nie jest marudna, ma stałe godziny spania....
Może mam lalkę, nie dziecko? 😍
Uff a myslalam ze tylko ja nie odczuwam skokow i zastanawiałam się czy z Kuba wszystko ok 😁 moj jakos nie ma stałych godzin spania ale plus minus 1h i cala noc przespana, za dnia z drzemkami różnie zależy jak się wymeczy zabawa na matach. Mamy dzieci na zachętę tylko Ty Motylku jak dobrze pamietam kończysz produkcje 🙂
Ale śliczności i słodkości z Matyldy i Malwinki 🥰🥰
Ounai cos za dużo ostatnio Ci się zwala na głowę. Widać po postach ze twarda i ogarnieta z Ciebie dziewczyna wiec przezwyciężysz wszystkie problemy.
A faceci....oni zawsze maja swoj swiat i poglad widzenia. O moim to ksiaze można pisać i ciągle ostatnio sa kłótnie o jego lenistwo i "zmeczenie". No bo my kobiety to przecież nigdy nie możemy się źle czuć i być zmeczone....KarolinaMaria, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam resztę nadziei, że może dobra energia i pozytywna myśl idzie gdzieś w świat i przynosi dobro tam gdzie powinna, dlatego proszę Was kochane o takie dobre myśli i modlitwę kto może za moją kuzynkę.
Mówiłam Wam kiedyś że jest w ciąży bliźniaczej jednojajowej. W przeciągu kilku ostatnich dni okazało się że nastąpił zespół przetoczenia między chłopcami, przedwczoraj przeszła operację laserowej okluzji naczyń i amnioredukcje.
Wczoraj rano niestety dostaliśmy straszną wiadomość że jeden z bliźniaków umarł (nie wytrzymało jego przerośnięte serduszko 😭) ... To dramat dla całej naszej rodziny, ja jestem załamana na samą myśl...
Trwa jednak dalej walka o drugiego bliźniaka i tak na prawdę wszystko już w rękach Boga... To dopiero 26 tydzień, a on nie ma jeszcze nawet kilograma 😢
Proszę pomódlcie się i zaciśnijcie kciuki za to, żeby ten malutki sobie poradził... 😢😢😢 -
Dziewczyny, ja nie wiem co się przed chwilą wydarzyło.. jedyne co mi przychodzi do głowy, to że mojemu cyckowi odj***ło...
Obudził mnie mega ból od strony pachy, macam a tu cyc wielkości melona, twardy i cały gorący, a drugi totalnie normalny.. patrzę Olek śpi, to poleciałam do kuchni po laktator. Sciągnęłam do uczucia minimalnej ulgi 90 ml w minutę (!!). W tym czasie obudził się Olek, więc go przebrałam i wróciłam do sypialni nakarmić i jeszcze ciągnął z tego cyca dobre 15 min. Szok.. -
Moja poduszka do karmienia z motherhod po 3 msc jest już w kiepskim stanie, rozpłaszczyła się, nie jestem zadowolona od początku bo najpierw dziecko mi wpadało między mnie a poduszkę (mam wąską talię), jak chciałam odłożyć po karmieniu do łóżeczka to spadała mi na podłogę i z racji, że ja mam wysoką górną część ciała to muszę się pochylać. Zamówiłam poduchę z twinny lu z fb, robią też poduszki nie tylko dla bliźniąt ale i single. Ma zaczep na talię. Jak przyjdzie to dam znać jak się sprawdza, ma 17 cm wysokości.
-
Doomi to straszna tragedia... nie wiem co powiedzieć, to jest takie niesprawiedliwe... oby z drugim dzieckiem wszystko do końca było dobrze.
A u mnie znowu pogrzeb w rodzinie, najpierw moja mamę dobił covid a teraz mojego wujka, a jej brata... moja ciocia w ciągu pół roku straciła oboje rodzeństwa... 🙄 -
Dziewczyny znowu atak kolki
wziąłem nospe max godzinę temu, ale słabo działa,zwijam się
nawet 2 tyg nie minęły fuck ,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 05:03
-
kar_oliv wrote:Lalia a może przy karmieniach ostatnich pomyliłaś cycka i pod rząd karmiłaś z drugiego i ten się przepelnił?
Też o tym myślałam ale na pewno nie. Na noc nakarmilam z dwóch, pierwsza pobudka była po północy i nakarmilam z prawego, a o 2:40 obudził mnie ten ból lewego. Jak nakarmilam z lewego Olka o 3 tak mi się obudził o 6:30, a zazwyczaj im bliżej poranka tym częściej się wybudza. Nie wiem co mu z tego cyca poleciało że tyle spał 😂 -
Tajka, przykro mi ,że znowu Cię rypnęło. Mała teraz szybko rośnie i może uciskać Ci na narządy, może stąd kolejny atak(tak mi lekarze tłumaczyli moją kolkę). Trzymaj się mocno ❤
Tajka lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Lalia wrote:Też o tym myślałam ale na pewno nie. Na noc nakarmilam z dwóch, pierwsza pobudka była po północy i nakarmilam z prawego, a o 2:40 obudził mnie ten ból lewego. Jak nakarmilam z lewego Olka o 3 tak mi się obudził o 6:30, a zazwyczaj im bliżej poranka tym częściej się wybudza. Nie wiem co mu z tego cyca poleciało że tyle spał 😂
Musiałaś zjeść coś pysznego, delektował się i smacznie spał 😂😂😂Lalia lubi tę wiadomość
-
Doomi, pomodliłam się i przesyłam tyle pozytywnej energii ile potrafię. Bardzo mi przykro z powodu śmierci jednego bliźniaka ☹️
Kar oliv, moje kondolencje 😟kar_oliv, doomi03 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Cześć Mamusie, zbieram się do pracy, jeszcze pół miesiąca do wolnego 😀 życzę Wam miłego tygodnia 😍. Ounai jeśli czujesz potrzebę rozmowy to pisz. Znamy się już tutaj jak łyse konie, czasami osoba z boku popatrzy na sprawę bardziej na trzeźwo. Lali współczuje przeżyć cyckowych! Dobrze ze udało się to opanować! Domi straszna historia! Bardzo współczuje! Na Netflix jest ten dokument Chirurgiczne cięcie i pierwszy odcinek jest właśnie o profesorze Nikolaidesie i zespole przetoczenia miedzy płodami, bardzo ciekawe. Zulu dzięki za kod ❤️ Podobno jest ważny do końca marca. Mam taka nadzieje bo mam już koszyk w hm na 500 zł po zniżce, a na Allegro czeka jeszcze koszyk z pojemnikami do kuchni i zastanawiam się co zamówić 😂
Lalia, Zulugula, Suszarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikaa92 wrote:Uff a myslalam ze tylko ja nie odczuwam skokow i zastanawiałam się czy z Kuba wszystko ok 😁 moj jakos nie ma stałych godzin spania ale plus minus 1h i cala noc przespana, za dnia z drzemkami różnie zależy jak się wymeczy zabawa na matach. Mamy dzieci na zachętę tylko Ty Motylku jak dobrze pamietam kończysz produkcje 🙂
Ale śliczności i słodkości z Matyldy i Malwinki 🥰🥰
Ounai cos za dużo ostatnio Ci się zwala na głowę. Widać po postach ze twarda i ogarnieta z Ciebie dziewczyna wiec przezwyciężysz wszystkie problemy.
A faceci....oni zawsze maja swoj swiat i poglad widzenia. O moim to ksiaze można pisać i ciągle ostatnio sa kłótnie o jego lenistwo i "zmeczenie". No bo my kobiety to przecież nigdy nie możemy się źle czuć i być zmeczone....
Ta, na zachętę. Ja ogólnie wszystkie dzieci miałam spiace całe noce i dość grzeczne. Choć muszę powiedzieć, że z całej 3 to Matylda jest najgrzeczniejsza ❤️ naprawdę, w dzień poleży na macie/bujaku/na tapczanie i nie trzeba przy niej siedzieć, po prostu leży i obserwuję wszystko. Gada z nami jak najęta od paru dni. Nocki śpi, w dzień też ma drzemki, krótsze bo takie do godziny, ale ma. W wózku śpi na spacerku, nei ma afer. Nie mamy bolących brzuszków, nie mamy problemów z kupka, nie było żadnych akcji po szczepieniu. No normalnie mega dziecko 😍 aż sama jestem w szoku!
Mało tego, bo wszyscy mnie straszyli ze wczesniak, będzie łapać każda infekcje itd. A Matylda, mimo, że mieliśmy koronę, mimo że dzieci są chore po raz enty - ona NIC. Ani katarku ani nic.Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Dziewczyny mam resztę nadziei, że może dobra energia i pozytywna myśl idzie gdzieś w świat i przynosi dobro tam gdzie powinna, dlatego proszę Was kochane o takie dobre myśli i modlitwę kto może za moją kuzynkę.
Mówiłam Wam kiedyś że jest w ciąży bliźniaczej jednojajowej. W przeciągu kilku ostatnich dni okazało się że nastąpił zespół przetoczenia między chłopcami, przedwczoraj przeszła operację laserowej okluzji naczyń i amnioredukcje.
Wczoraj rano niestety dostaliśmy straszną wiadomość że jeden z bliźniaków umarł (nie wytrzymało jego przerośnięte serduszko 😭) ... To dramat dla całej naszej rodziny, ja jestem załamana na samą myśl...
Trwa jednak dalej walka o drugiego bliźniaka i tak na prawdę wszystko już w rękach Boga... To dopiero 26 tydzień, a on nie ma jeszcze nawet kilograma 😢
Proszę pomódlcie się i zaciśnijcie kciuki za to, żeby ten malutki sobie poradził... 😢😢😢trzymajcie się, oby wszystko poszło pomyślnie teraz!
doomi03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemdar wrote:Nowastaraczka, może to będzie dla Ciebie jakaś delikatna forma pociechy,ale my dziś zaczęliśmy dzień o...4😒🙄
-
nick nieaktualny