Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai,Inaa wspolczuje problemow rodzinnych. Wiem,ze dacie rade. Juz nie raz pokazalyscie swoja sile.
Herbatko trzymaj sie mocno, 2 miesiace nie napawa pptymuzmem ale wszystko dla tego szkraba! ❤️
Emdar, ja to swojego mam czasem ochote udusic w nocy poduszka, ale cholera,tesknilabym za nim. No i poszlabym siedziec 😅emdar, Fragaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Ja to jestem typ minimalistyczny jeśli chodzi o ubrania dla Julka( dla siebie zresztą też); wyznaję zasadę ze jak będzie trzeba to kupię coś raz, dwa. Nie robie zakupów na zapas. Ale jak kupno kurteczki dla synka ma Ci sprawić radość to kupuj rzecz jasna!!😍☺
Właśnie chyba się wstrzymam, teraz jest taki dostęp do wszystkiego, że nie ma sensu chyba na wyrost. Dzięki!!emdar lubi tę wiadomość
-
U nas nocka jak zawsze, ale pierwszy raz zasnela sama w lozsczku i w nim spala do 6.30. Potem juz z lenistwa ja wzielam do siebie i na spiocha nakarmilam i spalysmy do 9! ❤️
Lalia, emdar, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 11:57
Ounai lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ounai
dużo sił i wytrwałości, wspierajcie się, w obecnej sytuacji tylko spokój i siła Was uratuje.
Musi być dobrze!Ounai lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Herbatko trzymaj się, juz niewiele Cie dzieli i na pewno wszystko będzie dobrze.
Inaa przykro mi , że masz takie stosunki z mamą i opowiada takie rzeczy, mam nadzieję że się ogarnie i potem przeprosi..
Lalia
Ja kupilam teraz taka kurtke jak mowisz, 68, z myślą na wiosnę ale jest dość wielka a Tomek nadal nosi 62 i tez by wypadalo na lato co myślę, że bez sensu i chyba ją wystawie na olx i vinted
Zulu, może się wstrzymaj z tą sprzedażą, bo mi teraz Olek tak wyskoczył, że boję się że 68 to on najkrócej ponosi jak do tej pory 😳
Dzisiaj mu chciałam założyć pierwszy raz taki komplet dresowy z Lidla, 62/68. To w bluzę mi nie wszedł, jedną rękę cudem przełożyłam a drugą nie było szans, a spodnie może na długość są ciuteczke za długie ale w pasie na styk 😳 wyciągnęłam bluzę z primarka 3-6 miesięcy i mimo, że większa od tej z Lidla to kurde na styk, normalnie jest dopasowana na niego 😳 body z Lidla 62/68 leżą jak na wymiar, zamówiłam body z Sinsay 68 które jak przyszły wydawały mi się duże a leżą super 🤨 wczoraj założyłam mu też taki komplet z Pinokia body plus poospiochy który dostał od mojej teściowej i też pasowało fajnie, no może te nogawki ciuteczke długie 😅 tylko że Olek jest "dobrze zbudowany" , ma pulchne nóżki i spory brzuszek 🤭
Z Pixela wyciągnęliśmy mu już wszystkie wkładki (została tylko ta co stabilizuje głowę) i stwierdziliśmy, że jeśli pojedziemy w sierpniu nad morze, to możliwe że czeka nas wymiana fotelika 🤣 -
Zulugula wrote:Angie chcialam Ci napisać przystawiaj dziecko i ciepłe okłady , nie ogarnelam, ze Ty jeszcze w dwupaku🤦♀️ dziwne, że Cie zastój dopadł, nie wiem co z tym fantem, na pewno weź jakis apap, skoro juz masz stan podgoraczkowy 😕
Ounai wysyłam milion ciepłych myśli.Ounai lubi tę wiadomość
-
Ounai Trzymam wielkie kciuki za Cb i za twoja rodzinkę, jesteś naprawdę mega silna babka, nieraz tutaj nam to pokazałaś i wieze w to ze wszystko się poukłada i będzie wporzadku 😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 13:26
Ounai lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Enigvaa wrote:
Emdar, ja to swojego mam czasem ochote udusic w nocy poduszka, ale cholera,tesknilabym za nim. No i poszlabym siedziec 😅Ladyo, Enigvaa, Nowastaraczka, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Normalnie czarny poniedziałek 🖤
Co do ubranek to ja na razie nic nie kupuję, bo ciężko mi ocenić jaka Matylda za chwilę będzie. Będę kupowała na bieżąco. Jest szczupła, dużo ubrań na niej wisi. Kupowałam je jeszcze w ciąży, np. Dresik z Nexta, bluza jest ok, ale spodnie za szerokie w pasie i ich nie założy. Tak jak Emdar jestem trochę minimalistką i w ubraniach i w zabawkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 12:59
Lalia, emdar lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
emdar wrote:My jesteśmy razem 21 lat. Mój mąż mówi,że jakby mnie wtedy udusił to za dobre sprawowanie by zaraz wychodził z więzienia 😉😁🤣
Ja swojemu ciagle mowie ze widzialy galy co braly wiec teraz ma nie narzekac bo zwrotow nie uwzglednia sie 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 13:27
Lalia, emdar lubią tę wiadomość
🔸28 lat
nick nieaktualnyOunai nie zdazylam przeczytac, ale wysylam wsparcie i pozytywna energie. Uda sie wam rozwiazac wasze problemy.
Inaa89 Wspolczuje problemow z mama.
Domi modlitwa za twa kuzynke i jej malenstwo. Swiatelko dla jej aniolka.
Herbatko, Tajka kciuki za was.
Laila, Angie1985 Wspolczuje problemow z piersia.
doomi03 lubi tę wiadomość
-
Lalia mój chudzielec nadal tkwi w 62, body 68 na długość byłyby ok ale bardzo luźne w tułowiu z kolei 🤷♀️ mam kilka rzeczy 74 na lato ale myślę, że 74 to my dopiero na jesień założymy. Nie kupuję już więcej nad wyrost! Nunu!
Te z lidla 62/68 to jeszcze trochę zanim założymy , za szerokie wszystko🤦♀️KarolinaMaria, Lalia lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Hej dziewczyny strasznie długo sie nie udzielałam. Macierzyństwo pochłonęło moj cały świat. Synek skonczy jutro już 5 tygodni kiedy to zleciało jest całym moim światem. Jest taki kochany chociaż pokazuje swoje rożki coraz częściej. Nie mam kompletnie czasu na nic nawet na ogarnięcie siebie.
WRZUCAM WAM PARĘ FOTEK Z CAŁEGOO NASZEGO PIĘKNEGO MEISIĄCA ŻYCIA RAZEM ❤️
NIE CYTUJCIE PÓŹNIEJ USUNĘ
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 20:41
emdar, Lalia, Ania81, kar_oliv, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Wik89, Annia, Enigvaa, kic83, kiniusia270, Inaa89, Zulugula, SzalonaOna, Martt95, dmg111 lubią tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Zulugula wrote:Lalia mój chudzielec nadal tkwi w 62, body 68 na długość byłyby ok ale bardzo luźne w tułowiu z kolei 🤷♀️ mam kilka rzeczy 74 na lato ale myślę, że 74 to my dopiero na jesień założymy. Nie kupuję już więcej nad wyrost! Nunu!
Te z lidla 62/68 to jeszcze trochę zanim założymy , za szerokie wszystko🤦♀️
Widzisz, to kwestia budowy dużo robi jednak 🙂
BARDZO PROSZĘ NIE CYTOWAĆ
Mój Olek na obu zdjęciach ma spodnie z Lidla 62/68 które jak widać ciut za długie, ale w pasie na styk.
Na zdjęciu po lewej ma bluzę z Kubusiem Puchatkiem z Sinsay 68 i sweter z Next 3-6 msc, a na zdjęciu po prawej bluzę z Primarka 3-6 miesięcy. I te bluzy przez głowę trudno mu założyć, bo jest szeroki w ramionach 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 19:10
kar_oliv, Ania81, Nowastaraczka, KarolinaMaria, kic83, Suszarka, kiniusia270, Inaa89, Ladyo, Zulugula lubią tę wiadomość