Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia nie wiem czy ja mam jakieś wymysły ale Oluś wydaje mi się podobny bardzo z Leosiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 17:50
Lalia, kic83, Suszarka, Inaa89, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka, ojejku! 🤩🤩🤩 Faktycznie podobni!! 😁😍
Leoś ma sztosik spodnie 👌😎Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Nie przeczytałam o co chodzi w sprawie Ounai ale wierzę, że sobie poradzicie z każdą przeciwnością losu jako rodzina i wyjdziecie z tego silniejsi.
Inaa w kwestii Twojej mamy to jak podchodzi do tych bzdur które mama wtgaduje Twoja rodzina do której ona dzwoni? Mam nadzieje, że są na tyle rozsądni że wiedzą iż to są bzdury. A Tobie współczuje, okropne jest to gdy za pomoc otrzymujemy takie coś w zamian. -
Nowastaraczka ale słodki jest Leoś! I ma odjazdowe spodenki!
Laila, Oluś to również słodziak! Do.kogo jest podobny? Chybs troszke ma z Ciebie, prawda?
Nadzieja! Twój synek to kopia Ciebie, piękny czarnulek!
Herbatko, przykro mi że znowu jesteś w szpitalugdzie leżysz? Trzymać dla Ciebie dresik bambi 56 czy 62?
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Laila
słodki Oluś!
Nowastaraczka
Leoś znów jaki cudny! A te spodnie 😍Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ale cudowne Wasze chłopaki 😍 Do schrupania:) Leoś z Olkiem faktycznie podobni!
Nadzieja,jak się odnajduejsz w nowej roli? Oliwier to istna kopia mamy 😘 Śliczny mały!Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dzień dobry!
Inna, chyba już usunęłaś post ale z kontekstu wypowiedzi dziewczyn wnioskuję że jakieś problemy z mamą? Niestety czasem z rodziną najlepiej się wychodzi na zdjęciu. Mądra kobieta z Ciebie więc nie bierz do siebie głupich zagrywek. Chociaż wiadomo że to mama i chciałoby się żeby była wsparciem, a nie solą w oku.
Ounai Twojego posta nie zdążyłam przeczytać ale przesyłam Ci moc uścisków i energii, wierzę że się wszystko dobrze poukłada!
Motylku, my mamy łóżeczko z Ikei Sundvik, białe, chyba 349 kosztowało.
Zielona herbata, wiem że wolałabyś być w domubardzo współczuję Ci szpitala!
Tajka dla Ciebie dużo dużo zdrowia, oby kolka przeszła.
Angie oby pierś przestała się wygłupiać i przestała boleć!
Lalia Twój Olek to turbo słodziak 🤩
Dzisiaj Iga miała USG bioderek. Lekarz powiedział że są ładnie wykształcone. W badaniu stwierdził niewielki przykurcz, pokazał jak ćwiczyć i za 10 tygodni kontrola. Jednak NFZ to jakaś porażka. Jak dzwoniłam do przychodni to kazali przyjść na 14. Na miejscu się okazało że o 14 otwierają rejestrację, a kolejka idzie na zasadzie kto przyjdzie wcześniej 🥴 dobrze że byłam z mamą i już o 13:40 na miejscu. Jednak najbardziej mnie rozwalił fakt że lekarz przyjechał przed 15 i to podobno i tak wcześnie bo wywieszka jest że od 15 przyjmuje. 20 osób tłoczyło się w poczekalni na 4 metrach kwadratowych. A obok wywieszka uwaga koronawirus, proszę zachować odległość 2m między pacjentami 🤦🤦🤦 już nie wspomnę że w przychodni remont i pełno pyłu na korytarzach, i w takich warunkach przyjmują maleńkie dzieci...
Dziewczyny nienawidzę siebie za to co czuję, ale ja zazdroszczę mojej siostrze że jest w stanie wykarmić dziecko. Wiem że ja miałam po CC masę komplikacji, urodziłam znacznie większe dziecko itd. ale wczoraj się znowu popłakałam. Okropnie się czuję z tym że w ogóle takie uczucia się we mnie rodzą, przecież chcę dla niej i jej córki wszystkiego co najlepsze i naprawdę dobrze im życzę. Myślałam że temat karmienia mam przepracowany w głowie, a jednak jakoś to we mnie tkwi bardzo głęboko. Zły człowiek ze mnie, nie powinnam być zazdrosna o takie rzeczyLalia, Ounai, Inaa89, Ania81, KarolinaMaria, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziewczyny jacy przystojni mali chlopcy 😍😘 każdy skrada serducho 😘😘
Ounai gratulacje dla Martusi i wirtualne buziaki 😘Nowastaraczka, Ounai lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Anet.kaa wrote:Nie przeczytałam o co chodzi w sprawie Ounai ale wierzę, że sobie poradzicie z każdą przeciwnością losu jako rodzina i wyjdziecie z tego silniejsi.
Inaa w kwestii Twojej mamy to jak podchodzi do tych bzdur które mama wtgaduje Twoja rodzina do której ona dzwoni? Mam nadzieje, że są na tyle rozsądni że wiedzą iż to są bzdury. A Tobie współczuje, okropne jest to gdy za pomoc otrzymujemy takie coś w zamian.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Leoś, Oluś i Oli to są przystojniaki! Super chłopcy! Ounai ciężka sytuacja! Przykro mi ze musisz przez to przechodzić. Ja bym chyba pomogła młodszemu, tym bardziej ze to musi być bardzo trudne. Potrzebuje poczucia bezpieczeństwa. Ina u Ciebie również nieciekawie
może to jakiś rodzaj demencji? Starsi ludzie czasami maja takie urojenia w głowie...
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Ja dostałam dziś zakaz przychodzenia do pracy
tzn mam pracować zdalnie dopóki mam ochotę, a jeden dzień w tygodniu przyjeżdżać do firmy, bo covid, ciąża itp. Nie ukrywam ze bardzo mi to odpowiada. I naprawdę doceniam bardzo moja prace, są w stosunku do mnie bardzo w porządku
tak wiec jutro zamiast 6.00 to pobudka 7.50
Lalia, Ounai, Zulugula, emdar, Nowastaraczka, Suszarka, Inaa89, kar_oliv, Ania81, Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai, Marta leci jak torpeda 🤩
Inaa, mam nadzieję, że rodzina stanie za Tobą murem, a mama się ogarnie 😘
Ladyo, super że będziesz mogła pracować z domowego zacisza 🥰
Anetko, Olek to w zależności od dnia albo 100% mój mąż, albo 100% mój Tata 😅 ponoć po mamusi ma uśmiech, bo jak się śmieje to całą buzią 😍
Suszarko, nie bądź dla siebie taka krytyczna! Nie możesz się obwiniać o rzeczy na które nie masz wpływu, a zresztą z tego co pamiętam, to Iga oprócz mm dostaje Twoje mleczko , więc tym bardziej się nie smuć🙂
Ounai, Inaa89, Anet.kaa lubią tę wiadomość