Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKiniusia jaki przystojniaka Twoj Stas❤️
Mart nie obwiniaj sie za chorob Alusi. Najwazniejsze, ze jest w dobrych rekach i jest poprawa. Niedlugo wroci ze szpitala i bedzie szczesliwa bawic sie i biegac a o chorobie zapomnicie.
Do lozeczka im mniej tym lepiej. Warkocz, ochroniacz to ostatecznosc.
Kurcze miala reka nie bolec po aplikacji implant pod skore. A boli i to bardzo, 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
No coz sama chcialam to teraz musze wytrzymac by sie zagoilo.
Ja juz mam wolne od domowej pracy. Posprzatane, pranie w pralce, muffin zrobione. Synus zadowolony bo mamy czas na cyckanie sie.
Odkrylam ulubiona piosenka synka. Zasypia,bawi sie przy " Old Town Road" 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Ja mam juz dosc tego, bo potrafi to leciec przez godzine lub dluzejWik89, Lalia, kiniusia270 lubią tę wiadomość
-
Kic, Lalia, Iryska dziękuję za odpowiedzi. Polubiłam Wasze posty za wskazówki. Zawsze tak pobieżnie czytałam Wasze posty o zastojach, myśląc 'ach, mnie to nie dotyczy'. No to mam za swoje. Gula nadal jest, ale jakby miększa i ciut mniejsza.
O gorączkę się pytałam bo mam kontrolne USG u Mikiego dzisiaj i jakby mi wywaliło temperaturę to mnie tam nie wpuszczą. Co godzinę mierze czy nadal temperaturę mam w normie. 🙄kic83 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:Mój mały całą noc się wiercił i teraz odsypia. Zdążyłam się wykąpac, zjeść śniadanie, wypić kawę a ten dalej śpi 🙄 i o dziwo nawet się nie poruszy ani nie stęknie..
Przeczytalam „mój mąż” ..... 🤣🤣🤣
Chyba sie (znowu) nie wyspalam
Milego dnia!!!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
kar_oliv wrote:Polecacie jakaś dobrą książkę o rozszerzaniu diety?
Ja na początek przeczytałam ten .pdf
https://www.mp.pl/pacjent/pediatria/zywienie/110020,jak-zywic-niemowleta-i-nie-zwariowac-pobierz-bezplatny-pdf-z-poradnikiemkar_oliv, kic83 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:Mamy kp dzieciaków od 4miesięcy wzwyz: jak często karmicie w dzień?
Ja ok 10-11 razy na dobe, ale to przez te pobudki nocne i poczatek dnia o 5
Zaczelam karmic synka co 2 h w dzien, bo liczylam na to, ze w nocy bedzie dzieki temu mniej jadl. Nie wyszlo, je czesto, a male porcje (widzialam jak podalam z butelki mleko). Takze dzis eksperyment odwrotny, karmilam go na razie tylko dwa razy od 5, za chwile wracam ze spaceru i nakarmie porzadnie, mam nadzieje ze po przerwie od 8.50 zje duzo 😀Zulugula lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
I jeszcze w tym temacie spytam, karmicie z obu piersi czy z jednej? Ja zwykle z jednej a po kapieli z dwoch. Ostatnio zaczelam karmic z dwoch, ale to rozwniez sie niespecjalnie przelozylo na te nocne pobudkiII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Mamy kp dzieciaków od 4miesięcy wzwyz: jak często karmicie w dzień?
Ja tylko po drzemce, młody ma zazwyczaj 2/2,5h aktywności, potem drzemka i powtórka i tak do wieczora.
Karmię też zawsze przed snem nocnym.Wik89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wik89 wrote:I jeszcze w tym temacie spytam, karmicie z obu piersi czy z jednej? Ja zwykle z jednej a po kapieli z dwoch. Ostatnio zaczelam karmic z dwoch, ale to rozwniez sie niespecjalnie przelozylo na te nocne pobudki
Wik
Ja z dwóch, zarówno w dzień, jak i w nocy.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wik89 wrote:I jeszcze w tym temacie spytam, karmicie z obu piersi czy z jednej? Ja zwykle z jednej a po kapieli z dwoch. Ostatnio zaczelam karmic z dwoch, ale to rozwniez sie niespecjalnie przelozylo na te nocne pobudki
Z jednej. Z dwoch nie jest w stanie zjesc bo sie najada jedna.po kapieli czasami z dwoch bo wieczorami sporo wisi na cycu i sie denerwuje bo jej ciezko leci a ona glodna 😅
🔸28 lat
17.03.2021: 73,2kg
Czyli: -4,5kg
Do wagi sprzed 2 ciąży: 2kg
Do wagi sprzed 1 ciąży: 13,3 kg
Czyli 1/4 drogi za mną, zostało 3/4Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2021, 13:27
Ania81, Zulugula, Lalia, Ladyo, kar_oliv, Enigvaa, SzalonaOna, Suszarka, Ewa88 , Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Dzięki Kic! Ja właśnie myślałam, że to musi zejść od razu, ale widzę że u Ciebie i w internecie też tak piszą, że to kilka dni może trwać. Tyle karmiłam już i myślałam, że takie przygody mnie ominą.
A miałaś gorączkę przy tym?Annia lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi.
U nas w dzien max co 2h, to luksus jak się zagapi i robi cos ciekawego 😆 takto nieraz chlipnie coś po 1h, 1,5h. Ale to są takie krótkie ciumki, chyba z nudów 🤷♀️ albo pić mu się tylko chce a nie jeść.
Kic , to u nas wychodzi i po drzemce i przed drzemka 🙈
Ja karmię z jednej piersi, nocą zawsze, a w dzień czasem proponuje drugą ale to nie tak, że je obie tylko z racji tego, że akurat ma czasem widzimisie i z jednego cycka zje tylko 2 ciumki i wiecej nie chce, a jak zaproponuje drugi to zje do końca 🤷♀️😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2021, 20:25
💙 11.2020
💗 11.2023