Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Marta ma biegunkę i gorączkę02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
SzalonaOna wrote:Właśnie dlatego mnie to zdziwiło. No nic, zobaczymy jutro, czy coś się pokaże.
SzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Meggi ja mialam cc bo do rozwarcia nawet nie doszlo a Leos tez mial napiecia
niektore dzieci tak mają po prostu i tyle. Nie ma co sobie wyrzucac 😘
Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Zulu teraz lekarz musi przyjąć dziecko takie małe normalnie na wizyte. Pisałyśmy już tutaj o tym kilka dni temu. Wszedł przepis, że dla dzieci do 6rż nie mogą robić teleporad. No chyba, że Ty w ten sposób wolisz 😉
Ale to zależy duzo od przychodni i od "dyrektora" 🤦🏽♀️
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Inaa89 wrote:Zulu teraz lekarz musi przyjąć dziecko takie małe normalnie na wizyte. Pisałyśmy już tutaj o tym kilka dni temu. Wszedł przepis, że dla dzieci do 6rż nie mogą robić teleporad. No chyba, że Ty w ten sposób wolisz 😉
Tak wiem dziękujęale juz mi się nie chciało klocic, jakby byla pilna sprawa to pewnie bym naciskala ale myślę, że jeden dzień nas nie zbawi
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Motylku długo czekałaś ale pomysł pozytywnie, że dostaniesz odrazu macierzyński za te kilka dni stycznia, za cały luty i cały marzec 😊 wiec pewnie wpłynie ładna kwota 😉
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ounai, mam nadzieję że u Marty to chwilowe i będzie dobrze, tak samo u Tymka 😘
Meggi, przykro mi z powodu problemów brzuszkowych Oliwki, u nas jest już dużo lepiej, mam nadzieję że u Was też będzie w końcu poprawa 😘
U nas na ciemieniuche pomogła Ziajka Płyn na ciemieniuche, chyba po 3 dniach zeszło, ale Olek nie miał skorupki, tylko jemu się łuszczyła skóra to może dlatego 🤔
Irysko, trzymam kciuki żeby to było chwilowe przesuszenie skóry ✊
Anniu, Inaa tak dzisiaj byłam pierwszy raz u fizjoterapeuty uroginekologicznej i jestem zachwycona! 😍 Zrobiła szczegółowy wywiad, wyglądała, wymacala (zewnętrznie), zrobiła USG brzucha i tak: powiedziała że mam piękny brzuch, że nie widać że byłam w ciąży i rodziłam i nigdy czegoś takiego nie widziała i sama chciałaby mieć taki brzuch po porodzie 😁😎 i na podstawie tego, mogłabym wrócić do ćwiczeń i aktywności, ALE żeby nie było tak idealnie, to mówiłam że przy porodzie miałam ten chwyt co się wypycha dziecko i czuję taki dyskomfort w Bożence i zdarza mi się czasem wysiłkowe nietrzymanie moczu, więc na kolejnej wizycie zbada mnie wewnętrznie i będziemy pracować nad mięśniami dnia miednicy, a od ich kondycji będzie zależało co mogę ćwiczyć 👍 kolejny termin jaki mi pasował to za miesiąc, do tego czasu dostałam kilka ćwiczeń, głównie oddechowych 🙂emdar, KarolinaMaria, Zulugula, kic83, Suszarka, Iryska, Ania81, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiemieniucha - używaliśmy taki Żel przed kąpielą Emolium. Bo już mocno Matyldę wysypało. I powiem Wam że tydzień i zeszło. Żel nakłada się na główkę tak z 30 min przed kąpielą i później myjesz głowę i wyczesujesz. Dało radę 💪
Lalia, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj męża wyslalam po kokon i mate piankowa na strych. Maz sie śmieję ze Alis ma teraz flashback 😂🤣
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2021, 09:50
Lalia, emdar, SzalonaOna, Zulugula, kiniusia270, Nikaa92, Suszarka, Ladyo, Annia, Ania81, kar_oliv, Ewa88 , dmg111, Inaa89, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Mart, rewelacja 😍😍😍 ale Pani Doktor wyrosła 😁🤭
Martt95, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Mart, ale super zdjęcie 🥰
Motyl, no masz dziś Zanzibar jak się patrzy 🏖🤩
Inaa89, a co tam wczoraj u lekarza z synem? Wszystko ok?
Ounai, współczuję tych NOP'ów:( Oby szybko im przeszło.
Dmg111, to Ty młoda laska jesteś 😘😉. Co ja mam powiedzieć na mój brak sił? 😒🤣?Martt95, dmg111, SzalonaOna lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Mart, ale super zdjęcie 🥰
Motyl, no masz dziś Zanzibar jak się patrzy 🏖🤩
Inaa89, a co tam wczoraj u lekarza z synem? Wszystko ok?
Ounai, współczuję tych NOP'ów:( Oby szybko im przeszło.
Dmg111, to Ty młoda laska jesteś 😘😉. Co ja mam powiedzieć na mój brak sił? 😒🤣?
I ja w tym wieku i z dwójką 😂😂😂 jakby co to nie licytacja!
Mając 31 lat z Wiki też nie miałam sił 🤷emdar, Annia, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Melduje, ze pomalowanie paznokci u stop w 30 tygodniu ciazy jest prawie niewykonalne 😂 ale udało się! Jutro wizyta u gina to trzeba jakoś wyglądać
. Mart Alis jest świetna ❤️ Motylku miłego ZanIbaru
mam nadzieje ze się zrelaksowalas! Lalia super, ze Twoje ciało jest w takim fajnym stanie po ciazy! Pozazdrościć
dmg starość to pojęcie względne
moja 13latka tez ostatnio do mnie mówi: „zmarnowałaś sobie młodość bo zamiast chodzić po imprezach to zmieniałas mi pieluchy. Teraz na starość zamiast szaleć to znowu będziesz mieć pieluchy” 😂 dodam, ze w piątek mam 32 urodziny i wcale nie czuje się staro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2021, 21:52
Lalia, Annia, Martt95, dmg111, SzalonaOna, Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Irysko mam nadzieję, że to nie będzie AZS. A on ma suche co? Mikołaj miał suche łydki i kolanka i jak wróciłam do emolientów to wszystko znowu gładziutkie. Może to kwestia pielęgnacji? A ile przybrał, ile waży? Pamiętam, że wcześniej bardzo ładnie przybierał.
Ounai, to po szczepieniu? Co szczepiloscie? Mam nadzieję, że Martusia zaraz się lepiej poczuje. Jak twoja pierś?
Martt ale słodkie zdjęcie dr Alis!
Ja mam 31 lat i nie mam siły. Ale taki spadek wydolności zauważyłam trochę przed 30tka. Jak bylam po liceum czy na studiach to o wiele lepiej funkcjonowałam po zarwanych nocach(wtedy z innych powodów oczywiście).Do dzisiaj pamiętam takie jedne tygodniowe wakacje gdzie spałam z kumpela przez tydzień po 2 /3 godziny na dobę i dobrze się czułam a na dodatek jeszcze dobrze wyglądałam. 🤣
Lalia! Super, że same dobre wieści od fizjo!Lalia, Martt95, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny, żeby było jasne, fizjo chwaląc mój brzuch, że nie wygląda jakbym rodziła, miała na myśli moje mięśnie, nie wygląd zewnętrzny!! Jakoś magicznie się złożyło, że nie mam rozejścia ani w spięciu ani w rozluźnieniu mięśni, mówiła że może jakieś mini w okolicy pępka ale ona tego nie wyczuwa a na USG nie widać Bo zewnętrznie to jeszcze duuuzo przede mną żeby brzuch wyglądał jak przed ciążą, nagromadziło mi się trochę tłuszczyku plus boczki plus skóra się jeszcze całkowicie nie obkurczyla, ale fizjo mnie mega zmotywowała 🙂