Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu jedno i drugie, czerwone zeszło, zastój jakby też, białe na sutku też a mimo to boli zasysanie i problem jest, że takie mini 2 kulki są przy samym sutku pod skórą na otoczce w dwóch miejscach i ona dziąsłami to gniecie po prostu i to boli najbardziej, nie mam jak jej ustawić.
-
SzalonaOna wrote:Ja osobiście sobie tego nie wyobrażam
za dużo tego na raz....
Annia, Ulaa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2021, 11:50
ZielonaHerbata, KarolinaMaria, Inaa89, Wik89, Annia, kic83, Ania81, Zulugula, emdar, kiniusia270, SzalonaOna, kar_oliv, Lalia, Ladyo, Martt95, Lulu83, Nikaa92, Ounai, Tajka, Fragaria, Meggi110818, Nowastaraczka, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Ja się nie oswoiłam i chyba nie oswoję 🤪 nie rozumiem dlaczego dzieci medykow mogą chodzic? One stwarzają mniejsze zagrożenie zakażeniem?
Musze pomalu ogarniać opieke dla chłopców jak będę miała fizjo badz lekarzy z Tymkiem. W każdym razie zapowiadają się ciekawe 2 tyg w kwestii organizacji. Musze uzbierać duzo sil 😁Ulaa lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Jaka zadowolona Jula. Pewnie czuje wiosnę w powietrzu 😏
Lalia, dopiero co były porządki przed BN, a tu już Wielkanoc 😱 Ja w tym roku umyję tylko okna i wyciągnę ozdoby. Ale tak nakręciłyście mnie tą Architekt Porządku, że umówiłam się z mamą, że po świętach będzie do mnie wpadać raz w tygodniu, brać Matyldę na spacer, a ja wtedy będę działać 🧹🧹🧹
Zulugula, Lalia, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Co oczywiście nie zmienia faktu, że na pewno mamom że starszakami będzie mega ciężko w domu. Nikt tego nie neguje, niestety tak jak pisze Angie ta mutacją jest cięższa dla dzieci...
Dmg, ale uśmiech z rana! Można się rozpłynąć.
Gagatko kiedy wybieracie się do fizjoterapeuty
Inaa, nawet nie wiesz ile bym oddala za twoja 'znośna' noc.
Kic, Emdar jak noc u Was?
Lalia a te Action i Dealz nie zamykają od jutra czy będą nadal otwarte?
U nas na śniadanie wjechał nowy smak - kwaśny. Nie spotkał się z entuzjazmem. 🤣dmg111, Ulaa lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
dziwna rzecz się dziś stała, młody poszedł spać 19:15, ja 21:30, o 7:15 mąż mnie budzi żebym już jechała z Wiki na pobranie krwi (on zapalenie płuc więc nie pojedzie).
Ja patrzę, syn śpi, nie było w końcu lulania na rękach o 3/4/5/6!
Tak owszem było żonglowanie piersiami jak co noc, ale czuję się dziś mega 😚Annia, KarolinaMaria, Ania81, emdar, Zulugula, Inaa89, SzalonaOna, kar_oliv, Lalia, Ladyo, Martt95, dmg111, Ounai, Wik89, Nowastaraczka, Fragaria, Suszarka, Nikaa92 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Dziewczyny
dziwna rzecz się dziś stała, młody poszedł spać 19:15, ja 21:30, o 7:15 mąż mnie budzi żebym już jechała z Wiki na pobranie krwi (on zapalenie płuc więc nie pojedzie).
Ja patrzę, syn śpi, nie było w końcu lulania na rękach o 3/4/5/6!
Tak owszem było żonglowanie piersiami jak co noc, ale czuję się dziś mega 😚Ale najważniejsze, że czujesz sie w miarę wypoczęta! Bardzo się cieszę! Wiki dobrze zniosła pobieranie?
Kic a jak śpisz z Aleksem to odkładasz go do dostawki?
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyCo do pepuszeka to dostalismy krem antyseptyczny, zakazenia jeszcze nie ma, ale juz szlo w zla strone. A tak sie staram trzymac to miejsce czyste 🥴🥴🥴😔.
Mamy tez ze wzgledu na problemy z brzuszkiem zmienic mleko mm, nadal kp ale jak moge to czesciej. Staram sie, roznie wychodzi.
Starszak ma wielkiego guza na czole i kilka naciec. Wieczorem bolala go glowa wiec dostal paracetamol. Dzis juz jest lepiej, wiec poszedl do szkoly.
I zeby mnie jeszcze dobic dostalam okres🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴. Normalnie mam dosc. -
nick nieaktualny
-
Dmg111, co za pogodne dziecko 👶❤!
Annia, u nas noc całkiem ok, szkoda tylko że skończyła się o 5😪(ale zaczęła o 18:15 więc i tak jest super). Za to ja dostałam okres (Ania81, łącze się w dyskomforcie) i od rana zdycham. Ania81, dobrze ze z pępkiem nic poważnego,ale niestety potrafi się to babrać jak widać.
Kic, tez myślałam że spał 12 h😱! Ale i tak super, że udało się bez lulania godzinnego 🙂
Ania81, kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙