Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kic cieszę się, że się trochę zregenerowalas:)
U nas podobnie. po 2 pierwszych pobudkach po 40 min 🤦♀️ wzielam go do łóżka jak juz poszlam spać ja. I też żonglerka, co 2h już , ale się wyspalam w ten sposób 🤗 jak śpi z nami to na szczęście nie chce się specjalnie bawić w nocy i dziś zaczął dzien o 6:30 więc super, że nie o 5 😆
Nowastaraczka jak u Ciebie?🤭
W ogole u nas znów nowy rytm dnia🤪 aktywność zwiekszona z 1,5h na 2-2,5h, ale i drzemka siada 2-3h więc mam high life wtedy i potem jeszcze druga drzemka ok 1h, a trzecia to już tylko na spacerze.
Wychodzimy juz chyba ze skoku, jest o niebo lepiej, maruda poszla w zapomnienie. Jeszcze tylko te noce jakby wróciły do normy.. 😁Lalia, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Dziewczyny współczuję miesiączki. To jedyna rzecz za którą nie tęsknię w tej ciąży. 😆
Aniu81 to nieźle poturbowało starszego synka. Dobrze że pępuszek to nic gorszego. Normalny pech z nim.
Kicku, Emdar łaskawość waszych synków niech trwa.emdar, Ania81, kic83 lubią tę wiadomość
-
Aniu81 najważniejsze ze wiesz co robić aby z pepuszkiem było lepiej 😘 a u starszego synka szybko zejdzie guz i bedzie ok 🥰
Kic na początku tez pomyślałam że przespał ciągiem cala noc 😁 ale super ze nie musiałaś go lulac 😘 a z jakiego powodu Wiki miala pobierana krew? Cos przeoczyłam?
Emdar cieszę się że nocka lepsza, mimo dosc wczesnej pobudki 😘 i współczuję okresu...
Zulu kciuki aby nocki wróciły Wam do normy 😁😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2021, 11:54
Ania81, Zulugula lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
U nas dzis piekna pogoda, prawie 20 stopni. Ogarniam Tymka i w taka pogodę pójdziemy spacerkiem do lekarza. Mamy kawałek ale az żal nie wykorzystać tego ciepełka 😊
Lalia, Ania81, Zulugula, dmg111, kic83, Annia lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
nick nieaktualnyEmdar ja umieram w czasie okresu🥴🥴🥴🥴🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Mam nadzieje, ze dzieki implantowi bedzie zadko goscil w moim zyciu.
Mlodszy obiecal, ze nie bedzie bawil sie z tym chlopcem. Ma w klasie takie fajne dzieciaki, wiec niech sie ich trzyma.
-
Zulu, z tą zmianą rytmu dnia to niestety trzeba się przyzwyczaić(albo to u nas taka wieczna zmiana, już sama nie wiem). U nas całkowita zmiana następuje gdzieś co kilka tygodni (6 czasem 7 ), a drobne modyfikacje praktycznie codziennie. Teraz - gdzieś od 3 tygodni- Julek wstaje przeważnie koło 5,za to już o 9:30 potrafi iść na 2 h spać (dziś tak właśnie spał). Ale już wczoraj wstał tak samo wcześnie jak dziś (5:20) a spał tylko 45 minut 🤷♀️. Jeszcze z miesiąc temu wstawał koło 6, a szedł spać koło 12( tak przeważnie na 1-1,5h). A dwa miesiące temu potrafil wstać o 7, i isc spać o 11 na 45 minut. Pamiętam też ze na jesieni (czyli miał jakieś 7 -8 mscy) wstawał na dobre o 4 rano, a zasypiał kolo 20. Noce są oczywiście dalej bardzo nieregularne. W zasadzie nie jestem w stanie przewidzieć co dokładnie będzie jutro np.o 12. Coś czuję, że moje dziecko złapie stały rytm koło 5 urodzin 🤦♀️🙄😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2021, 12:05
Wik89, Annia lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Witam się mamusie z Wami w dniu moich 32 urodzin
rok temu w urodziny mówiłam sobie, ze za rok będzie spokój, zapomnimy o tym 🦠 a tu jak widać wciąż to samo... Ale dużo zmieniło się tez na lepsze! Przede wszystkim ta mała fasolka w moim brzuchu, to ze jesteśmy wszyscy zdrowi i mamy dla siebie czas nawzajem
kar_oliv, Inaa89, emdar, Ania81, Ounai, KarolinaMaria, Wik89, Ulaa, Karenira, Zulugula, dmg111, kic83, Fragaria, Annia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Aniu, zdrówka dla Twoich chłopców 😘
Kic, cieszę się że w końcu Aleks był łaskawy!🤩
Zulu, drzemka 2-3h w dzień to złoto 👌 u nas ostatnio rzadko gości 😂
Dmg, Juleczka to przeslodka agentka 😍
Annia, u mnie Dealz i Action są jako osobne budynki, więc traktują je chyba jak spożywcze i są otwarte normalnie, tylko z ograniczeniem osób 🤔
Dziewczyny, tak się napalilam na ten Dealz i Action, że pod sklepem się skapnelam, że nie wzięłam adapterów do fotelika 😑 więc Action odpuściłam, a w Dealz nosiłam Olka 🥴 chwała, że Pixel tak mało waży 😅 a w ogóle super, bo o 9 rano nie było nikogo w sklepie 😁 kupiłam słodycze wielkanocne i wróciliśmy 👍 ale że Olek mi podsypial w sklepie (typowy facet) i zasnął w samochodzie, to w domu przełożyłam go z fotelika do gondoli na śpiocha i zaliczyliśmy spacer, bo pogoda cudna 🥰
Po spacerze zmieniliśmy z Olkiem pościel i poszewki, włączyliśmy pranie, on właśnie kima przy cycu, więc ja spróbuję albo coś zjeść, albo ogarnąć mieszkanie 💪
Karolina, ja nie robię porządków wielkanocnych w tym roku 🤣 jak zdążymy, to umyjemy okna, jak nie to tylko tylko zrobimy standardowe weekendowe sprzątanie plus rozłożę dekoracje 🐣Ania81, KarolinaMaria, Zulugula, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
-
Ladyo, wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka i miłości 🥰🥰🥰
Ladyo lubi tę wiadomość
-
Laydo wszystkiego naj naj naj, dużo zdrówka 😘 przede wszystkim szczęśliwego błyskawicznego porodu 😘
Ladyo lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
nick nieaktualny