Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia, ciesz się że teściowa. Jeszcze jakoś da się to wyjaśnić a mi tak powiedziała pediatra i kazała dawać mniej mleka. Ja głupia posłuchałam i jak miałam dziecko które budziło się co 4h to zmienił się w dziecko budzące się co 2h bo zwyczajnie był głodny. Już do 4h setu nie wróciliśmy. Aż miałam ochotę iść do tej pediatry żeby to ona wstawała co 2h skoro takich mądrych rad udziela. Stara głupia baba.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Wczoraj byłam z siebie dumna że zacisnęłam zęby i nie poklociłam się ze starym chociaż musiał mi numer odwalić poinformował mnie wczoraj późnym wieczorem że jedzie w delegację mimo że od tygodnia sto razy dziennie mu przypominałam że mam wizytę u lekarza i nie mam opieki do młodego bo akurat wszyscy mają coś.
Pół dnia działaj niani dla niego szukałam, ale dzisiaj poszło po całości awantura bo przyjechał z tej delgacji o 20 w takim humorze jakby za karę do domu przyszedł i drze się na dziecko o byle co i się na nim wyrzywa to zostałam poinformowana że to moja wina bo on przychodzi po 14 godzinach z roboty a ja mam czelność jeszcze go prosić żeby dzieckiem się zajął i cokolwiek mnie odciążyl bo wcale ja nie jestem na progu 9 miesiąca i po prostu tryskam energią po całym dniu
Ps jeszcze świnia przy mnie zeżarła pyszne skrzydełka na które miałam mega chcice i się i nie podzieł a ja byłam za bardzo wkurzona żeby się zniżyć do poproszenia o chociaż jednoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2021, 21:37
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Też kupiliśmy wanienkę z ikea i od jakiegoś czasu jest za mała. Nie mamy jeszcze wanny w łazience na górze i teraz kąpiele to nie lada gimnastyka.
Suszarko, ja też ciągle słyszę ze Adaś jest duży i jestem z tego dumnaIga wygląda na śliczna i zdrowa dziewczynkę
Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualnyKarolinaMaria wrote:Kic, nie jesteś wariatką, poszliscie za głosem serca. Przecież to wykapany Maksymilian! Od dawna się na tym zastanawialiście? Jak do niego mówiliście do tej pory, cały czas Aleks, czy jednak już Maks?
Mam kuzyna Pawła. Na jego ślubie dowiedziałam się, że jest Dariuszem 🤦♀️ 'Ja Dariusz biorę...'. Myślałam, że to pomyłka jakaś, a potem się okazało, że on w papierach Dariusz, a całe życie wszyscy mówią do niego Paweł. Nie wiem czemu tego nie wyprostował.KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Inaa89, kic83, Nowastaraczka, Lalia, Ania81, Fragaria, emdar, Suszarka, Ladyo, kar_oliv, Annia, KarolinaMaria, Nikaa92, dmg111, Meggi110818, Ewa88 , Ounai, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
Suszarko
Iga jest normalną śliczną dziewczynką, ludziom to się nie dogodzi 🤦 chude - na pewno zapuszczone i niedożywione, dobrze wyglądające - to grube 🤦
Mój Maks to pulpecik, ale zdrowe dziecko to szczęśliwe dziecko, nic się nie przejmuj 😚
A co do leżenia to wszystko się da skorygować!Lalia, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Motylku
przecież to już taka pannica, zaraz Ci się nie zmieści w gondoli 😂 Śliczna 😚SzalonaOna lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyLaila moja mama stwierdzila, ze powinnam odchudzic swoja corke jak byla mlodsza (najlepiej jakbym nie dawala jej kolacji i sniadanie oraz polowe porcji obiadu) 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Corcia miala wtedy 3 latka. Nie byla grubaskiem, ale miala taka slodziutka pulchniutka buzke. Suszyla mi glowe tym, az jej kazalam sie odczepic od dzis dziecka.
Suszarko Inga jest cudowna. Sliczna z niej dziewczynka😍😍. Komentarzami sie nie przejmuj, bo obcym nie dogodzisz.
Inaa89 Tymus duzy slodziak juz. 😍😍😍
Ounai nieciekawie z cala sytuacja. Mojemu tez odbija jak jego mama zaczyna chorowac🤦♀️🤦♀️.
Jednorozec szkoda mi twego synka, a maz to powinien po rozum sie wybrac.Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA oto troche wiosenki
https://naforum.zapodaj.net/23cac42463a9.jpg.html
A oto synek na dzisiejszym spacerku
Nie cytujcie prosze, pozniej usuneWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2021, 10:23
Inaa89, Zulugula, Nowastaraczka, kic83, Fragaria, emdar, Lalia, Suszarka, kar_oliv, Annia, Martt95, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Leo już 3 dzień bez 💩💩, jest maruda ale nie widac zeby go meczylo powinnam dzialac z jakimis wlewkami czy czekac?
A i przyszedl dzis alilo z aliekspres, musze ogarnac baterie i przetestujemy, wizualnie wyglada spoko 💕 -
Matylda jaka pięknotka, ekstra plaszczyk 🥰
Ania, jaki maly slodziak, uwielbiam tą minkę 😍😍😍
Tymuś przystojniaczek, tez mamy podobną koszulo kurteczkę tylko bialo czarną 🤩SzalonaOna, Ania81, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Motylku, Matylda niesamowicie wyrosła 😍
Ania, przeslodki synek 💙
Nowastaraczka, też mam taką koszulkę dla Olka biało czarna, ze Smyka 😅SzalonaOna, Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Mamusie co sądzicie o koszu na pieluchy? Przydaje się czy raczej bajer? Jeśli tak to jaki polecacie? Wpadłam w wir zakupów i kupuje wszystko jak leci, a sama nie wiem czy jest sens. Sąsiad dziś przyniósł nam nianie elektroniczna, użyta tylko raz. Chciałam kupić videonianie ale szczerze mówiąc nawet nie wiem czy by się nam to przydało... Teraz problem z głowy, jak już dostaliśmy to po co kupować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2021, 22:18