Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Kic, będę wdzięczna za usunięcie zdjęcia z cytowanych 😘
A jak Wasze brzuszki?! Proszę tu wrzucać update! ❤️dmg111, kic83, doomi03, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
dmg111 wrote:Kic, będę wdzięczna za usunięcie zdjęcia z cytowanych 😘
A jak Wasze brzuszki?! Proszę tu wrzucać update! ❤️
Gotowe 😘dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Irysko polubiłam za to, że cukrzyca też jest dla mnie enigmatyczna.
Dziewczyny robiłyście masaż krocza w poprzednich ciążąch przed porodem? 🤔 Dzisiaj właśnie dowiedziałam się, że coś takiego jest i zastanawiam się czy coś wam to dało jeśli robiłyście? (wiem że to już w późniejszej ciąży można jak coś)
Mi mąż robił, bo polecali na szkołę rodzenia, ale zabij mnie nie pamiętam jaką maścią (jakaś polecaną), mi nic to nie dałoCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ja dziś mam mega doła.
Czuję się nieatrakcyjna, gruba, jest mi źle.
😞Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny
-
Ounai dołączam do prośby o przepis na te omlety bo moje dziecko uwielbia wszystko co jest w typie naleśników i omletów.
Edyciak u mnie plamienia były w sumie tylko na papierze i jakieś mini plamki na wkładce. Wsiąkały normalnie. Czy znowu masz plamienia? Może za dużo acardu i heparyny?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
kic83 wrote:Ja dziś mam mega doła.
Czuję się nieatrakcyjna, gruba, jest mi źle.
😞
Ja myślę, że nie jeden mlodzieniaszek by się za Tobą oglądał, więc głowa do góry, cycki do przodu, stan przed lustrem i powiedz sobie, że jesteś piękna!Koteczka82, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ja próbowałam robić masaż krocza w ciąży z synkiem ale średnio mi to szło i raczej nie pomogło bo mój synek szedł z rączką przy głowie więc i tak musiałam mieć nacięcie bo było za ciasno i bym pękła.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Dziewczyny, ja dziś tak opierdzieliłam męża przy teściowej 🤣🤣🤣 żeby nie było mój mąż się nie gniewam tylko śmiejemy się oboje z tego, że teściowa pewnie teraz ma rozkminy jaką jestem zołzą 🤣
Idziemy na krótkim spacerze, i zawrócilismy już bo uznałam że to już dla mnie trochę za daleko, mąż też wiedział że to nie będzie długi spacer, no ale patrzę na niego A ten stroi miny niezadowolonia na co ja "Co takie miny stoisz?! Doskonale wiesz, że nie możemy chodzić dużo, żebyś później tego nie żałował jak coś się stanie" i takie tam teściowa od razu w obronie synusia, że synuś przecież rozumie (bo rozumie tylko zachciało mu się miny strzelać). Tak mi się teraz śmiać chce z tej sytuacji, bo żadne z nas na drugie o takie coś się nie gniewa, a teściowa będzie miała.tersz tydzień rozkminęLalia, Koteczka82, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj mam dobry dzień 🙂mąż z synkiem w dobrym humorze więc było sporo śmiechu 😂do tego zrobiliśmy z mężem porządki w kilku miejscach w domu a długo się do tego zbieraliśmy i cieszę się że coś poszło do przodu 😉 teraz ja odpoczywam a mąż szykuje kolację na gorąco bo obiadu nie chciało nam się robić.
Wczoraj mąż kupił wino i pierwszy raz od dawna wypiłam 1,5 kieliszka i zaszumiało mi w głowie 😁 dzisiaj chyba będzie powtórka do kolacji 🤭
A dziewczyny i normalnie wiadomość roku mój mąż zaproponował żebyśmy adoptowali dziecko 😍😳 nawet z synkiem rozmawialiśmy co on na to i młody też jest za😉 więc w przyszłym tygodniu dzwonię do dwóch ośrodków żeby się dowiedzieć czy się łapiemy żeby zacząć procedurę 😁Edyciak, Anet.kaa, Iryska, Fragaria, Lalia, Annia, SzalonaOna, Joan, boo123, doomi03, kiniusia270, Ounai, Stokrotka027, dmg111, Julik, Ewa88 , kkasia lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:
Edyciak u mnie plamienia były w sumie tylko na papierze i jakieś mini plamki na wkładce. Wsiąkały normalnie. Czy znowu masz plamienia? Może za dużo acardu i heparyny?
To chyba jednak nie są plamienia, tylko brązowy śluz... Czyli pewnie infekcja? Ale na wszelki wypadek Acard odstawie do wizyty. -
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Dzisiaj mam dobry dzień 🙂mąż z synkiem w dobrym humorze więc było sporo śmiechu 😂do tego zrobiliśmy z mężem porządki w kilku miejscach w domu a długo się do tego zbieraliśmy i cieszę się że coś poszło do przodu 😉 teraz ja odpoczywam a mąż szykuje kolację na gorąco bo obiadu nie chciało nam się robić.
Wczoraj mąż kupił wino i pierwszy raz od dawna wypiłam 1,5 kieliszka i zaszumiało mi w głowie 😁 dzisiaj chyba będzie powtórka do kolacji 🤭
A dziewczyny i normalnie wiadomość roku mój mąż zaproponował żebyśmy adoptowali dziecko 😍😳 nawet z synkiem rozmawialiśmy co on na to i młody też jest za😉 więc w przyszłym tygodniu dzwonię do dwóch ośrodków żeby się dowiedzieć czy się łapiemy żeby zacząć procedurę 😁Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:W infekcji raczej nie ma brązowego śluzu, bardziej biały. Może przy aplikowaniu duphastonu podrażniasz coś tam?
Bardziej obstawialabym lekkie plamienie które zdarza się w ciąży często.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2020, 19:31
-
nick nieaktualny