Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Annia wrote:U mnie już całkiem spory... Muszę przygotować Bożenkę na wizytę u gina na jutro i jakąś wyjściowa fryzurkę jej zrobić, chyba bez lustra już się nie obejdzie. 🙄 Postaram się w przyszłym tygodniu zrobić fotkę.
Ania, zrozumiałam, że zrobisz Bożenie fryzurę i zrobisz dla nas fotkę 🤭🤦♀️🤣🤣🤣🤣 wybacz kochana 😂😂😂
Koteczka, wspaniała wiadomość 😍😍😍 i niesamowicie dojrzały mąż 💪Zulugula, Annia, Koteczka82, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, oglądałam live u mamyginekolog z dr Docent Bombą na temat cukrzycy i wiecie, że branie profilaktycznie, bez powodu progesteronu lub jego pochodnych na początku ciąży, zwiększa ryzyko cukrzycy ciążowej?? No w szoku jestem!!
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Dziewczyny, oglądałam live u mamyginekolog z dr Docent Bombą na temat cukrzycy i wiecie, że branie profilaktycznie, bez powodu progesteronu lub jego pochodnych na początku ciąży, zwiększa ryzyko cukrzycy ciążowej?? No w szoku jestem!!
-
dmg111 wrote:Widzę, że ten sam stan, mój mąż już wie, że jak się gole, to wizyta się szykuje 😂
Czekamy na zdjęcie ❤️
Kic - to tylko hormony! Z tego co widziałam na zdjęciach, to jesteś uosobieniem "gorącej mamuśki"! 💕
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi o tym masażu krocza, pytałam się przyjaciółki co ostatnio rodziła to też mówiła, że masowała a i tak trzeba było naciąć.dmg111 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:O, to dowiedz się, jeśli nie zapomnisz czy są jednakowo skuteczne. Ja biorę podjęzykową na bóle brzucha, ale nie wiem czy to w ogóle działa 😀
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Dzięki dziewczyny za odpowiedzi o tym masażu krocza, pytałam się przyjaciółki co ostatnio rodziła to też mówiła, że masowała a i tak trzeba było naciąć.
Annia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, oglądałam live u mamyginekolog z dr Docent Bombą na temat cukrzycy i wiecie, że branie profilaktycznie, bez powodu progesteronu lub jego pochodnych na początku ciąży, zwiększa ryzyko cukrzycy ciążowej?? No w szoku jestem!!
-
Lalia wrote:Ania, zrozumiałam, że zrobisz Bożenie fryzurę i zrobisz dla nas fotkę 🤭🤦♀️🤣🤣🤣🤣 wybacz kochana 😂😂😂
Koteczka, wspaniała wiadomość 😍😍😍 i niesamowicie dojrzały mąż 💪
Co do tego progesteronu, Dupka itp. a cukrzycy ciążowej, to ja o tym wiedziałam, bo moja pani diabetolog nie chciała rozpoznawać mi "na zapas" cukrzycy ciążowej jak brałam Dupka, bo powiedziała, że wielu dziewczynom cukry na tym szaleją. No, ale 3 tygodnie po odstawieniu Dupka lepiej nie było więc mam cukrzycę ciążową.Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyLalia, coś jest na rzeczy. Cytat z ulotki Luteiny "Ponieważ progesteron może powodować obniżenie wrażliwości na insulinę, u pacjentek z cukrzycą przyjmujących progesteron może być konieczne dostosowanie dawek leków przeciwcukrzycowych."
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Dziewczyny, oglądałam live u mamyginekolog z dr Docent Bombą na temat cukrzycy i wiecie, że branie profilaktycznie, bez powodu progesteronu lub jego pochodnych na początku ciąży, zwiększa ryzyko cukrzycy ciążowej?? No w szoku jestem!!
P. S. Nie wiedziałam!Lalia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny od czasu do czasu tu zaglądam sprawdzam jak się mają Bożenkowe brzuszki
Muszę jednak coś napisać
Koteczko to cudowna wiadomość
Też będziemy prawdopodobnie szli tą drogą jak nam się nie uda do końca roku zajść w ciążę.
Życzę Wam dużo cierpliwości i wytrwałości bo to ciężka i wyboista droga. Tym bardziej, że teraz wszystkie procedury, kursy itp. są podobno wstrzymanie.
Któraś dziewczyna (niestety nie pamiętam nicku) na ovu pisała pamiętnik od początku starań, później o decyzji o adopcji, po cała procedurę, kursy aż do powitania synka w domu. To była taka piękna historia aż się poryczałam czytając ją
Czyli okazuje się że Twój mąż chce dziecka tylko się o Ciebie boi. Jakie to cudowne. Widać że mąż bardzo Cię kochaLalia, Koteczka82, dmg111, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Jak wejdziecie w profil mamyginekolog to ten life jest jako pierwsze zdjęcie na profilu i jak się to kliknie to przekieruje na to igtv.
Tam głównie mówi ta Docent Bomba, a Nicole zadawała pytania. Ale mega fajne, o profilaktyce, o cukrzycy, o współżyciu, o indukcji porodu, o ważności aktywności fizycznej w ciąży 👍👍👍 polecam!boo123 lubi tę wiadomość
-
Koteczko wzruszyłam się jak przeczytałam Twój post 💓 wspaniała wiadomość.
Dziś akurat czytałam historię żydówki, której pomógł Karol Wojtyła, i tam był taki cytat ze ratując jednego czlowieka ratujesz cały świat ♥️
Cudowny gest z Waszej strony. Życzę Wam powodzenia i będę mocno trzymać kciuki żeby się udało 🙂Koteczka82 lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualnyKoteczka - to z pewnością trudna decyzja. Trzeba się do niej bardzo dobrze przygotować. Wychowanie czyjegoś dziecka jest bardzo ciężka droga, pełna nerwów, ale też ten ogrom miłości, który możecie zaoferować drugiej maleńkiej istotce.. To piękne ❤️ trzymam za Was kciuki, żeby wszystko szło tak, jak sobie wymarzycie!
Koteczka82 lubi tę wiadomość