Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania81 wrote:Nikaa dziekuje za pamiec😍. Tak bylam dzis w nocy na pogotowiu bo synek cale popoludnie, wieczor darl sie z bolu. Ma zakzaenie, dostal antybiotyk w masci. Brak mi slow na sluzbe zdrowia, a wczoraj omalo nie zamordowalam wzrokiem (jezykiem chyba tez) pielegniarki i lekarki bo ruszaly sie jakos tak szybciej niz zwykle. Dobrze, ze to zakazenie dopiero sie zaczelo i masc jest tylko na kilka dni. Efekty juz widze🤩.
Laila dawaj adres, lockdown czy nie wpadam na te babeczki 🤤🤤🤤.
Zycze wam dziewczyny spokojnych swiat.
Biedny Harris, dobrze że już są efekty maści. Nie dziwie Ci się te bym mordowała wzrokiem za to że dziecko tak cierpi. -
Meggi110818 wrote:Jak poszło podcinanie?
-
nick nieaktualnyNikaa92 wrote:Biedny Harris, dobrze że już są efekty maści. Nie dziwie Ci się te bym mordowała wzrokiem za to że dziecko tak cierpi.
Ja nadal jestem wsciekla, zastanawiam sie czy nie zlozyc skargi. Dzis synek przesypia wiekszosc dnia i pije mleczko w duzej ilosci😍.
Ounai wpadam na ciasto. Za mna ostatnio strasznie jakies dobre ciasto chodzi, a samej robic sie nie chce -
Ounai wrote:Ania81, współczuję stresu. Ta Wasza służba zdrowia to jakaś kompletna pomyłka
Edyciak, a wiesz ze krótkie wędzidełko, to nie tylko kłopoty przy karmieniu ale też wady wymowy?
A tak przy okazji, czy zapalenie piersi może dać objawy grypopodobne? -
Aniu81 okropnie że tak z tym pępuszkiem ale oby maść pomogła o ten koszmar poszedł w zapomnienie. Biedny maluszek.
Pyszne ciasta zrobiłyście wszystkie bym spróbowała. Dzisiaj taki odkurzacz mi się włączył że tylko bym jadła i cały czas jestem głodna aż mi niedobrze z tego jakby głodu. 🤦♀️ -
Ounai 🤤🤤🤤🤤 ale bym wcinała 😍
Edyciak, Ty masz avionaut Pixel??
Jeśli tak, to nie chcę Ci się wtryniać, ale te wkładki przy głowie wyciąga się dopiero na samym końcu, albo nie wyciąga się ich wcale.. my najpierw wyjęliśmy te po bokach (zdj.2), bo Olek jest szeroki w ramionach, później jedną spod pupy, a jakieś 3 tygodnie temu tą drugą spod pupy. Teraz ma tak naprawdę tylko właśnie te przy głowie, bo one mają za zadanie ją stabilizować 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2021, 17:28
-
Lalia wrote:Ounai 🤤🤤🤤🤤 ale bym wcinała 😍
Edyciak, Ty masz avionaut Pixel??
Jeśli tak, to nie chcę Ci się wtryniać, ale te wkładki przy głowie wyciąga się dopiero na samym końcu, albo nie wyciąga się ich wcale.. my najpierw wyjęliśmy te po bokach (zdj.2), bo Olek jest szeroki w ramionach, później jedną spod pupy, a jakieś 3 tygodnie temu tą drugą spod pupy. Teraz ma tak naprawdę tylko właśnie te przy głowie, bo one mają za zadanie ją stabilizować 🤔
-
edyciak. wrote:Samochód nam się zepsuł i musiałam przełożyć termin. Ale mam duże wątpliwości co do zasadności tego zabiegu u Olka. Nasza fizjo nam odradza. Bo po jej ćwiczeniach nasze karmienia wyglądają super. Także mam miesiąc, by to jeszcze przemyśleć.
U mnie była konieczność, bo aż czasami dławiła się swoją śliną i ten język zamiast być odkładany na górnym podniebieniu to albo na dole albo po środku był.O ❤️
Z ❤️ -
Od trzech dni mam taką mega zgage że aż wymiotuje. Mało co jem przez nią na noc biorę rennie które mi daje minimum ulgi bo bym oszalała.Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Leoś życzy Wam mamuśki wesołych i zdrowych świąt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2021, 09:56
Nikaa92, Lalia, Ounai, Martt95, Ladyo, SzalonaOna, Wik89, Zulugula, Ania81, Suszarka, Inaa89, kic83, dmg111, Ewa88 , Fragaria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:U nas po imprezce, wszystko udane. Kornela ma uridziny 5.04, ale mała imprezka była dziś
url]
Duzo zdrówka 🥳🎂
Ma urodzinki tak samo jak moja pierwsza chrześnica 💚 tyle że rocznik 2015😀SzalonaOna lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021