Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to dzisiaj mam dobrze. Maz sie zabrał za sprzątanie, mi nie pozwala nic robić. Leze i popijam kawkę, no nic... trzeba zacząć się z tego cieszyć bo niedługo się skończy 🤭😂
Ounai, Lalia, dmg111, Nikaa92, Suszarka, Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
nick nieaktualny
-
Zdrowych i pogodnych świąt wielkanocnych!🐣🥚🐤
Lalia, Ounai, dmg111, Inaa89, Suszarka, Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
SzalonaOna wrote:Dzień dobry z kawusia! ☕
Ja ogólnie jestem daleko w polu. Nie mam zrobione na Święta NIC. Ale może jakoś zdążę. Dziś te urodziny Kornelki. Mąż w oracy do 14. A ja musze zasuwa z dziećmi do sklepu, po balony, po torta i ogarnąć mieszkanko...
No wesoło 😂
Wczoraj byłam z Kornelia wybrać okularki u optyka. Oczywiście księżniczka wybrała sobie piękne, różowe ❤️ że względu na specjalne szkła czas oczekiwania to około 2 tyg, tak więc czekamy aż będa gotowe.
Przy okazji ja też po przymierzałam sobie okulary, bo już czas wymienić. Uparłam się na kształt coś w stylu kociego oka, i panterkę. Finalnie wybrałam sobie 2 oprawki. I mam zamiar te 2 właśnie zrobić, żeby zrobić. Jedna rzeczywiście panterkowa, druga oprawka cieniutka, metalowa. Aż w szoku byłam, jak ładnie mogą człowiekowi dobrać okulary! Troszkę mnie to będzie kosztować, no ale trudno...
Tak więc Święta w sumie spędzam z dziećmi w domu, P jutro też pracuje do 14. Także śniadanie jemy sami. A w pon dzieci jadą do taty (pewnie znów sam Filip), tak więc szybko nam minie czas...
A we wtorek już do pracy.
Raporty wagi - podziwiam Was i dalej kibicuje. U mnie jakieś anomalie się dzieją. Mimo zjadania 2000 kcal, zmiany leków waga mi poszła do góry 🤦♀️ ale mam jeszcze miesiąc i jeśli na tych lekach nie ruszy, to zmiana na mocniejsze już.
Od dziś też wracam do ćwiczeń. Już wiem jak wygląda nasz dzień w tygodniu, kiedy pracuje, także mige wszystko zaplanować...
Czekam też na kolejny Zanzibar - w przyszłym tyg idę na paznokcie - robię Żel bo hybryda dalej mi odpryskuje... A kosmetyczka mi zrobi z tajniaka. Co to za czasy że ludzie tak muszą się kryć, żeby pracować i wyżyć 🤦♀️już mam dość i też zastanawiam się czy nie zrobić żelowych, bo ile można
lewa ręka powoli wraca do normy, ale na prawej jest dramat :/już robię całkiem krótkie bo potrafił mi się przy samej skórze odłamać paznokieć.
Co do Świat to ja wzięłam mój sprawdzony catering i dziś mamy odebrać do odgrzania. Płacę 150zl za 12 kawałków mięsa. A że jesteśmy sami to sporo pójdzie do zamrożenia. Ciasta też chciałam kupić ale mąż się odpalił że będzie piekł.
W kwestii działki, sprawdziłam mapy i w granicy z działka kończą się tereny zalewowe. Nie wiem czy zaryzykuję szczerze mówiąc. W dodatku myśleliśmy że obok jest przepompownia wody, a tam jest przepompownia ściekówtak, że słabo. Jedyny plus taki, że jednak jest to blisko miasta no i wielkość.
-
Zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świat! ❤️🐣
Mi tez szybko odchodziła hybryda do tego mam uczulenie na semilaca... po tygodniu potrafiła odpadać z paznokci 🙄 kosmetyczka zaproponowała, ze najpierw położy żel i na to hybrydę i teraz trzyma ponad 3 tygodnie;)
Ania81 lubi tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Mi kiedyś się trzymała, a teraz po ciąży takie hece
Dziewczyny, ja również życzę Wam radosnych Świąt, niech Zmartwychwstały Chrystus darzy Was zdrowiem, miłością i radością w tych trudnych dla wszystkich czasach.Lalia, Inaa89, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ounai, moi rodzice mają "za płotem" przepompownie ścieków i to masakra, po roztopach czy dużych opadach potrafiło wywalać studzienki z kanalizacja, w domu śmierdziało szambem, dodzwonić się do służb to był dramat 🤦
Martt, jeśli się nie mylę, to Enigva ('96) jest rok młodsza od Ciebie, potem jesteś Ty ('95), później Suzi, Nadzieja i ja ('94), a po nas Motylek ('93)😁
DMG, dużo zdrówka i spokoju dla Was 😘😘😘
A wszystkim Mamusiom życzymy zdrowych, spokojnych i mimo wszystko radosnych świąt Wielkanocnych 🐣🐣🐣Martt95, SzalonaOna, Inaa89, Suszarka, Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ounai, moi rodzice mają "za płotem" przepompownie ścieków i to masakra, po roztopach czy dużych opadach potrafiło wywalać studzienki z kanalizacja, w domu śmierdziało szambem, dodzwonić się do służb to był dramat 🤦
My też mieliśmy na oku kupic bliźniaka od prywaciarza. Bliźniak tańszy, większy i z garażem oraz dużo większą działka. Ale minus taki ze niedaleko jest ta przepompownia ścieków. I właśnie jak popada i przejedzie się tam tylko autem to jest masakra, może i da się przyzwyczaić ale trochę słabo jednak 🤧😷Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2021, 12:46
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Lalia wrote:Ounai, moi rodzice mają "za płotem" przepompownie ścieków i to masakra, po roztopach czy dużych opadach potrafiło wywalać studzienki z kanalizacja, w domu śmierdziało szambem, dodzwonić się do służb to był dramat 🤦
Martt, jeśli się nie mylę, to Enigva ('96) jest rok młodsza od Ciebie, potem jesteś Ty ('95), później Suzi, Nadzieja i ja ('94), a po nas Motylek ('93)😁
DMG, dużo zdrówka i spokoju dla Was 😘😘😘
A wszystkim Mamusiom życzymy zdrowych, spokojnych i mimo wszystko radosnych świąt Wielkanocnych 🐣🐣🐣 -
Dziewczyny, spokojnych, rodzinnych Świat w tych trudnych czasach. Dużo zdrowia. I przespanych nocy! Aby najszybciej cały świat wrócił do normalności. 🐰🐇🐣🐤🐥⛪
Angie1985, Iryska, Karenira, Lalia, Inaa89, Ounai, Ania81, Nowastaraczka, SzalonaOna, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zadzwoniłam do mamy. Więcej mąż mówił, pokazałam jej dzieci, czuję jakby tona stresu ze mnie zeszła. Mieliśmy jutro dzwonić, ale od wczoraj miałam tak ściśnięty żołądek ze nie byłam w stanie czekać. Tak więc mam z głowy, mogę świętować.
Suszarka, Ania81, Nowastaraczka, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai, to nie jest tak, że po każdym deszczu i po każdych roztopach śmierdzi, ale jak zdarzały się usterki, to był dramat. Tych usterek i dramatów zdarzyło się może z 5, ale jak już były to nie dało się w domu wytrzymać, bo normalnie podnosiło klapę w toalecie 🤯
-
Mart nie wiem gdzie Ty te kg mialas w poprzedniej ciąży. Ślicznie wyglądałaś w 1 ciąży w 2 również. No takie 16+ to masz 😉 Zazdroszczę młodego wyglądu.
Motylku tez nic jeszcze nie mam na święta xD jakoś nie czuje tych swiat i przez to srednio chce mi się cokolwiek robić.
Ania jak pępuszek maluszka, byłaś w końcu znow na pogotowiu z nim?
Ula trzymam kciuki żebys miała te przeciwciała. Dobrze ze z Julkiem wszystko ok i oby tak zostało.
Anetka trochę spóźnione ale wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń.
Z okazji świąt które i w tym roku nie są "normalne" chciałabym wszystkim życzyć duuzo zrowia, miłości i świat spędzonych w rodzinnym gronie na tyle ile to możliwe. Oraz Wam i sobie jak najszybszego powrotu do normalności.Lalia, Ania81, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ounai, to nie jest tak, że po każdym deszczu i po każdych roztopach śmierdzi, ale jak zdarzały się usterki, to był dramat. Tych usterek i dramatów zdarzyło się może z 5, ale jak już były to nie dało się w domu wytrzymać, bo normalnie podnosiło klapę w toalecie 🤯
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2021, 15:26
Martt95, Ounai, Ania81, kic83, Nowastaraczka, SzalonaOna, Suszarka, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Martt, traktuj to jako komplement, że młodo wyglądasz. 🙂 Zresztą, faktycznie jesteś młoda. 😉
A ekspedientki czasami inteligencją nie grzeszą. Gdy byliśmy z małym u lekarza, skoczyliśmy na szybkie zakupy. Wsadziliśmy go z nosidełkiem do wózka sklepowego, obrączki na dłoniach, mój mąż wygląda jak mój ojciec. A ona mnie prosi o dowód... Bo kupiłam Karmi 0% na laktację. 😂😂Martt95, Ania81, Nowastaraczka, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
edyciak. wrote:Martt, traktuj to jako komplement, że młodo wyglądasz. 🙂 Zresztą, faktycznie jesteś młoda. 😉
A ekspedientki czasami inteligencją nie grzeszą. Gdy byliśmy z małym u lekarza, skoczyliśmy na szybkie zakupy. Wsadziliśmy go z nosidełkiem do wózka sklepowego, obrączki na dłoniach, mój mąż wygląda jak mój ojciec. A ona mnie prosi o dowód... Bo kupiłam Karmi 0% na laktację. 😂😂
Jak poszło podcinanie?O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualnyNikaa dziekuje za pamiec😍. Tak bylam dzis w nocy na pogotowiu bo synek cale popoludnie, wieczor darl sie z bolu. Ma zakzaenie, dostal antybiotyk w masci. Brak mi slow na sluzbe zdrowia, a wczoraj omalo nie zamordowalam wzrokiem (jezykiem chyba tez) pielegniarki i lekarki bo ruszaly sie jakos tak szybciej niz zwykle. Dobrze, ze to zakazenie dopiero sie zaczelo i masc jest tylko na kilka dni. Efekty juz widze🤩.
Laila dawaj adres, lockdown czy nie wpadam na te babeczki 🤤🤤🤤.
Zycze wam dziewczyny spokojnych swiat.Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość