Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny za życzenia!
Było sushi, był mini torcik a i urodzinowy bzyczek się trafił 😈☺️Lalia, edyciak., emdar, Inaa89, Nowastaraczka, dmg111, Ounai, SzalonaOna, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Ounai piątka, zanim się poznaliśmy z Mężem to kupił mieszkanie z widokiem na cmentarz 😅 Latem i wiosna to jeszcze drzewa przysłaniają ale jesienią i zima wszystko widać...
Efekty Dzwiekowe tez są przynajmniej 3 razy w tygodniu 🥺
No ale nic śmiejemy się, ze mamy widoki na przyszłość 😅
Koło północy włożyliśmy Stasia do kołyski chicco i w niej nie miał szans na obrót na brzuch tylko na boczek wiec nocka była spokojna ❤️Ounai, Lalia lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Anetko,zaległe ale szczere Sto Lat!!!💐🥳🍰
Dmg, zdrowia zatem przede wszystkim!
Ounai, gratulacje z okazji działki 👍.
Mnie już wczoraj na forum nie było, bo Wielki Piątek to dla mnie już Święto. Wpadłam tylko dziś złożyć Wam życzenia. Życzę Wam cudownego czasu z najbliższymi, mało stresów, duuuużo spokoju, odpoczynku, no i...(wiadomo)przespanych nocy 🙂🐣🥚. Ściskam mocno i do usłyszenia po Świętach:) buziaki mocne!Inaa89, dmg111, Lalia, Suszarka, Julik lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Anetko wszystkiego naj naj 😘🎂🥂
Marrt śliczna jesteś i taka młodziutka 😍😘
Dmg dla Was ogrom zdrówka 😘😘
Aniu81 mam nadzieję, że pepuszek szybko się polepszy 😘
Ounai ciesze się, że wkoncu cos wpadło w oko 😘
Mamusie zdrowych spokojnych świąt! Smacznego Jajka i mokrego dyngusa 😉🥚🐣🐰dmg111, Ounai, Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Czy wasze 2,5 latki tez jeszcze maja lub miewały noce gdzie się budziły i nie chciały spac?
U nas do dziś zdarzają się takie noce 🤦🏽♀️ dzisiaj od 3:30 do około 4:30 stwierdzila ze sobie wstanie i pogada z pluszakami(nie wchodziłam do niej bo to się kończy jeszcze gorzej i chce wtedy układać klocki itd). No i oczywiście na dobre obudziła się o 7 🤷🏽♀️
Dodam że z nami nie chce spać, od narodzin nasze łóżko ja parzyło i próby leżenia z nami kończył się aferą. Poleżeć rano teraz poleży ale o spaniu nie ma co myśleć.Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
A jeszcze tak do wieku na chwilę wrócę. Kiedyś mi przeszkadzało ze każdy widzi we mnie małolate. Ale od kiedy mam córeczkę to traktuje to jako komplement 😀
Było juz wielke takich śmiesznych sytuacji np,.
W szpitalu jak położyli mnie na patologię ciąży dziewczyny myślały ze jakas 16tka do nich wbiła na sale🤣
Kupując zaklad lotka Pani prosiła mnie o okazanie dowodu🤣
A teraz hit... świadkowie Jehowy często się tu u nas kręcili jak się wprowadziliśmy i pewnego razu otwieram drzwi i Pani do mnie "dzień dobry, czy mogłabyś zawołać mame bo chciałabym z nią sobie porozmawiać" widok Pani jak odpowiedziałam ze rozmawia z Mama była bezcenna 🤣🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2021, 08:09
Ounai, Lalia, Suszarka, edyciak., Julik, Lulu83 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt95 wrote:A jeszcze tak do wieku na chwilę wrócę. Kiedyś mi przeszkadzało ze każdy widzi we mnie małolate. Ale od kiedy mam córeczkę to traktuje to jako komplement 😀
Było juz wielke takich śmiesznych sytuacji np,.
W szpitalu jak położyli mnie na patologię ciąży dziewczyny myślały ze jakas 16tka do nich wbiła na sale🤣
Kupując zaklad lotka Pani prosiła mnie o okazanie dowodu🤣
A teraz hit... świadkowie Jehowy często się tu u nas kręcili jak się wprowadziliśmy i pewnego razu otwieram drzwi i Pani do mnie "dzień dobry, czy mogłabyś zawołać mame bo chciałabym z nią sobie porozmawiać" widok Pani jak odpowiedziałam ze rozmawia z Mama była bezcenna 🤣🤣🤣🤣Martt95, Ounai, Zulugula, Lalia, Suszarka, Nowastaraczka, Julik lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Dzień dobry 😊
Wczoraj już nic nie pisałam, bo byłam emocjonalnie wypruta, ale lekarz mnie uspokoił, zrobił usg, mały ma się dobrze na dzień dzisiejszy, serduszko bije ładnie, miarowo więc nie ma narazie czym się martwić..
Mam wykonać przeciwciała po świętach, ale lekarz obstawia, że już to przechorowalam mając dwójkę szkolno-przedszkolnych dzieci, dorośli często przechodzą to bezobjawowo 🤷♀️
A nawet jeśli nie mam przeciwciał to i tak nie oznacza to najgorszego.. Będę wtedy musiała mieć wizyty z usg częściej, na początku raz w tygodniu, a im bliżej 30 tygodnia to co 2 tygodnie..
Proszę, trzymajcie kciuki żebym miała przeciwciała, to by była najlepsza opcja 👍
Tymczasem życzę Wam wspaniałych świąt 🐥
Co prawda znowu spędzamy je inaczej niż normalnie, ale mam nadzieję, że te "inaczej" nie stanie się tym "normalnie" i niedługo wróci wszystko na dobre tory i znowu będziemy mogli spotykać się na szeroką skalę z rodziną, przyjaciółmi, bez obawy, że ktoś kogoś zarazi!
I tego nam wszystkim życzę ❤️Martt95, SzalonaOna, Inaa89, Lalia, Suszarka, Nowastaraczka, Fragaria lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Ounai, upewnijcie się tylko czy te fabryki nie są uciążliwe (hałas, emisja spalin z kominów, nieprzyjemne zapachy itd.). Ja bym się nie bała mieszkać przy nowoczesnych zakładach, tylko warto sprawdzić co produkują (Np. produkcja plastikowych skrzynek może śmierdzieć, a prawo w Polsce nie reguluje tematu odorów) i czy mieszkańcy się nie skarżą. W pracy często spotykam ludzi, którzy wybudowali się blisko zakładu, a potem są zaskoczeni jego oddziaływaniem. Jeśli byś chciała pogadać na priv to chętnie, trochę zakładów w naszym województwie odwiedziłam. Niestety teraz plany zagospodarowania czy studia nie chronią ludzi przed takimi uciążliwosciami. Dla gmin liczy się nowy podatnik i potrafią przekształcić działkę będącą za komuny otuliną huty w działkę pod budownictwo mieszkaniowe ;/
KarolinaMaria, Suszarka lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydmg111 wrote:U nas izolacja. Parę dni temu mój mąż miał gorączkę, poszedł na test, by babć nie mieć na sumieniu i okazało się, że ma przeciwciała, dzień później zrobiłam PCR i jestem dodatnia 😥 Chyba załapaliśmy od sąsiadów 😥
Hitem jest to, że mąż ma izolacje do 9, ja do 10, a Julcia jest na kwarantannie do 17.. Pediatra stwierdził, że nie ma co jej męczyć testem i przez to traktowana jest jako zdrowa i ma dłuższą kwarantannę. Spacerujemy po balkonie i mieszkaniu, strasznie brakuje mi wychodzenia, bo spacerki były dwa razy dziennie po 2h.
Jeśli chodzi o objawy - żadne, mąż miał jeden dzień gorączkę, ja tak samo, nic ponad to. Gdyby nie strach przed babciami, to byśmy nie wiedzieli, że mamy koronę.🤷🏻♀️
Oby Wam szybko zleciało -
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Czy wasze 2,5 latki tez jeszcze maja lub miewały noce gdzie się budziły i nie chciały spac?
U nas do dziś zdarzają się takie noce 🤦🏽♀️ dzisiaj od 3:30 do około 4:30 stwierdzila ze sobie wstanie i pogada z pluszakami(nie wchodziłam do niej bo to się kończy jeszcze gorzej i chce wtedy układać klocki itd). No i oczywiście na dobre obudziła się o 7 🤷🏽♀️
Dodam że z nami nie chce spać, od narodzin nasze łóżko ja parzyło i próby leżenia z nami kończył się aferą. Poleżeć rano teraz poleży ale o spaniu nie ma co myśleć. -
nick nieaktualnyDzień dobry z kawusia! ☕
Ja ogólnie jestem daleko w polu. Nie mam zrobione na Święta NIC. Ale może jakoś zdążę. Dziś te urodziny Kornelki. Mąż w oracy do 14. A ja musze zasuwa z dziećmi do sklepu, po balony, po torta i ogarnąć mieszkanko...
No wesoło 😂
Wczoraj byłam z Kornelia wybrać okularki u optyka. Oczywiście księżniczka wybrała sobie piękne, różowe ❤️ że względu na specjalne szkła czas oczekiwania to około 2 tyg, tak więc czekamy aż będa gotowe.
Przy okazji ja też po przymierzałam sobie okulary, bo już czas wymienić. Uparłam się na kształt coś w stylu kociego oka, i panterkę. Finalnie wybrałam sobie 2 oprawki. I mam zamiar te 2 właśnie zrobić, żeby zrobić. Jedna rzeczywiście panterkowa, druga oprawka cieniutka, metalowa. Aż w szoku byłam, jak ładnie mogą człowiekowi dobrać okulary! Troszkę mnie to będzie kosztować, no ale trudno...
Tak więc Święta w sumie spędzam z dziećmi w domu, P jutro też pracuje do 14. Także śniadanie jemy sami. A w pon dzieci jadą do taty (pewnie znów sam Filip), tak więc szybko nam minie czas...
A we wtorek już do pracy.
Raporty wagi - podziwiam Was i dalej kibicuje. U mnie jakieś anomalie się dzieją. Mimo zjadania 2000 kcal, zmiany leków waga mi poszła do góry 🤦♀️ ale mam jeszcze miesiąc i jeśli na tych lekach nie ruszy, to zmiana na mocniejsze już.
Od dziś też wracam do ćwiczeń. Już wiem jak wygląda nasz dzień w tygodniu, kiedy pracuje, także mige wszystko zaplanować...
Czekam też na kolejny Zanzibar - w przyszłym tyg idę na paznokcie - robię Żel bo hybryda dalej mi odpryskuje... A kosmetyczka mi zrobi z tajniaka. Co to za czasy że ludzie tak muszą się kryć, żeby pracować i wyżyć 🤦♀️ -
nick nieaktualny