Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest z niej maly smieszek. A czupryna nie do okielznania, im dluzsze tym bardziej jej sterczy kukuryku 🤣 ostatnio bardzo sie zrobila absorbujaca, nie polezy juz sama za dlugo tylko zaczepia i upomina sie o kontakt. Wiec jak nie spi to ciagle sie bawimy, rozmawiamy, a jak spi to staram sie ogarniac cokolwiek, ale ciezko idzie bo spi glownie na spacerach, a w domu sama pospi max 1h, czasami sie zdarza ze przespi 2-3h, ale to rzadko.
Ania moj tez jak tylko jest marudna to twierdzi ze nie dojadla 🤦♀️ I jak ja cos robie to co godzine lazi za mna bo przeciez mala jest glodna.. 🤦♀️🔸28 lat
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2021, 21:38
Suszarka, Angie1985, Tajka, Ania81, Zulugula, Ounai, Ladyo, Enigvaa, Karenira, Nowastaraczka, kic83, Lalia, kar_oliv, dmg111, Ewa88 , edyciak. lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt, Wow, ślicznie wyglądasz 🥰 i brzuszek też zgrabny i Ty zgrabna 😊😊
Malwinka 🥰🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2021, 13:43
Martt95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mart ale Ty piękna.
Ja pewnie znowu zapeszę, ale muszę powiedzieć, że cyc boli mnie coraz mniej. Jedyne co zmieniłam to codziennie nakładam okłady mam i biorę ta lecytynę 3x1. I chyba wreszcie ruszyło. Zastoje chyba posxhodzily, bo jeszcze wczoraj cyc kłuł mocno a dziś już nie. Ale brodawka jeszcze troszkę boli. Choć już nie wyje z bólu w trakcie i zaraz po karmieniu więc jest dużo lepiej.Martt95, kar_oliv lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Mart, wyglądasz cudnie, ile Ty masz lat małolatko ? 😍
Czuprynka Malwi jest rewelacyjna! Niedługo będziecie pleść warkocze
Aniu, przykro mi z powodu pępuszka maluszkamam nadzieje, że jednak szybko się to zagoi i nie będziecie z tego ppwodu obydwoje cierpieć
Zazdroszczę super nocy, moje dziecko postanowiło mi sprezentować z okazji urodzin jedyne 6 pobudek dzisiejszsj nocywysłałam ją teraz z tatą na spacer a ja odpoczywam w wannie.
Dodoatkowo jestem wściekła, od wczoraj mam rozgrzebwne dwa ciasta i nie mogę ich skończyć bo zgubilam motylka od Thermomixa, szlag! A mikser mam taki że na pewno nie podoła aby zrobić bezę. Mąż poszedł pożyczyć i jak wróci to będę kończyć ale plany były aby to zrobić wczoraj wieczorem i dziś rano i mieć wolneMartt95, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Mart
zazdroszczę Ci tej świeżości w macierzyństwie przy prawie dwójce dzieci 😚
Pięknie wyglądasz!Martt95, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziewczyny właśnie dowiedziałam się, że miałam kontakt z dzieckiem, u którego dzisiaj zdiagnozowano rumień zakaźny 😐
Czy miałyście może do czynienia z tym wirusem?
Wiem, że może być niebezpieczny dla płodu 😔
Już umówiłam wizytę na 17stą dzisiaj, a jutro zrobię przeciwciała.. Mam nadzieję, że już przechorowalam kiedyś i teraz nie muszę się bać o dziecko, ale internet oczywiście przegrzebałam i jestem załamana.. 😔 -
Ulaa przede wszytskim nie zakładaj odrazu najgorszego. Staraj się ograniczyć czytanie w internecie bo taki stres za dużo nie da a tylko może namieszać.
Idziesz do lekarza i bardzo dobrze, pogadaj z nim o swoich obawach i bądź dobrej myśli. Duzo zdrówka Wam teraz życzę, wiem że będzie dobrze 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2021, 17:39
Ulaa lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
nick nieaktualnyAnetko sto lat, wszystkiego naj z okazji urodzin, i przespanych nocy🎂🎂🎂🎂
Mart wygladasz tak mlodziutko😍, moglabym byc twoim nauczycielem w podstawowce🙈🙈🙈🙈🙈🙈. Rany zaczynam sie czuc jak dinosaur😂😂😂.
Ounai super wiesci z dzialka.
Ula kochana nie stresuj sie, sprawdz wszystko z lekarzem. Bedzie dobrze. Musi.
Ulaa, Martt95 lubią tę wiadomość
-
Anetka
Wszystkiego najlepszego! Przespanych nocy 😴Mlodamezatka lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ulaa wrote:Dziewczyny właśnie dowiedziałam się, że miałam kontakt z dzieckiem, u którego dzisiaj zdiagnozowano rumień zakaźny 😐
Czy miałyście może do czynienia z tym wirusem?
Wiem, że może być niebezpieczny dla płodu 😔
Już umówiłam wizytę na 17stą dzisiaj, a jutro zrobię przeciwciała.. Mam nadzieję, że już przechorowalam kiedyś i teraz nie muszę się bać o dziecko, ale internet oczywiście przegrzebałam i jestem załamana.. 😔
Anetka, wszystkiego najlepszego! Oby Pola nie czekała na przesypianie nocy do 8 miesiąca jak MartaBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Anetka, wszystkiego najlepszego 🎉😘
My dzisiaj posprzatalismy łącznie z oknami, a raczej mój mąż, bo ja to tylko kurze, w żółwim tempie
Zrobiliśmy schab że śliwką na parzena jutro zostawiamy żurek, 3 ciasta, 3 sałatki, jajka faszerowane i chlebki do żurku
Właśnie się zastanawiamy czy za ciasta się dzisiaj nie wziąć , ale zawsze wydaje mi się, że ciasta to 2-3 dni najlepiej, zeby były świeższe, dlatego na jutro zostawiliśmy, ale przecież ludzie szybciej robią 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2021, 17:40