Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
6h nieprzerwanego snu! Jestem jak nowonarodzona. Mam nadzieję że to nie primaaprilisowy żart. Po kilku miesiącach pobudek co 1,5h to całkiem miła odmiana
Martt95, Tajka, Nikaa92, kar_oliv, Nowastaraczka, emdar, Zulugula, Inga28, Inaa89, Ladyo, Lalia, Ania81, Suszarka, kic83, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Iryska wrote:Ja stwierdziłam , że wolę odwołać.. może w lato uspokoi się trochę sytuacja... U mnie rodzice i dziadkowie mieli być, nie chciałam ich narażać. Chyba skończy się tak, ze zrobimy chrzciny z roczkiem😁
U nas troche jest inaczej bo mieszkamy z tesciami, na dole mieszkaja dziadki a drudzy rzut beretem. Cala rodzina spotyka i widuje sie normalnie.🔸28 lat
Powiem Wam, że my zrobiliśmy chrzciny w domu i nie było tak źle jak myślałam. U nas najgorsze było sprzątanie bo mój mąż ma podejście jakie ma i mieszkanie było mocno zapuszczone. Trzeba było kartony wywozić do piwnicy i dużo takich rzeczy zrobić które powinny być zrobione już dawno temu. Gdyby nie to, to byłby pikuś. No i brakowało mi talerzy, sztućców stołu, obrusa, ale dzięki chrzcinom mam już wszystko i mogę teraz organizować imprezki
Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulugula wrote:Extra! Może juz tak zostanie?
U nas od 3 do 6 czyli AŻ 3h 😂wczoraj byłam w szoku ale dziś to już totalne przegięcie 😂 Zwłaszcza, że naprawdę, od ok 3-4 miesięcy były pobudki co 1,5h. Czasem zdarzały się noce że budziła się co 1h a czasem co 2h. A tu nagłego ni z gruszki ni z pietruszki mi dziecko funduje tyle godzin snu. W dodatku syn spał do 8 więc naprawdę, jesteśmy z mężem jak nowonarodzeni
Zulugula, Wik89 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai super że dostałaś taki zastrzyk energii.
Tajka gratuluję donoszonej ciąży. 🎉
Teraz tylko czekamy.
Dwa dni ładnej pogody i znowu kicha. Strasznie nie lubię tego jak zrobi się pięknie i ciepło i potem znowu robi się zimno i paskudnie. ☹️ Oby jak najszybciej wróciło słoneczko i ciepełko. -
Dziewczyny, ja kupiłam topy do karmienia od Anna Field na zalando. Wychodzą po 34zl/szt i wiadomo, przesyłka i zwrot gratis. Wzięłam sobie 3, bo stwierdziłam, że w lecie mogą się przydać, a myślę, że jeszcze będziemy się wtedy karmić.
Lalia, Martt95 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Iryska wrote:Ja stwierdziłam , że wolę odwołać.. może w lato uspokoi się trochę sytuacja... U mnie rodzice i dziadkowie mieli być, nie chciałam ich narażać. Chyba skończy się tak, ze zrobimy chrzciny z roczkiem😁
Ksawery tez mial chrzciny z roczkiem i była bardzo udana podwójna imprezka 😊Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
KarolinaMaria wrote:Enigvaa, a sami gotujecie, czy catering?
Irysko, ja chciałam zrobić chrzciny na początku czerwca, ale na razie odpuszczamy. Ciężko cokolwiek zaplanować.
Sami wszystko robimy. Na swieta i tak bysmy robily to robi y w wiekszej ilosci po prostuKarolinaMaria lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Angie1985, Ounai, Ania81, Lalia, Zulugula, Ladyo, Martt95, Tajka, Inaa89, kic83, Nowastaraczka, KarolinaMaria, kar_oliv, Lulu83, dmg111, Ewa88 , kiniusia270, Fragaria, Nikaa92, Julik, SzalonaOna, Maniaaa. lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Malawi 🤩🤩🤩 teściowa jest zachwycona!! 😍😍😍
Meggi110818, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie z wami w ten piekny ale zimny poranek.
Synek jest nieodlaczalny ode mnie. Nocka byla nawet OK.
Maz mnie wkurza, bo za kazdym razem kiedy maly zaplacze to stwierdzi ze synek glodny. Toc to dziecko nic innego nie robi tylko na mnie wisi. 🤦♀️
Mam wrazenie, ze czyta synek w moich myslach bo zaczyna plakac kiedy tylko pomysle o odlozeniu. Wogole zrobil sie bardzo placzliwy ostatnimi czasy. Zastanawiam sie czy to przez jego pepuszek. Nadal sie nie zagoilo a to juz prawie 7tyg od odpadniecia kikuta. Nic nie pomaga na to, caly czas ropieje, i ma dziurke w srodku, jak sie skorka odsunie. Pogotowia mam juz dosc, a rodziny jest do niczego.