X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2021, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2021, 15:17

Lalia, Meggi110818 lubią tę wiadomość

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2021, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZielonaHerbata wrote:
    O to bardzo szybko!
    Dziękuję za rady. Niestety nie zdają u nas egzaminu.
    A jakie miała porcje do zjedzenia? Pamiętasz?
    Bo tutaj co lekarz,to mówi co innego 🤷🤷

Mam V7 animal, opcja max byla super, ale juz nie dziala🤦‍♀️🤦‍♀️. Mam zamiar kupic inny, a ten dobic bo juz nie wierze ze nawet czesci zamienne pomoga na dlugo. Jestem wsciekla na ten odkyrzacza, a i filter w dysonie jest do niczego, ciezko wyczyscic, wymiana latwiejsza

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2021, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZielonaHerbata wrote:
    O to bardzo szybko!
    Dziękuję za rady. Niestety nie zdają u nas egzaminu.
    A jakie miała porcje do zjedzenia? Pamiętasz?
    Bo tutaj co lekarz,to mówi co innego 🤷🤷
    Jak wychodziliśmy to było to 60 ml. W domu jadła minimum 80ml-100ml.

ZielonaHerbata lubi tę wiadomość

• Ounai Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2021, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania81 wrote:
    Mam V7 animal, opcja max byla super, ale juz nie dziala🤦‍♀️🤦‍♀️. Mam zamiar kupic inny, a ten dobic bo juz nie wierze ze nawet czesci zamienne pomoga na dlugo. Jestem wsciekla na ten odkyrzacza, a i filter w dysonie jest do niczego, ciezko wyczyscic, wymiana latwiejsza
    A widzisz, to w xiaomi wrzucasz pod kran i tyle, przynajmniej na filmiku tak pokazywali. Póki co okazało się że ta promocja jakaś podejrzana i mąż chce jutro przeglądnąć oferty i się zastanowić.

U mnie Marta kaszel i katar, mnie zaczyna gardło boleć, do tego obsypuje ją coraz bardziej plamkami azs. Pediatra kazała stosować bepanthen ale nie pomaga. Jutro idę do pediatry i poproszę o skierowanie do dermatologa.

age.png

age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2021, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta zeżarła ciastolinę. Nawet byśmy nie wiedzieli, ale zdradził ją niebieski język 😂

Lalia, Meggi110818, Enigvaa, Ewa88 lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Marta zeżarła ciastolinę. Nawet byśmy nie wiedzieli, ale zdradził ją niebieski język 😂
    A to mała agentka 😂

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z Kawka! ☕

Właśnie siadam do pracy, cały dom jeszcze śpi, więc mogę w spokoju popracować :)

Milego dnia dziewczyny, słonecznego! Choć u mnie wali śnieg z deszczem 🤦‍♀️😂

Inaa89, Suszarka lubią tę wiadomość

• Ounai Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją chora, Marta chora, mąż poszedł do pracy. Dobijcie mnie. Bolą mnie mięśnie, gardło, głowa. Ledwo uśpiłam Martę to Tymek ja obudził 😭

age.png

age.png
  • Iryska Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai współczuję choroby, oby wam szybko przeszło i oby to nie była korona!
    Dmg co u was? Mam nadzieję, że Julka zdrowa?
    Zielona herbata, gratuluję córeczki! Wcześniaki już tak mają, że ciężko je dobudzić na jedzenie ☹️ trzymam kciuki za szybkie wyjście do domku!

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • Inaa89 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Ją chora, Marta chora, mąż poszedł do pracy. Dobijcie mnie. Bolą mnie mięśnie, gardło, głowa. Ledwo uśpiłam Martę to Tymek ja obudził 😭
    Współczuję Ci kochana i to bardzo... postaraj się poleżeć pod kocem w miare możliwości 😘

02.06 13 dpo II
    03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
    06.06 17 dpo beta 700
    28+6 1496g <3
    17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰

f2wlanliic1wg5qa.png
  • Inaa89 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 dni świat i chyba z waga wrocilam do tego od czego startowalam z dieta 🤣
    Minął ten czas bardzo szybko, niedziela taka leniwa tylko my, długi spacer w parku, wspólnie tv, wygłupy i zabawy.
    W poniedziałek przyjechała do nas moja siostra z mezem i dziećmi. Tymek zasnął o 12.20. Goście byli na 13. A obudził się o 16.30 🤣 przespał w tym hałasie, bo wiadomo jak to dzieci, my też rozmowy, śmiech itp. A dodam że spal z nami w salonie 😁 także w zasadzie mogę powiedzieć że Tymek w swoją pierwszą Wielkanoc poszedl w totalne lenistwo 😴

Nowastaraczka, Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość

02.06 13 dpo II
    03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
    06.06 17 dpo beta 700
    28+6 1496g <3
    17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰

f2wlanliic1wg5qa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:

Zycze szybkiego powrotu do zdrowka dla ciebie i Martusi. Duzo cieplej herbatko z cytryna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa89 to super,Tymus wzial swieta lajtowo.

My z mezem spedzilismy czas na malowaniu ogtodzenia w ogrodzie🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. A wczoraj w domu caly dzien, bo mimo slonka bardzo zimno. Mam tez na stanie dwojke zakatarzonych dzieciakow, tazke dzis tez nigdzie sie nie wybieramy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2021, 09:14

• Ounai Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa89 wrote:
    2 dni świat i chyba z waga wrocilam do tego od czego startowalam z dieta 🤣
    Minął ten czas bardzo szybko, niedziela taka leniwa tylko my, długi spacer w parku, wspólnie tv, wygłupy i zabawy.
    W poniedziałek przyjechała do nas moja siostra z mezem i dziećmi. Tymek zasnął o 12.20. Goście byli na 13. A obudził się o 16.30 🤣 przespał w tym hałasie, bo wiadomo jak to dzieci, my też rozmowy, śmiech itp. A dodam że spal z nami w salonie 😁 także w zasadzie mogę powiedzieć że Tymek w swoją pierwszą Wielkanoc poszedl w totalne lenistwo 😴
    Ja też. Zeżarłam tonę czekolady 😂
    Właśnie próbuję Martę położyć spać. Jakoś zrobiłam Tymkowi jajecznicę, Marta ma wizytę u pediatry o 13. Może jakoś się przebijemy przez ten śnieg. Wygląda na to, że będę jakoś musiała iść z 2 dzieci. Mąż twierdzi że nie urwie się z pracy. Jestem załamana.

age.png

age.png
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku
    wpadam na chwilę do Ciebie, żeby powiedzieć jak dumna jestem z Ciebie, że robisz w końcu coś dla siebie.
    Nowa praca, nowe wyzwania.
    Dodatkowo studia ,które postanowiłaś podjąć.
    No i terapia małżeńska ,która jak się okazuje przynosi mega efekty.
    Cieszę się, że postawiłaś się na pierwszym miejscu, a nie tylko dzieci, mąż, a na końcu Ty.
    Brawo!
    Zasługiwałaś na szczęście.

Suszarka, Inaa89, dmg111, Ania81, SzalonaOna, Ewa88 lubią tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • kar_oliv Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecałyście coś skutecznego na ciemieniuchę, co to było?

Ewa88 lubi tę wiadomość

atdcgu1rjappkskg.png
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kic83 wrote:
    Motylku
    wpadam na chwilę do Ciebie, żeby powiedzieć jak dumna jestem z Ciebie, że robisz w końcu coś dla siebie.
    Nowa praca, nowe wyzwania.
    Dodatkowo studia ,które postanowiłaś podjąć.
    No i terapia małżeńska ,która jak się okazuje przynosi mega efekty.
    Cieszę się, że postawiłaś się na pierwszym miejscu, a nie tylko dzieci, mąż, a na końcu Ty.
    Brawo!
    Zasługiwałaś na szczęście.

Również podziwiam. Trójka dzieci, praca i studia. Ja od 2 miesięcy próbuje zacząć uczyć się angielskiego żeby wrócić do pracy i być na wyższym poziomie i nadal mi się to nie udaje... Bo jak mam chwilę to idę spać 😑

SzalonaOna lubi tę wiadomość

O ❤️
    Z ❤️
  • edyciak. Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia, moim zdaniem mogą to być zęby. Nasz Olek ma tak samo - pcha całe pięści do buzi, ślini się masakrycznie, trze policzki. Teściowa mówi, że to ewidentnie na zęby. Zaczął mieć brzuszkowe problemy. Ale dziąsła nie są opuchnięta, dopiero ma takie jakby rynienki w miejscu, gdzie wyjdą kiedyś jedynki. Zresztą, to że coś tam się w dziasle dzieje, to nie znaczy, że zęby zaraz wyjdą. Może to trwać nawet kilka miesięcy.

f2wlj44jsgpqyg7q.png
  • edyciak. Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Edyciak my mamy maxi cosi ale pro isize i mamy 2 wkładki- ciało i głowę, cialo juz wyjelismy ok 5kg ale glowe nadal mamy, przymierzalam bez glowy i jakos tak nie wyglądało to dobrze. W instrukcji sprawdź wytyczne. Wydaje mi się, że głowę na końcu się wyjmuje.
    Właśnie nie moge znaleźć swojej instrukcji. A ta w internecie posiada tylko obrazki. Nie ma takiej rozpiski od ilu cm czy kg. Ale faktycznie, ta pod głową chyba powinna jeszcze być. 🤭 A nasz mały od ponad dwóch miesięcy jeździ bez niej, bo w czapce zimowej ledwo mu się głowa mieściła.

f2wlj44jsgpqyg7q.png
  • Enigvaa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2021, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, swieta, swieta i po swietach. Jeszcze sie z lozka niezwleklam. 🙈 ale najwyzszy czas podniesc tylek... i posprzatac 😳

Malwi nawet sie nie zajaknela na chrzcie, byla zajeta rozgladaniem sie i wpychaniem piastki do buzi 🤣 msze przespala.

Troche na nas krzywo rodzinka patrzyla. Ostatnio mala nie chce byc u nikogo na raczkach oprocz rodzicow. Wiec byli zdziwieni ze nie potrzymaja slodkiego bobaska w sukieneczce 🙈

Tesciowa sie nie poddaje, ciagle chce brac ja na rece. Wczoraj zabrala Malwi mojej siostrze z rak (u siostry posiedzi 5min) jak my poszlismy po ciasto. Tak sie Malwi rozdarla ze jej przez 20min nie moglismy uspokoic 🤦‍♀️

Lalia lubi tę wiadomość

🔸28 lat
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ