Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZielonaHerbata wrote:O to bardzo szybko!
Dziękuję za rady. Niestety nie zdają u nas egzaminu.
A jakie miała porcje do zjedzenia? Pamiętasz?
Bo tutaj co lekarz,to mówi co innego 🤷🤷
Mam V7 animal, opcja max byla super, ale juz nie dziala🤦♀️🤦♀️. Mam zamiar kupic inny, a ten dobic bo juz nie wierze ze nawet czesci zamienne pomoga na dlugo. Jestem wsciekla na ten odkyrzacza, a i filter w dysonie jest do niczego, ciezko wyczyscic, wymiana latwiejsza -
nick nieaktualnyZielonaHerbata wrote:O to bardzo szybko!
Dziękuję za rady. Niestety nie zdają u nas egzaminu.
A jakie miała porcje do zjedzenia? Pamiętasz?
Bo tutaj co lekarz,to mówi co innego 🤷🤷ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Mam V7 animal, opcja max byla super, ale juz nie dziala🤦♀️🤦♀️. Mam zamiar kupic inny, a ten dobic bo juz nie wierze ze nawet czesci zamienne pomoga na dlugo. Jestem wsciekla na ten odkyrzacza, a i filter w dysonie jest do niczego, ciezko wyczyscic, wymiana latwiejsza
U mnie Marta kaszel i katar, mnie zaczyna gardło boleć, do tego obsypuje ją coraz bardziej plamkami azs. Pediatra kazała stosować bepanthen ale nie pomaga. Jutro idę do pediatry i poproszę o skierowanie do dermatologa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ounai współczuję choroby, oby wam szybko przeszło i oby to nie była korona!
Dmg co u was? Mam nadzieję, że Julka zdrowa?
Zielona herbata, gratuluję córeczki! Wcześniaki już tak mają, że ciężko je dobudzić na jedzenie ☹️ trzymam kciuki za szybkie wyjście do domku!12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ounai wrote:Ją chora, Marta chora, mąż poszedł do pracy. Dobijcie mnie. Bolą mnie mięśnie, gardło, głowa. Ledwo uśpiłam Martę to Tymek ja obudził 😭02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
2 dni świat i chyba z waga wrocilam do tego od czego startowalam z dieta 🤣
Minął ten czas bardzo szybko, niedziela taka leniwa tylko my, długi spacer w parku, wspólnie tv, wygłupy i zabawy.
W poniedziałek przyjechała do nas moja siostra z mezem i dziećmi. Tymek zasnął o 12.20. Goście byli na 13. A obudził się o 16.30 🤣 przespał w tym hałasie, bo wiadomo jak to dzieci, my też rozmowy, śmiech itp. A dodam że spal z nami w salonie 😁 także w zasadzie mogę powiedzieć że Tymek w swoją pierwszą Wielkanoc poszedl w totalne lenistwo 😴
Nowastaraczka, Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInaa89 to super,Tymus wzial swieta lajtowo.
My z mezem spedzilismy czas na malowaniu ogtodzenia w ogrodzie🤦♀️🤦♀️🤦♀️. A wczoraj w domu caly dzien, bo mimo slonka bardzo zimno. Mam tez na stanie dwojke zakatarzonych dzieciakow, tazke dzis tez nigdzie sie nie wybieramy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2021, 09:14
-
Inaa89 wrote:2 dni świat i chyba z waga wrocilam do tego od czego startowalam z dieta 🤣
Minął ten czas bardzo szybko, niedziela taka leniwa tylko my, długi spacer w parku, wspólnie tv, wygłupy i zabawy.
W poniedziałek przyjechała do nas moja siostra z mezem i dziećmi. Tymek zasnął o 12.20. Goście byli na 13. A obudził się o 16.30 🤣 przespał w tym hałasie, bo wiadomo jak to dzieci, my też rozmowy, śmiech itp. A dodam że spal z nami w salonie 😁 także w zasadzie mogę powiedzieć że Tymek w swoją pierwszą Wielkanoc poszedl w totalne lenistwo 😴
Właśnie próbuję Martę położyć spać. Jakoś zrobiłam Tymkowi jajecznicę, Marta ma wizytę u pediatry o 13. Może jakoś się przebijemy przez ten śnieg. Wygląda na to, że będę jakoś musiała iść z 2 dzieci. Mąż twierdzi że nie urwie się z pracy. Jestem załamana. -
Motylku
wpadam na chwilę do Ciebie, żeby powiedzieć jak dumna jestem z Ciebie, że robisz w końcu coś dla siebie.
Nowa praca, nowe wyzwania.
Dodatkowo studia ,które postanowiłaś podjąć.
No i terapia małżeńska ,która jak się okazuje przynosi mega efekty.
Cieszę się, że postawiłaś się na pierwszym miejscu, a nie tylko dzieci, mąż, a na końcu Ty.
Brawo!
Zasługiwałaś na szczęście.Suszarka, Inaa89, dmg111, Ania81, SzalonaOna, Ewa88 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Motylku
wpadam na chwilę do Ciebie, żeby powiedzieć jak dumna jestem z Ciebie, że robisz w końcu coś dla siebie.
Nowa praca, nowe wyzwania.
Dodatkowo studia ,które postanowiłaś podjąć.
No i terapia małżeńska ,która jak się okazuje przynosi mega efekty.
Cieszę się, że postawiłaś się na pierwszym miejscu, a nie tylko dzieci, mąż, a na końcu Ty.
Brawo!
Zasługiwałaś na szczęście.
Również podziwiam. Trójka dzieci, praca i studia. Ja od 2 miesięcy próbuje zacząć uczyć się angielskiego żeby wrócić do pracy i być na wyższym poziomie i nadal mi się to nie udaje... Bo jak mam chwilę to idę spać 😑SzalonaOna lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Lalia, moim zdaniem mogą to być zęby. Nasz Olek ma tak samo - pcha całe pięści do buzi, ślini się masakrycznie, trze policzki. Teściowa mówi, że to ewidentnie na zęby. Zaczął mieć brzuszkowe problemy. Ale dziąsła nie są opuchnięta, dopiero ma takie jakby rynienki w miejscu, gdzie wyjdą kiedyś jedynki. Zresztą, to że coś tam się w dziasle dzieje, to nie znaczy, że zęby zaraz wyjdą. Może to trwać nawet kilka miesięcy.
-
Zulugula wrote:Edyciak my mamy maxi cosi ale pro isize i mamy 2 wkładki- ciało i głowę, cialo juz wyjelismy ok 5kg ale glowe nadal mamy, przymierzalam bez glowy i jakos tak nie wyglądało to dobrze. W instrukcji sprawdź wytyczne. Wydaje mi się, że głowę na końcu się wyjmuje.
-
Uff, swieta, swieta i po swietach. Jeszcze sie z lozka niezwleklam. 🙈 ale najwyzszy czas podniesc tylek... i posprzatac 😳
Malwi nawet sie nie zajaknela na chrzcie, byla zajeta rozgladaniem sie i wpychaniem piastki do buzi 🤣 msze przespala.
Troche na nas krzywo rodzinka patrzyla. Ostatnio mala nie chce byc u nikogo na raczkach oprocz rodzicow. Wiec byli zdziwieni ze nie potrzymaja slodkiego bobaska w sukieneczce 🙈
Tesciowa sie nie poddaje, ciagle chce brac ja na rece. Wczoraj zabrala Malwi mojej siostrze z rak (u siostry posiedzi 5min) jak my poszlismy po ciasto. Tak sie Malwi rozdarla ze jej przez 20min nie moglismy uspokoic 🤦♀️Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat