Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
edyciak. wrote:Właśnie nie moge znaleźć swojej instrukcji. A ta w internecie posiada tylko obrazki. Nie ma takiej rozpiski od ilu cm czy kg. Ale faktycznie, ta pod głową chyba powinna jeszcze być. 🤭 A nasz mały od ponad dwóch miesięcy jeździ bez niej, bo w czapce zimowej ledwo mu się głowa mieściła.
Lalia lubi tę wiadomość
-
Wysłałam mezowi link do paki pampersow na Allegro, 240 pampersow rozmiar 2 za 130 zł. Mąż na to „ooo dobra cena, to ile takich pampersow dziennie idzie, jeden? To na 3 miesiące akurat wystarczy” Zaniemowilam 😂😂😂
dmg111, Mlodamezatka, Ania81, Suszarka, Inaa89, KarolinaMaria, kar_oliv, Zulugula, Lalia, Ewa88 , Fragaria lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Od razu po wpisaniu w Google się pojawia. Wkładka jest do 60cm. Natomiast jeśli mówisz o "wkładce przy głowie" i masz na myśli te takie motylki to tego się nie usuwa wcale, bo one mają stabilizować głowę podczas uderzeń bocznych. Tak samo jest potem w fotelikach następnych. Jedynie jak dziecko rośnie jeśli fotelik ma taką opcję to regulujesz ja żeby była wyżej. Jeśli ją usunęłaś to źle zrobiłaś i znacznie obniżyłas bezpieczeństwo jazdy w foteliku.
W moim nie nie w ogóle tych na głowę, jedna tylko jest taka całościową. Mamy maxi cosi coralO ❤️
Z ❤️ -
Ladyo wrote:Wysłałam mezowi link do paki pampersow na Allegro, 240 pampersow rozmiar 2 za 130 zł. Mąż na to „ooo dobra cena, to ile takich pampersow dziennie idzie, jeden? To na 3 miesiące akurat wystarczy” Zaniemowilam 😂😂😂
Dziewczyny z koroną, jakie miałyście pierwsze objawy? -
dmg111 wrote:Za jakiś czas, jak trochę rozmięknie ☺️
Ale ogólnie u nas się długo trzymało, co myślałam, że koniec to znowu się pojawiało badziewie. Cieszę się, że już to za mną 🙈
No właśnie u Nas była bardzo malutka, używałam tylko olejek że słodkich migdałów i prawie nie było już jej. A teraz znowu się pojawiła i to większaO ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualnykic83 wrote:Motylku
wpadam na chwilę do Ciebie, żeby powiedzieć jak dumna jestem z Ciebie, że robisz w końcu coś dla siebie.
Nowa praca, nowe wyzwania.
Dodatkowo studia ,które postanowiłaś podjąć.
No i terapia małżeńska ,która jak się okazuje przynosi mega efekty.
Cieszę się, że postawiłaś się na pierwszym miejscu, a nie tylko dzieci, mąż, a na końcu Ty.
Brawo!
Zasługiwałaś na szczęście.
Bardzo miło mi to słyszeć!
Kochana moja ❤️❤️❤️kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Hahahahahahahaha Twój mąż zrobił mi dzień. Pobił wszystko!
Dziewczyny z koroną, jakie miałyście pierwsze objawy?
Stan podgorączkowy pierwszy dzień, ból głowy drugi dzień, trzeciego dnia straciłam węch i smak, potem pojawił się silny kaszel suchy, duszący - to wszystko z objawów. -
Ounai wrote:Hahahahahahahaha Twój mąż zrobił mi dzień. Pobił wszystko!
Dziewczyny z koroną, jakie miałyście pierwsze objawy?
Ból mięśni, ból głowy, ból gardła, utrata węchu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2021, 13:21
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Angie1985 wrote:My po wizycie. Porodu na horyzoncie brak.
I niestety następne zmartwienie bo gbs dodatni. 😭
Wszystko mnie się czepia w tej ciąży. Ciągle muszę się o coś zamartwiać. ☹️
Też miałam GBS +, luzik Angie. Jesteś już bliżej niż dalej ! 😘Angie1985 lubi tę wiadomość