Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigvaa wrote:Umowilam dzis Mawi do fizjo. Niech zerknie. Niepokoi mnie jej glowka, jak lezy na brzuszku nie trzyma jej rowno, jedno ucho jest blizej barku i opiera ciezar ciala na jednej stronie - prawej.
Zawsze lepiej skonsultować z lekarzem każdą rzecz, która niepokoi. Daj znać co powiedział lekarz -
Spotkałam się z koleżanką, widziała mój brzuch i mówi że średnio opadł
że na zdjęciu inaczej hahha🤦♀️🤦♀️
-
My jeszcze dzis mamy zebranie „wspolnoty”. Nasze osiedle sklada sie z 27 dzialek. Kazda dzialka ma udzial 1/27 w drodze dojazdowej. Ale jakis dziadek zle to zrozumial i wg niego 20m drogi przed jego domem to jego prywatna posesja, wiec sobie tam parkuje (droga i tak jest waska, dodatkowo typowo polna, stad zebranie- chcemy utwardzic). I w dodatku skoro to jego „teren” i mu za szybko przejezdzaja przed domem (nie da sie tam jechac szybciej niz 10km/h bo taki stan drogi), to w nocy(!) kopal doly w tej drodze 😳 sasiad go zlapal na goracym uczynku.🔸28 lat
Jak tam Mamusie piątek? Ja dziś dzień kuriera, nawet króliczek allilo przyszedł i z J. się nim bawimy 😂 w poniedziałek mam szczepienie na covid... ja jestem w grupie ryzyka, bo mam choroby współistniejące w tym silna astmę, i moja gin bardzo optowała za tym żebym się zaszczepiła. U nas w szpitalu leży dziewczyna świeżo po cięciu, pod respiratorem z covid... nie powiem, trochę się boje, ale jednak jak czytam badania i słucham tego co mówią lekarze, to w mojej sytuacji więcej jest za niż przeciw. Lalia gratuluje dla Olusia, 16 tygodni to już piękny wiek 😍 pokaz jakieś nowe zdjęcia swojego przystojniaka! Megi porozmawiaj z mężem i powiedz mu wprost co czujesz. Takie przemilczane „ale” i żale tylko w nas rosną a czasami po prostu najlepiej jest to wyjaśnić
Ounai kiedy masz wyniki testu? Trzymam kciuki! Ale Martusia śliczna 😍 słodkie ma te włoski! Mart malutka Alis przesłodziutka! Tajka brzuszek opadł, już coraz bliżej 😍
Lalia, Martt95 lubią tę wiadomość
-
Lalia, pewnie połowa z nas wygooglowała to krzesełko i już wie ile kosztuje 😂 miałabyś za to Stoke. Tzn. to jest sprawa teściów na co wydają kasę, ale mogliby się skonsultować które krzesełko/leżak byłoby dobre dla Olka. Gratuluję 16 tygodni!
Tajka, mi brzuch opadł lekko 5 dni przed porodem, ale tylko ja to widziałam
Co do krzesełka z Ikei to coś w nim jest. Mam dwie koleżanki, które też rzuciły w kąt inne droższe i kupiły te ikeowskie. My też je kupimy plus podnóżek z allegro.
Matylda od przyszłego tygodnia zaczyna regularną rehabilitację, nadal ma za słaby podpór przy leżeniu na brzuchu ;/ mamy ćwiczenia do domu, a oprócz tego będziemy jeździć raz w tygodniu.
Lalia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Iryska wrote:Zulugula, czy u Tomka już zniknęły te zmiany na skórze?
U Michałka dzisiaj pojawiła się krew w kupce. Czy to może być od rozszerzenia diety?☹️
Ounai miałaś przez nos pobierane?
My na weekend w Bytomiu u teściów.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Jak jednorazowo to ja bym się tym nie przejmowała. Może jakieś naczynko pękło przy robieniu kupki? No, ale wiadomo obserwowałabym. A skóra Michałka jak?
My na weekend w Bytomiu u teściów.Annia lubi tę wiadomość
-
Ounai, ja musiałam dwa razy robić, fakt, nic miłego
Daj znać, jak będziesz miała wyniki
My jeszcze ponad tydzień na kwarantannie, na początku byliśmy załamani, a potem sie przyzwyczailiśmy i jest tak jak piszesz - wreszcie mamy czas dla siebie we trojke, gdyby nie strach związany z choroba, to bym nawet powiedziała, ze to bardzo miły czas spędzony w domu
Marrt, dziękuję bardzo za recenzję krzesełka Chicco i porównanie do antylopa. Chyba sie przekonałam
Ounai, kic83 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Diagnostyka leci sobie ze mną w kulki z gbs ponad dwa tygodnie bez wyniku. Super. Nawet licząc 10 dni roboczych to już przeciągająDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ounai wrote:Miałam z gardła i przez nos. Przez nos to Pani chyba do migdałków się dostała aż 😂 szkoda ze mam kwarantannę, umówilibyśmy się
Siskaa lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
KarolinaMaria, trzymam kciuki za Matyldę aby szybko ćwiczenia jej pomogły. Ostatnio Inga pisała, że Gustawowi bardzo szybko pomogły ćwiczenia u fizjo, z Matyldą będzie na pewno tak samo.
My mamy za tydzień, jestem ciekawa co powie. Mi wydaje się, że Pola teraz całkiem ładnie sobie radzi, ale ja nie znam się aż tak aby to ocenić.
W ogóle dziś u fizjomommy był post aby nie porównywać dzieci, bardzo mi się on podobał bo można się i dziecko zapędzić w błędne koło ciągle obserwując i porównując.
Byłyśmy pond 2 tyg temu u pediatry z tymi plamkami na rękach, kazała się nie przejmować i tylko smarować Bepanthen sensiderm, natomiast ja mam wrażenie że tego jest coraz więcej i rozchodzi się po rękach.
Ciężko to uchwycić na zdjęciu, na drugim lepiej widać, jest to bardziej czerwone, wygląda to mniej więcej tak
Chyba muszę wybrać się znowu do pediatry skoro tego jest więcej zamiast mniej.
Czy to może być AZS lub BMK?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2021, 17:53
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Diagnostyka leci sobie ze mną w kulki z gbs ponad dwa tygodnie bez wyniku. Super. Nawet licząc 10 dni roboczych to już przeciągają
Ja też robiłam w diagnostyce mialam po 5 dniach wynik, może im zaginął twój posiew bo to już coś nie tak😳
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Annia wrote:Jak jednorazowo to ja bym się tym nie przejmowała. Może jakieś naczynko pękło przy robieniu kupki? No, ale wiadomo obserwowałabym. A skóra Michałka jak?
My na weekend w Bytomiu u teściów.
Anetka chodzi Ci o te plamy suche? U nas są podobne bardzo. Nasz pediatra stwierdził że to bardziej pasuje na AZS niż alergię.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Właśnie przymierzyłam sobie dres od mamy ginekolog. Ta NINJA mnie tak urzekło ze od razu zamówiłam sobie jeszcze jeden w innym kolorze, krzesełko jednak poczeka 😂🙈
Zastanawiałam się cały czas co jest w tych dresach ze tak je dużo ludzi chwali, i nadal nie umiem odpowiedzieć na to pytanie. Czuję się w nim bardzo dobrze niby sportowy ale kobiecy. Myslalam ze bede go nosić dopiero po ciąży bo zamówiłam XS ale o dziwo nie dusi mnie brzuszek i jest okej nawet teraz pod koniec ciąży 💚
Aaaaaa i cyc wychodzi idealnie w tej wersji ninja dekolt🤱Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2021, 19:08
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt95 wrote:Właśnie przymierzyłam sobie dres od mamy ginekolog. Ta NINJA mnie tak urzekło ze od razu zamówiłam sobie jeszcze jeden w innym kolorze, krzesełko jednak poczeka 😂🙈
Zastanawiałam się cały czas co jest w tych dresach ze tak je dużo ludzi chwali, i nadal nie umiem odpowiedzieć na to pytanie. Czuję się w nim bardzo dobrze niby sportowy ale kobiecy. Myslalam ze bede go nosić dopiero po ciąży bo zamówiłam XS ale o dziwo nie dusi mnie brzuszek i jest okej nawet teraz pod koniec ciąży 💚
Aaaaaa i cyc wychodzi idealnie w tej wersji ninja dekolt🤱Martt95 lubi tę wiadomość
-
Anetka, Martt ja mam 163 cm wzrostu, w biodrach 96 cm, w biuście podobnie a udo 56 cm. Myślicie że lepsza dla mnie S czy XS?? 😅😅
Anetka, Iryska u Olka też znalazłam takie dwie suche plamki, ale jedna na ramieniu a druga na udzie 🤨Martt95 lubi tę wiadomość