Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Ja też myślę aby zamowić kolejne granatowe XS.
Właśnie myslalam czy granat czy jeansowy 😃 Mam od nich granatowa koszule do spania i stwierdziłam ze idę jednak w jeansowy bo jestem ciekawa jaki to będzie odcień 😅Lalia lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Lalia wrote:Anetka, Martt ja mam 163 cm wzrostu, w biodrach 96 cm, w biuście podobnie a udo 56 cm. Myślicie że lepsza dla mnie S czy XS?? 😅😅
Anetka, Iryska u Olka też znalazłam takie dwie suche plamki, ale jedna na ramieniu a druga na udzie 🤨
Ja myślę że XS spokojnie. Bluzka jest szeroka. Spodnie ciągną się bardzo dobrze. Ja mam 160 😃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2021, 19:44
Lalia lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Lalia wrote:Anetka, Martt ja mam 163 cm wzrostu, w biodrach 96 cm, w biuście podobnie a udo 56 cm. Myślicie że lepsza dla mnie S czy XS?? 😅😅
Anetka, Iryska u Olka też znalazłam takie dwie suche plamki, ale jedna na ramieniu a druga na udzie 🤨Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Irysko, ja zauważyłam że one są bardziej widoczne po kąpieli, a tak to to głównie są wyczuwalne pod palcami 😅
Martt, dzięki za zdjęcie!🥰 Pięknie wyglądasz 😍
Ja właśnie do nich napisałam na IG który kolor to granat a który jeansowy 🤣 -
Lalia wrote:Irysko, ja zauważyłam że one są bardziej widoczne po kąpieli, a tak to to głównie są wyczuwalne pod palcami 😅
Martt, dzięki za zdjęcie!🥰 Pięknie wyglądasz 😍
Ja właśnie do nich napisałam na IG który kolor to granat a który jeansowy 🤣
Dziękuję ☺
Mi się wydaje że jeansowy to ten trochę jaśniejszy, modelka bez okularów co ma zdjęcie w świetle dziennym. Ale cholera wie 🤣🤣🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2021, 19:50
Lalia lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Kupiłam czarne XS😁 żeby mi do butów pasowały, hahaha 😅
Martt95, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Może i ja się skuszę na ten dres, bo właśnie myślę nad jakimś fajnym na wiosenne spacery z wozeczkiem:) ale z rozmiarem chyba poczekam aż urodzę bo nie wiem , normalnie noszę S, ale trochę w pupce i udach przybyło 🤔 A ten dekold nie za duży na miseczkę B?
-
Ostatnio pisalyscie o bluzach z sinsay, a ma ktoś może te spodnie dresowe?
https://www.sinsay.com/pl/pl/0757b-03x/spodnie-k-si -
A ten dres od mamyginekolog jaki ma materiał? Cieńszy chyba bardziej niż taki grubszy dresowy?
-
Kusicie tym dresem 😂 ja w kwietniu kupuję nowe piżamy. Koszule do karmienia idą po mału w odstawkę. W nocy podnoszę koszulkę i karmię. Sexi koronki i satyny to nie mój styl, zamówię jakieś porządne bawełniane basicowe piżamy. Lubię markę Bonamera, mam od nich kombinezon z klapką i kombinezon na ramiączka z krótkimi nogawkami. Piżama za 150 to może lekka przesada, ale skoro i tak siedzę ciągle w domu to piżama ma znaczenie 😂
Zulugula, Lalia, Martt95, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria śpisz bez stanika?
Dziewczyny a Wy?
Ja czytalam, że lepiej w staniku ale czy zawsze czy na początku karmienia? Tez juz bym chciala spać w czymś innym niż te koszule 😛 i bez stanika najlepiek. ja z kolei lubię koronki ale i też zwykle basic czy gacie mego mężulka 😁Lalia, KarolinaMaria, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Anet.kaa wrote:KarolinaMaria, trzymam kciuki za Matyldę aby szybko ćwiczenia jej pomogły. Ostatnio Inga pisała, że Gustawowi bardzo szybko pomogły ćwiczenia u fizjo, z Matyldą będzie na pewno tak samo.
My mamy za tydzień, jestem ciekawa co powie. Mi wydaje się, że Pola teraz całkiem ładnie sobie radzi, ale ja nie znam się aż tak aby to ocenić.
W ogóle dziś u fizjomommy był post aby nie porównywać dzieci, bardzo mi się on podobał bo można się i dziecko zapędzić w błędne koło ciągle obserwując i porównując.
Byłyśmy pond 2 tyg temu u pediatry z tymi plamkami na rękach, kazała się nie przejmować i tylko smarować Bepanthen sensiderm, natomiast ja mam wrażenie że tego jest coraz więcej i rozchodzi się po rękach.
Ciężko to uchwycić na zdjęciu, na drugim lepiej widać, jest to bardziej czerwone, wygląda to mniej więcej tak
Chyba muszę wybrać się znowu do pediatry skoro tego jest więcej zamiast mniej.
Czy to może być AZS lub BMK? -
Tajka wrote:A ten dres od mamyginekolog jaki ma materiał? Cieńszy chyba bardziej niż taki grubszy dresowy?
Materiał bardziej cieńszy ale nie taki cienki jak np. Leginsy z HM. No i bardzo dobrze się ciągnie. Bluzka jest naprawdę szeroka, jak widać mieści bez problemu moj brzuszek. Ja bym powiedziala ze ta XS odpowiada rozmiarowi M. Dzięki temu ze ten materiał jest taki elastyczny to jest "uniwersalny" I mniejsza osoba XS będzie się w nim czuć i taka co nosi M również.
Już wiem ze mojej mamie kupie ten dres na jakąś okazję ona nosi rozmiar L-XL ale zamowie jej raczej rozmiar M tego dresu bo naprawdę jest duży.
Podobnie jak koszule która sobie zamówiłam rozmiar M i teraz w niej pływam. Zamówiłam sobie tez bieliznę w rozmiarze M i te majteczki są bardzo duże.
Czytając komentarze u mamy ginelolog na IG okazuje się że jednak ta rozmairowka nie do końca jest standardowa. Ale dużo zależy od tego materiału. Dzięki temu ze jest taki elastyczny to te rozmiary wypadają większe i warto jednak to zabrać pod uwagę 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2021, 20:41
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Zulu, ja śpię w staniku, bo jak mi się zdarzy bez to wyciek mleka gwarantowany. Co ciekawe nigdy się nie budzę z mokrym biustonoszem...nie wiem od czego to zależy. Może moje cycki lubią ścisk 😅
Lalia, KarolinaMaria, dmg111, Wik89, Zulugula lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
U mnie spanie bez stanika odpada bo u mnie wkładki laktacyjne 24h na dobę 🤷 a zdarzało się że jak w nocy pomyliłam cyca albo jakoś przygniotłam to i wkładka czasem przemokla 🤦
Ja od dłuższego czasu jestem Team Koszule 😁 piżamy jakoś uwierają mnie w kroku, mimo że kupowałam luźne szorty 🤣 a koszule do karmienia uwielbiam te z dolce sono, bo ta opcja karmienia jest mega mało widoczna, bawełna super jakości a wzory wyglądają jak letnich sukienek 👍
Tajka, ja nie mam tych dresów, które Ty wstawiłas, tylko chyba dresowe joggery:
https://www.sinsay.com/pl/pl/yx818-99x/yx818-99x-t06-spodnie-k-si
I one mają ekstra krój, ale dramatycznie się kudłaczą/kulkują/mechacą😑