Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kic, dzięki! U nas ok, poki co łagodny przebieg. Synek np wczoraj ze dwa razy zakaszlal na wieczor, ale juz sie nie powtórzyło poki co, obserwujemy. No i ma niestety rozne plamki czerwone na buzi i dekolcie i zaostrzoną ciemieniuche. Znajoma pediatra po wyslaniu zdjec ocenila, ze to zaostrzenie łojotokowego zapalenia skóry (byc moze zaostrzenie wlasnie z powodu infekcji). Dostalismy masc i smarujemy
Zulu, Tomcio jak torpeda 😀👍 Mojemu synkowi to jeszcze daleko do takich aktywnosci 😅
Dzisiaj pobudki byly co godzine lub co pol godziny... zwalam to na infekcje. Oby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2021, 08:18
kic83 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Zulugula wrote:Czy pełzanie do tyłu to raczkowanie?
Syn wstał po 1 w nocy pokazać nam, że tak potrafi 🙈 tak dupkę wysoko podnosi, że szok! I bach do tyłu 🦀🦀
Nie mam korony!Wik89, Iryska, kar_oliv, Ladyo, Lalia, dmg111, Nowastaraczka, Suszarka, Tajka, kic83, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Mój syn ma widzę sporo wspólnego z Twoją córką jeśli chodzi o motoryke , także wiem co mnie czeka 🙈 moja ośmiornica ucieka teraz z cyca na brzuch
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Czyli raczkowanie to czworakowanie do tyłu?🤔
Zulugula lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Angie1985 wrote:Ounai to wspaniałe wieści. Jak się czujesz przechodzi ta infekcja?
Po Świętach waga znowu 75kg. Koniec, trzeba się wziąć do roboty bo zaraz skończę macierzyński a nie wrócę nawet do wagi sprzed ciążyAngie1985, dmg111, kar_oliv, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiejszy dzień zapiszę w kalendarzu. Po pół roku abstynancji w końcu namowiłam mojego na seksy
Ounai, Angie1985, dmg111, Enigvaa, Martt95, Zulugula, Ladyo, kar_oliv, Nowastaraczka, Suszarka, Lalia, kic83, Karenira, Ewa88 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ounai wrote:Mój chłop zapisze dzień w kalendarzu jak namówi mnie 😂
Pół roku próbowałam wszystkiego, były prowokacje, lodziki spanie nago i nic go nie ruszyło bo miałam na wypisie ze szpitala że nie wolno. Dzisiaj musiałam troszkę skłamać że ciąża jest donoszona chociaż jeszcze 6 dni zostało i nic się nie stanie i w końcu dał się namówićDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Hej hej 🙋♀️
Ja postanowiłam się dzisiaj teoche poruszać. Wzielam się z mężem za porządki. Odkurzanie, wycieranie kurzy, pranie firanek, mycie okien. Ja robie oczywisice to co mogę, i zaczynam szykować kacik dla małej a w zasadzie on jest ale chce go skończyć bo jest gotowy w połowie 💚
Z racji że cały czas testuje dres od mamy ginekolog. Dzisiaj widzę już mały minus lub duży minus zależy jak kto na to patrzy (od nowości jeszcze nie był prany). Nadal zajebiscie wygodny no ale.... 🙈😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2021, 14:07
Ladyo, Nowastaraczka, kar_oliv lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Ja na seksy czekam do czwartku 🙈😃 ale mam zamiar pójść w ślady Zulu. Ostra pizza i 🐝🐝🐝
Cos czuje ze może się po tym szybko u mnie rozkręcić. Chociaz... nigdy nic nie wiadomo. Teraz jak się więcej ruszam czuje ten nacisk jak napiera główka i ciężko mi zrobić krok jak wstaje. Jak pochodzę to jest dobrze ale te pierwsze kroki i wejście po schodach już daje się odczuć 🤭
Właśnie maz spędził godzinę na naszym strychu w poszukiwaniu wkaldki do fotelika. Udało się i znalazł, zaoszczędziłam około 150 zł bo widzialam ze oryginalne do maxi cosi po tyle są 🙈kic83 lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt95 wrote:Hej hej 🙋♀️
Ja postanowiłam się dzisiaj teoche poruszać. Wzielam się z mężem za porządki. Odkurzanie, wycieranie kurzy, pranie firanek, mycie okien. Ja robie oczywisice to co mogę, i zaczynam szykować kacik dla małej a w zasadzie jest chce go skończyć bo jest gotowy w połowie 💚
Z racji że cały czas testuje dres od mamy ginekolog. Dzisiaj widzę już mały minus lub duży minus zależy jak kto na to patrzy (od nowości jeszcze nie był prany). Nadal zajebiscie wygodny no ale.... 🙈😅
Na ciemnych tak właśnie się może dziać.. Ja mam granatowy i po praniu się uspokoił 😄 ale mam też szary, beżowy i różowy i na nich nic takiego się nie działo nawet przed wypraniemMartt95 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:
A co do raczkowania, że to do tyłu to nawet miałoby sens. W końcu rąk idzie do tyłu a nie do przodu -
Zulu masz rację, raczkowanie to pełzanie do tyłu. Potoczne rozumienie raczkowania to w rzeczywistości czworakowanie.
Miałyśmy dzisiaj fizjo, umówioną po znajomości, bo normalnie to terminy za miesiąc 🙈 podobno nie jest źle, mamy ćwiczenia zadane do robienia i powinno się za kilka tygodni wszystko wyrównać. Jakby się pediatra czepiała na szczepieniu to mam dzwonić się umówić na kolejną wizytę.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Skromnie i minimalistycznie ale można powiedzieć ze jesteśmy gotowi na córeczkę 💚
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2021, 13:44
Suszarka, Angie1985, Nowastaraczka, kar_oliv, Enigvaa, Lalia, dmg111, Ladyo, Ewa88 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021