Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Martt95 wrote:Skromnie i minimalistycznie ale można powiedzieć ze jesteśmy gotowi na córeczkę 💚
Proszę nie cytować 😉
[ur/url]
A powiesz mi skąd masz taki ekstra pojemnik na łóżeczko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2021, 21:59
Martt95 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Pięknie! Minimalizm jest ekstra. Ja mam jeszcze mniej miejsca dla Marty
A powiesz mi skąd masz taki ekstra pojemnik na łóżeczko?
Jak możesz to proszę usuń zdjęcie, pozniej chce wykasować 😉
A pojemnik z allegro za 18,40 🤭
https://allegro.pl/oferta/organizer-modulowy-wiszacy-pojemnik-szafki-bialy-9290015365?reco_id=dd120541-9a32-11eb-a0f0-40a6b731fc10&sid=f8bddad5d737919e6c726c989b66bdbe96499e13bc806f55bd0c404f69ac7020
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2021, 21:35
Ounai lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Nowastaraczka wrote:Mamuski bobaskow powyzej 5mies, przesadzilyscie juz na spacerowke pollezaco czy jeszcze gondola? Bo u nas bunt na lezenie w wozku i sie zastanawiam 🤔
Mart, usunięteNowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Czy Wasze dzieci tez w pewnym momencie mialy awersje do innych? Od ok.3tygodni Malwi jak tylko jest u kogos innego na raczkach oprocz mnieni meza to po max 2 min jest wielki ryk. A dzisiaj to nawet nie pozwolila na siebie patrzec w wozku innym 🙈🔸28 lat
Martt, ślicznie 😍
Wczoraj w nocy i dzisiaj w dzień miałam chyba skurcze przepowiadajace, takie bóle jak na @...
Był spacer, schody, spicy pizza, seks i jeszcze spa sobie zrobiłam:D
I'm readyyyy!!!Martt95, SzalonaOna, dmg111, Lalia, kar_oliv, emdar, Zulugula, Suszarka, Ewa88 , kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta dziś zaczęła coraz więcej gadać. Już jedzie "baba", "dada", "mama" i mnóstwo innych zlepek. A najlepiej jej idzie jak chce ponarzekać. Dziś zamiast wyć właśnie tak się skarżyła cały dzień. No prawdziwa kobieta 😂
Tajka, dmg111, Ladyo, Enigvaa, Lalia, kar_oliv, Wik89, Nowastaraczka, Zulugula, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Martt piękny kącik 😍😍😍
Enigva, mam wrażenie że Olek duuuzo lepiej widzi i słyszy a przez to rozpoznaje i miejsca i twarze i głosy. Przez to u moich rodziców zdarzyło mu się rozpłakać jak się rozglądał a moja mama do niego mówiła 🤣 a u teściów wtulał się buzią we mnie jakby się chował i wstydził 😂 jak już się rozejrzy po innym otoczeniu, to pomału daje się zagadać i bez problemu wziąć na ręce 🙂Martt95 lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczka, my na jeden dzien dwa tygodnie temu przerzucilismy sie na spacerowke, bo oddawalismy stelaz wozka do serwisu, i mam wrazenie, ze trudniej wkladac i wyjmowac na drzemki w tej pozycji lezacej, ale tak poza tym to ok. Nasza fizjo powiedziala, ze jak juz jest za duzy do gondoli lub w niej protestuje, to mozna przekladac do spacerowki na lezaco, a od czasu do czasu na polsiedzaco
My wrocilismy do gondoli
Nowastaraczka, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
My chcemy pod koniec maja polecieć na wakacje i wtedy planujemy zabrać spacerówkę, bo jednak łatwiej zabrać do samolotu niż gondole. Będzie mieć wtedy 5,5 miesiąca, ale pewnie potem wrócimy jeszcze do gondoli
Nowastaraczka, Lalia, Suszarka, kar_oliv, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Służba zdrowia to kompletna porażka nie wiem za płacimy składki.
Mój mały wczoraj wieczorem miał takie napady kaszlu że robił się aż siny jakby się dusił więc zebrałam się z nim na nocną opiekę żeby chociaż go osłuchali w przychodni baba z rejestracji mnie opierniczyła że mam czelność przychodzić osobiście bo jest pandemia i obowiązują wyłącznie teleporady mąż się z nią poklocił że jakim prawem skoro dziecko ma poniżej sześciu lat i mają obowiązek go przyjąć a ona swoje do lekarza nas nie dopuściła w końcu zebraliśmy się do domu.
Młodego lecze po swojemu jutro umowie naszego pediatręDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Lalia wrote:Martt piękny kącik 😍😍😍
Enigva, mam wrażenie że Olek duuuzo lepiej widzi i słyszy a przez to rozpoznaje i miejsca i twarze i głosy. Przez to u moich rodziców zdarzyło mu się rozpłakać jak się rozglądał a moja mama do niego mówiła 🤣 a u teściów wtulał się buzią we mnie jakby się chował i wstydził 😂 jak już się rozejrzy po innym otoczeniu, to pomału daje się zagadać i bez problemu wziąć na ręce 🙂
Ona nawet u nas w domu, tesciom nie daje sie wziac. A mieszkamy razem wiec widzi ich codziennie. 🤔🔸28 lat
Nowastaraczka, nie tylko Twój i Martusia, spokojnie:) Julek przesiadł się na spacerówkę jak miał 4 msce i kilka dni. Gondola dosłownie "parzyła" go w tyłek. Tylko ze on od początku był mega ruchliwy(Zulu naprawdę błogosław stan w którym Twój mały jest jeszcze nie mobilny)po prostu zaczął z gondoli wręcz "wychodzić".
Zulugula, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Enigvaa wrote:Czy Wasze dzieci tez w pewnym momencie mialy awersje do innych? Od ok.3tygodni Malwi jak tylko jest u kogos innego na raczkach oprocz mnieni meza to po max 2 min jest wielki ryk. A dzisiaj to nawet nie pozwolila na siebie patrzec w wozku innym 🙈42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Nowastaraczka, Leoś nie jest osamotniony w tym buncie, córka mojej przyjaciółki na tym etapie ani nie chciała leżeć w gondoli,bo nic nie widziała, ani nie dała się włożyć w chustę, bo nie mogła się swobodnie również zaglądać, więc większość spacerów kończyło się tak, że jedną ręką niosła dziecko, a drugą pchała wózek z chusta w koszyku 😅 z niecierpliwością wyczekiwali na spacerówkę, ale nie mieli również rozkładanej na płasko, a jak na złość mała usiadła sama jak miała 7 msc 🤭
Enigva, a może sposób noszenia? Bo np. my Olka nie nosimy, w sensie nosimy z miejsca na miejsce, ale nie nosimy żeby sobie go o tak ponosić, on spędza prawie cały czas na macie na podłodze lub ewentualnie na kanapie, a jak już go przenosimy to bardziej pionowo. I jak moi rodzice czy teściowie chcieli sobie go ponosić żeby poprzytulalać (jak to dobrze dziadkowie) to zawsze go biorą na fasolkę, na leżąco, i jest mega bunt 😅Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Enigva, a może sposób noszenia? Bo np. my Olka nie nosimy, w sensie nosimy z miejsca na miejsce, ale nie nosimy żeby sobie go o tak ponosić, on spędza prawie cały czas na macie na podłodze lub ewentualnie na kanapie, a jak już go przenosimy to bardziej pionowo. I jak moi rodzice czy teściowie chcieli sobie go ponosić żeby poprzytulalać (jak to dobrze dziadkowie) to zawsze go biorą na fasolkę, na leżąco, i jest mega bunt 😅
To chyba bardziej o mnie chodzi. Bo dopoki sie nie odzywam to jest okej. Ale jak uslyszy mnie to potrafi nawet u meza sie rozplakac. 🤔🔸28 lat