Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Ja też staram się przystawiać po drzemce albo przed ale ona wtedy je niewiele. Wieczorem po kąpieli o 19 je sporo, i później nauczyłam ją o 23 też jeść więc wtedy też sporo zjada. W nocy coś tam podje ale nie za wiele wg mnie.
Dziś po nocy odciągnęłam z 2 piersi (z jednej specjalnie nie karmiłam od 23 aby się nazbierało) aż 50 ml a w świeta z jednej szło 150ml. Także albo cycki mi się popsuły albo laktator, już sama nie wiem.
Ewa, a jak u Was objawia się refluks?
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Suszarka wrote:Nie miałaś jakiś stresów ostatnio? Robiłaś badania, może anemia Cię dopadła?
Chyba wypożycze laktator z mojej przychodni i zobaczę jak będzie wyglądać sytuacja.
Dziś zostawiłam Polę i pojechałam do fryzjera (Zanzibar 🏖) i nie zostawiłam jej na tyle mleka ile będzie potrzebować bo nie miałam na tyle a jeszcze zamrożone wyglądało podejrzanie więc nie wiem czy nie skisło. Byłam pewna że po nocy odciągne jeszcze całą porcje a tu kicha... Dostanie pierwszy raz MM. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2021, 11:33
Ladyo, dmg111, Zulugula, Nowastaraczka, Martt95, Ounai, KarolinaMaria, Suszarka, Enigvaa, kar_oliv, kiniusia270, Ewa88 , Tajka, SzalonaOna, Nikaa92 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
dmg111 wrote:Iryska, jakie słodycze ❤️❤️❤️
I nadal na macie! Moja od dwóch miesięcy nie chce pod nią leżeć, tylko się kręci na puzzlach i wokół zabawki muszą być, zarazka 🤷🏻♀️dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Hm, to nie wiem. Ale mała nie przybiera na wadze? Bo może to co zjada jej wystarcza i wbrew temu, co widzisz ona je tyle żeby się najeść?
Tyle, że jak jej nie dokarmie przed spacerem to mogę pomarzyć o długich wędrówkach bo ona się budzi i wrzeszczy a jak ją biorę taką najedzoną to mam 2-3h spaceru w spokoju a średnio mi się widzi karmić ją co chwile na ławce. -
dmg111 wrote:Anetka, ja mam z odsysaniem to samo, wczoraj myślałam, że wybuchną i ściągnęłam aż 60ml (z dwóch próbowałam), więcej mi wylatuje jak perfidnie ściskam i wyciskam jak cytrynę do magicznej buteleczki, więc oficjalnie schowałam laktator i to już pieprzę 😂
Ale zamierzałam do tego, że ja naprawdę wiem, że ociekam mlekiem, bo Julka rośnie jak na drożdżach, jak czasem oderwie się od cycka, to leci jak z węża, a mimo to laktatorem nie ściągnęłam od paru miesięcy więcej niż 60ml, więc to żaden wyznacznik. Moja też je jak smok w nocy a za dnia mało, może za jednym rzutem maks 3 min ☺️
Jeszcze mogłabym pomyśleć, że coś jest z laktatorem choć wygląda na działający (ciągnie sutka). Kupię dziś nową rurkę bo koty często koło niej się kręcą więc moze przegryzły i ucieka gdzieś powietrze i sprawdzę to.
Któras kiedyś wspominał, że ta rurka od laktatora to jest zwykła akwarystyczna? -
kar_oliv wrote:Dziewczyny a macie jeszcze tą krechę na brzuchu po ciąży? Ja się nie mogę jej pozbyć. Te przebarwienie wokół pępka to samo, przez to brzuch jak u starej kobiety po solarium... 😂 I mam taką małą oponkę xD plus rozstępy ale co tam...
-
kar_oliv wrote:Dziewczyny a macie jeszcze tą krechę na brzuchu po ciąży? Ja się nie mogę jej pozbyć. Te przebarwienie wokół pępka to samo, przez to brzuch jak u starej kobiety po solarium... 😂 I mam taką małą oponkę xD plus rozstępy ale co tam...
Mi zniknela. Ale tez taka oponka zostala. Ale jestem w gornej granicy wagi. Do celu 3kg, nadal 😅🔸28 lat
No nic, poobserwuje to jeszczedmg111 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Młody śpi, w końcu miałam chwile żeby zajrzeć i nadrobić
Michałek jest cudny, wszystkiego najlepszego na pół roczku ❤️
Motylku w życiu nie powiedziałabym, ze ważysz tyle ile mówisz 🙄
Tez muszę wrócić do szczotkowania, bo po wizycie u urofizjoterapeuty i kupieniu szczotki korzystałam z niej chyba 2 razy 😬
Linia tez jeszcze nie zbladła... ciekawe czy do lata zniknie
W weeekend byli u Nas znajomi z Synkiem 2 tygodnie młodszym od Staszka i okazało się, ze Mój Synek jest indywidualista i nie w głowie mu wspólne zabawy i dzielenie się swoimi zabawkami 🤦♀️ Wielorybka pilnował jak oka w głowie a jak Adaś się zbliżał to odwracał się o 180 stopni żeby czasem mu nie zabrał 😂 Mąż stwierdził, ze szybko trzeba robić rodzeństwo, żeby się socjalizowal 😂
Z newsow Mezulek znalazł w niedziele lewa dolna jedynkę u Stasia 🦷🥳 U Nas jest tradycja, ze kto znajdzie pierwszego zeba, ten dostaje prezent (Sprawdzałam codziennie i nie wiem jakim cudem go wtedy nie wyczułam 🙈)
I największa radość moja siostra po 1,5 roku starań i jednej stracie jest w 12 tygodniu ciąży, na końcówkę października ma termin ❤️
Lalia, Suszarka, KarolinaMaria, Ewa88 , Zulugula, Ounai, dmg111, SzalonaOna, Iryska, Wik89, Nowastaraczka, Fragaria, Julik lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm