Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednorożec trzymam kciuki! Mam nadzieję, że już jesteś po CC i synek jest przy tonie. 😘
Emdar, ale uroczy Julek, przystojniak z niego.
Oliwka też przepiękna.
Wik, na blw dałam pieczone frytki z batata i chrupki kukurydziane. Nie zjadł ani grama.
Emdar, właśnie nie mam nerwów do blw chyba... Moze to głupie, ale trochę mi szkoda tego jedzenia, tego czasu, który coś robiłam... 🤨Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anetka haha Twoja teściowa wygrała 😂 chociaż moja mama tez jest dobra, ona zawsze na różnych imprezach jak wspomina się swoje dzieci to opowiada „Ola to było takie piękne dziecko, taka słodka, śliczna i taka grzeczna, wszyscy się nią zachwycali. Za to Kasia to była taka paskudna ze aż mi wstyd z nią było gdziekolwiek iść” Ola to ja, Kasia to moja starsza siostra 😂
Zulugula, KarolinaMaria, Karenira, Lalia, Ania81, Suszarka, Nowastaraczka, dmg111, kic83, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Meggi cos mi sie wydaje ze nasze corcie maja podobnie. U nas tez niedawno pogorszenie z zasypianiem, codzienna walka po 1-2h, w nocy macha tym lebkiem - ostatnio tez o tym pisalas. Dzisiaj to appgeum, z 15 razy w nocy sie obudzilam bo tak sie krecila, w koncu wzielam do cycka, pociumkala i spala przytulona. 🙈
Może doświadczanie tego skoku długiego?💙 11.2020
💗 11.2023 -
Enigvaa wrote:Dziewczyny jesli ktoras szuka zwyczajnej maty to polecamy ta. Kosztuje 20zl, jest duza, mieciutka, latwa do czyszczenia.
https://allegro.pl/oferta/mata-edukacyjna-piankowa-120x180-x1-cm-no-2-8457738463?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr&utm_campaign=434dc8db-23ac-4c57-8add-40555faa2c8d
Ale ona słodka jest😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2021, 10:38
O ❤️
Z ❤️ -
Ale cudne dziewczyny,
Meggi, ale Ci córa urosla.
Enigvaa, czupryna zachwyca jak zawsze
Emdar, Marta też tak wygląda przez pół dnia co najmniej bo ona ciągle coś mieli w buzi i nawet chrupka potraw wetrzeć we włosy.
Annia, daj Mikiemu skórkę od chleba, fajnie się ją mietosi, łatwo utrzymać w rączce i nie rozpada się. U nas to był hit na początek.
Jednorożec89 ale dałaś czadu! Powodzenia, czekamy na wieści!
Wiecie że w ogóle mi zawsze śnią się zęby przed czyjaś śmiercią i teraz śniło mi się, że Marcie wyrosła jedynka, tak sterczała taka widoczna. Powiedziałam o tym mężowi przerażona. Bałam się że to moja babcia może być i co? Tydzień później umiera siostra teściowej. Nie myślałam że moje sny też objęły już zasięgiem rodzinę męża. -
Ladyo wrote:Anetka haha Twoja teściowa wygrała 😂 chociaż moja mama tez jest dobra, ona zawsze na różnych imprezach jak wspomina się swoje dzieci to opowiada „Ola to było takie piękne dziecko, taka słodka, śliczna i taka grzeczna, wszyscy się nią zachwycali. Za to Kasia to była taka paskudna ze aż mi wstyd z nią było gdziekolwiek iść” Ola to ja, Kasia to moja starsza siostra 😂
Hahaha jeszcze lepsze 😂😂Ladyo lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Enigvaa wrote:Meggi Oliwka to chyba kruszynka co? Wyglada na taka slodziutka drobna dziewczynke 😍
1.5 tyg temu ważyła 5.700 i lekarz mówił że idzie w 50 centylu, długości jakoś 64 cm. Trochę faldek ma, ale nie jakoś dużo 😁Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Złamałam się i zamówiłam zestaw Ninja od MG. Zamówiłam tez bluzę kopertowa bo jest w promocji 😂 a opierałam się chyba z 3 miesiące! Ale tak zachwalalyscie ze musiałam. Zreszta skoro myśle o tym od takiego czasu to znaczy ze tego potrzebuje, prawda??? 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2021, 10:56
Nowastaraczka, dmg111, Lalia, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Złamałam się i zamówiłam zestaw Ninja od MG. Zamówiłam tez bluzę kopertowa bo jest w promocji 😂 a opierałam się chyba z 3 miesiące! Ale tak zachwalalyscie ze musiałam. Zreszta skoro myśle o tym od takiego czasu to znaczy ze tego potrzebuje, prawda??? 😂
Spoko, ja przepadłam. Zamówiłam 3 zestaw dresu, i nie wiem jak go skitrać przed mężem 😬🤣dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021