X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Enigvaa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorozec Gratuluje ❤️ Odpoczywaj i nabieraj sil ❤️

🔸28 lat

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy jeśli Mikolaj siedzi stabilnie posadzony bez podparcia, ale sam tylko próbuje usiąść to czy mogę go dać już do spacerówki i dawać na prawie płasko?

Co do nocy to u nas tez lekka poprawa, mamy 4/5 pobudek. To duży postęp w porównaniu z pobudkami co 40 minut przez niemal całą noc.

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julik wrote:
    U nas podejrzewam dadę zwykła, używałam kiedyś jedna paczkę dadę złota a reszta był pampers niebieski. Od niedawna Dada i te kropki. Pewności nie mam, bo jak miał miesiąc to miał krosteczki na klatce, do tej pory nie wiem od czego. 🤷na razie używam pampersy zielone jak wcześniej, jak znikną całkowice spróbuję znowu dadę. O ile znikną te kropki. 😔

My używamy dady złote. U Nas to na pewno było po pampersie, bo nigdy żadnych krostek nie było nigdzie, a dwa dni w tych pampersach i czerwone kropki

O ❤️
    Z ❤️
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec gratulacje! Odpoczywaj i czekamy na zdjęcie kawalera 😎

💙
    💗
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Jednak natura wie najlepiej! Całe szczęście że zrobili Ci cc. Nabieraj sił, czekamy na zdjęcie Jasia :)

Kiniusia Staś jest mega przystojniakiem ❤️

Jedziemy chyba dziś oglądać działkę ale nie jest przekonana. Działka wystawiona bardzo drogo i do tego nie ma drogi dojazdowej tylko służebnośc przejazdu więc trzeba by zrobić ta drogę. Druga albo trzecia linia zabudowy.

Jest też w pięknej okolicy działka niecałe 1000m2 w pierwszej linii zabudowy ale koszt to 350 tys :/ nawet za mieszkanie tyle nie weźmiemy a pasowałoby zrobić remont teściowej za pieniądze ze sprzedaży mieszkania.

Nie weźmiesz 350tys? Sąsiedzi wystawili takie jak nasze, 58m za 9tys za m2 i poszło w tydzień. Ale teraz dewelopera idzie na osiedlu po 7.5-8.5tys. Macakryczne ceny są. Możemy pomarzyć na razie o zmianie na większe, a szukanie działki przez rok już mnie znudziło 😟

O ❤️
    Z ❤️
  • Martt95 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorozec gratulacje 💚🥳
    Wypoczywaj, już jutro poczujesz się lepiej 💚💚💚

Alicja 10.10.2018
    Joanna 29.04.2021
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi110818 wrote:
    Nie weźmiesz 350tys? Sąsiedzi wystawili takie jak nasze, 58m za 9tys za m2 i poszło w tydzień. Ale teraz dewelopera idzie na osiedlu po 7.5-8.5tys. Macakryczne ceny są. Możemy pomarzyć na razie o zmianie na większe, a szukanie działki przez rok już mnie znudziło 😟
    Ok, ale gdzie wystawili? W Warszawie weźmiesz na przykład 14 tys za metr, a w jakimś Czarkowie pod Pszczyna max 3000zl/m2. W każdej miejscowości są inne ceny. My nie chcemy sprzedawać naszego, w którym mieszkamy bo chcemy je sobie zostawić w razie czego na starość (łatwiej się mieszka starszym ludziom w bloku niż w domu jak już się jest niedoleznym). My będziemy sprzedawać mieszkanie w Rzeszowie, nadające się do remontu.

Annia, jak Marta była na takim etapie to była u nas fizjo i pytałam czy może jeździć w pozycji półleżącej bo już nie chce na leżąco i fizjo mówiła że jak najbardziej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2021, 12:59

Annia lubi tę wiadomość

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emdar wrote:
    Ania81 wrote:
    Emdar mi sie wydaje, ze my mamy jakies rodzinne konekcje🤩. Ksiazki to dla mnie jak swietosc, a spanie to czasami najlepsza rozrywka😂.
    Mazury maja tu cos do rzeczy.
    🤔🤔🤔A Ty skąd dokładnie pochodzisz? Dobrze kojarzę,że z Mrągowa?

Tak z okolic dokladnie, 14 km od Mragowa mala miejscowosc zwana Piecki

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorozec Wielkie gratulacje. Czekamy na zdjecia, ale najpierw wypoczywaj sobie bo zasluzylas dzielna mamo😍😍

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakie mamy sliczne dzieciaczki tutaj. Wszystkie dziewczynki sa slodziutkie. Emdar Julek jest slodziak, tak ladnie wyglada 🤩.
    Kiniusia gratulacje 6 miesiecy, Stas to juz duzy przystojniak.
    Meggi co ja bym dala by moj szkran tak zasypial.
    Enigva Malwi skradl a moje serce.

kiniusia270, Enigvaa lubią tę wiadomość

• Ounai Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia wrote:
    Ounai to po ile mieszkania są w Tychach, że nie weźmiesz 350 tys? 🤯

Ech do dziaiaj pamiętam, jak szwagier kupował mieszkanie w Bytomiu (fakt, że w bloku) i płacił ponad połowę mniej za metr niż my... 😑
    Pisałam Meggi, my mamy w Rzeszowie dwa mieszkania. A dokładnie jedno ma teściowa a jedno mąż. Obydwa do remontu. Teściowa mieszka u nas a jej mieszkanie było wnajmowane. Teraz studentki się wyprowadziły, chcemy wystawić to mieszkanie, zrobić remont teściowej a za resztę pieniędzy spłacić działkę. Jak już zejdziemy z hipoteki to zrobimy z niej wkład własny i weźmiemy kolejny kredyt na budowę domu. Mieszkanie w Tychach ma być naszym zabezpieczeniem na starość. Jest nowe, z windą i miejscem w garażu. Urządzone w wysokim standardzie więc za wynajem weźmiemy więcej niż wynosi rata kredytu - będzie się spłacał sam. Rozważaliśmy opcję wyremontowania tamtego ale prawda jest taka, że jak teściowa je wynajmuje to nic z tych pieniędzy nie odkłada tylko wszystko wydaje. Miała odkładać na remont a póki co nie odłożyła ani złotówki a mieszkanie jest wynajmowane od 7 lat. Więc dalsze wynajmowane go nie ma zupełnie sensu bo finansowo nic z tego nie będziemy mieć a na dom będziemy czekać 15 lat. Tak więc podjęliśmy decyzję o tym, że trzeba je sprzedać i spełnić swoje marzenia.

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • dmg111 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 10:02

KarolinaMaria, Meggi110818, Lalia, Suszarka, Julik, Zulugula, Martt95, Anet.kaa, kar_oliv, Enigvaa, kic83, Ewa88 lubią tę wiadomość

• KarolinaMaria Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia wrote:
    Ounai to po ile mieszkania są w Tychach, że nie weźmiesz 350 tys? 🤯

Ech do dziaiaj pamiętam, jak szwagier kupował mieszkanie w Bytomiu (fakt, że w bloku) i płacił ponad połowę mniej za metr niż my... 😑

Annia, ale akurat Bytom jest tani. Moja przyjaciółka, właśnie z Bytomia, była w szoku ile ja dałam za mieszkanie w mieście obok ;) niestety takie porównania cen bardzo bolą ;(

🦄 2021 r.
  • dmg111 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 10:02

emdar, Enigvaa lubią tę wiadomość

• Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Ok, ale gdzie wystawili? W Warszawie weźmiesz na przykład 14 tys za metr, a w jakimś Czarkowie pod Pszczyna max 3000zl/m2. W każdej miejscowości są inne ceny. My nie chcemy sprzedawać naszego, w którym mieszkamy bo chcemy je sobie zostawić w razie czego na starość (łatwiej się mieszka starszym ludziom w bloku niż w domu jak już się jest niedoleznym). My będziemy sprzedawać mieszkanie w Rzeszowie, nadające się do remontu.

Annia, jak Marta była na takim etapie to była u nas fizjo i pytałam czy może jeździć w pozycji półleżącej bo już nie chce na leżąco i fizjo mówiła że jak najbardziej.

A no to tak, myślałam że swoje w wysokim standardzie chcecie sprzedać

O ❤️
    Z ❤️
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szyba wylizana, pranie przypilnowane ;)

4bc049c5dc8b.jpg

Wik89, Meggi110818, emdar, Iryska, dmg111, Martt95, Nikaa92, Ania81, Suszarka, kiniusia270, Julik, Zulugula, Inaa89, kar_oliv, Enigvaa, Annia, Nowastaraczka, kic83, Fragaria, SzalonaOna, Ewa88 lubią tę wiadomość

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia, fizjo mojego synka powiedziała, że można :)

Dajesz nadzieję z tymi nocami na poprawę!

Annia lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec, gratulacje! :)

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Szyba wylizana, pranie przypilnowane ;)

Ale jaka zadowolona 😁. Do Tymka podobna bardzo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2021, 13:35

O ❤️
    Z ❤️
  • KarolinaMaria Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec, gratuluję!!! Natura wie co robi ;)

Moi teściowie non stop opowiadają jakieś kompromitujące histroryjki jak to L zrobił kupę na dywan itp. Obiecalismy sobie, że nie będziemy opowiadać naszemu zięciowi takich historii 😂 nie musi np. wiedzieć, że jego kobieta zrobiła starym w łóżku turbokupę (swoją drogą prześcieradło się nie doprało 🤦‍♀️😂). Także Kiniusia jeśli to czytasz, to Stasiowi ani słowa 🤐

Dziś zaliczyłam pierwsze karmienie w plenerze. Wyszłyśmy na chwilę do parku i wpadła w straszną histerię. Wzięłam folię przeciwdeszczową z wózka, położyłam na ławce, usiadłam i załagodziłam sprawę. Matylda też zaczyna się psuć. Wcześniej spacery były spokojne, a ostatnio zaczynają się jakieś afery. Zawsze ją karmię przed wyjściem, ale już nie gwarantuje to długiego snu...

Lalia, Suszarka, kiniusia270, Zulugula, Enigvaa, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość

🦄 2021 r.
‹‹ 3415 3416 3417 3418 3419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ