Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy jeśli Mikolaj siedzi stabilnie posadzony bez podparcia, ale sam tylko próbuje usiąść to czy mogę go dać już do spacerówki i dawać na prawie płasko?
Co do nocy to u nas tez lekka poprawa, mamy 4/5 pobudek. To duży postęp w porównaniu z pobudkami co 40 minut przez niemal całą noc.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Julik wrote:U nas podejrzewam dadę zwykła, używałam kiedyś jedna paczkę dadę złota a reszta był pampers niebieski. Od niedawna Dada i te kropki. Pewności nie mam, bo jak miał miesiąc to miał krosteczki na klatce, do tej pory nie wiem od czego. 🤷na razie używam pampersy zielone jak wcześniej, jak znikną całkowice spróbuję znowu dadę. O ile znikną te kropki. 😔
My używamy dady złote. U Nas to na pewno było po pampersie, bo nigdy żadnych krostek nie było nigdzie, a dwa dni w tych pampersach i czerwone kropkiO ❤️
Z ❤️ -
Ounai wrote:Jednak natura wie najlepiej! Całe szczęście że zrobili Ci cc. Nabieraj sił, czekamy na zdjęcie Jasia
Kiniusia Staś jest mega przystojniakiem ❤️
Jedziemy chyba dziś oglądać działkę ale nie jest przekonana. Działka wystawiona bardzo drogo i do tego nie ma drogi dojazdowej tylko służebnośc przejazdu więc trzeba by zrobić ta drogę. Druga albo trzecia linia zabudowy.
Jest też w pięknej okolicy działka niecałe 1000m2 w pierwszej linii zabudowy ale koszt to 350 tysnawet za mieszkanie tyle nie weźmiemy a pasowałoby zrobić remont teściowej za pieniądze ze sprzedaży mieszkania.
Nie weźmiesz 350tys? Sąsiedzi wystawili takie jak nasze, 58m za 9tys za m2 i poszło w tydzień. Ale teraz dewelopera idzie na osiedlu po 7.5-8.5tys. Macakryczne ceny są. Możemy pomarzyć na razie o zmianie na większe, a szukanie działki przez rok już mnie znudziło 😟O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Nie weźmiesz 350tys? Sąsiedzi wystawili takie jak nasze, 58m za 9tys za m2 i poszło w tydzień. Ale teraz dewelopera idzie na osiedlu po 7.5-8.5tys. Macakryczne ceny są. Możemy pomarzyć na razie o zmianie na większe, a szukanie działki przez rok już mnie znudziło 😟
Annia, jak Marta była na takim etapie to była u nas fizjo i pytałam czy może jeździć w pozycji półleżącej bo już nie chce na leżąco i fizjo mówiła że jak najbardziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2021, 12:59
Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemdar wrote:Ania81 wrote:Emdar mi sie wydaje, ze my mamy jakies rodzinne konekcje🤩. Ksiazki to dla mnie jak swietosc, a spanie to czasami najlepsza rozrywka😂.
Mazury maja tu cos do rzeczy.
🤔🤔🤔A Ty skąd dokładnie pochodzisz? Dobrze kojarzę,że z Mrągowa?
Tak z okolic dokladnie, 14 km od Mragowa mala miejscowosc zwana Piecki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jakie mamy sliczne dzieciaczki tutaj. Wszystkie dziewczynki sa slodziutkie. Emdar Julek jest slodziak, tak ladnie wyglada 🤩.
Kiniusia gratulacje 6 miesiecy, Stas to juz duzy przystojniak.
Meggi co ja bym dala by moj szkran tak zasypial.
Enigva Malwi skradl a moje serce.kiniusia270, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Ounai to po ile mieszkania są w Tychach, że nie weźmiesz 350 tys? 🤯
Ech do dziaiaj pamiętam, jak szwagier kupował mieszkanie w Bytomiu (fakt, że w bloku) i płacił ponad połowę mniej za metr niż my... 😑 -
Annia wrote:Ounai to po ile mieszkania są w Tychach, że nie weźmiesz 350 tys? 🤯
Ech do dziaiaj pamiętam, jak szwagier kupował mieszkanie w Bytomiu (fakt, że w bloku) i płacił ponad połowę mniej za metr niż my... 😑
Annia, ale akurat Bytom jest tani. Moja przyjaciółka, właśnie z Bytomia, była w szoku ile ja dałam za mieszkanie w mieście obokniestety takie porównania cen bardzo bolą ;(
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ounai wrote:Ok, ale gdzie wystawili? W Warszawie weźmiesz na przykład 14 tys za metr, a w jakimś Czarkowie pod Pszczyna max 3000zl/m2. W każdej miejscowości są inne ceny. My nie chcemy sprzedawać naszego, w którym mieszkamy bo chcemy je sobie zostawić w razie czego na starość (łatwiej się mieszka starszym ludziom w bloku niż w domu jak już się jest niedoleznym). My będziemy sprzedawać mieszkanie w Rzeszowie, nadające się do remontu.
Annia, jak Marta była na takim etapie to była u nas fizjo i pytałam czy może jeździć w pozycji półleżącej bo już nie chce na leżąco i fizjo mówiła że jak najbardziej.
A no to tak, myślałam że swoje w wysokim standardzie chcecie sprzedaćO ❤️
Z ❤️ -
Wik89, Meggi110818, emdar, Iryska, dmg111, Martt95, Nikaa92, Ania81, Suszarka, kiniusia270, Julik, Zulugula, Inaa89, kar_oliv, Enigvaa, Annia, Nowastaraczka, kic83, Fragaria, SzalonaOna, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Jednorożec, gratuluję!!! Natura wie co robi
Moi teściowie non stop opowiadają jakieś kompromitujące histroryjki jak to L zrobił kupę na dywan itp. Obiecalismy sobie, że nie będziemy opowiadać naszemu zięciowi takich historii 😂 nie musi np. wiedzieć, że jego kobieta zrobiła starym w łóżku turbokupę (swoją drogą prześcieradło się nie doprało 🤦♀️😂). Także Kiniusia jeśli to czytasz, to Stasiowi ani słowa 🤐
Dziś zaliczyłam pierwsze karmienie w plenerze. Wyszłyśmy na chwilę do parku i wpadła w straszną histerię. Wzięłam folię przeciwdeszczową z wózka, położyłam na ławce, usiadłam i załagodziłam sprawę. Matylda też zaczyna się psuć. Wcześniej spacery były spokojne, a ostatnio zaczynają się jakieś afery. Zawsze ją karmię przed wyjściem, ale już nie gwarantuje to długiego snu...Lalia, Suszarka, kiniusia270, Zulugula, Enigvaa, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm