Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik89 wrote:Annia, fizjo mojego synka powiedziała, że można
Dajesz nadzieję z tymi nocami na poprawę!
Ounai, ale Marta pięknie stoi! Jest bardzo podobna do Ciebie.Co do twojego męża, to nie mam jakiejś rady, bo mój jest podobnym typem jak Twój...
Łącze się w bólu.
Wik89, Ounai, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Właśnie mamy przyśpieszoną kąpiel córki 🤭😆
Od jakiegoś czasu Alicja ma zaparcia. Albo nie może zrobić kupki, albo się męczy i robi kuleczki. Zaczelam dużo czytać i zmieniac troche nasza dietę. Pijemy tez więcej soków świeżo wyciskanych z owoców i warzyw. Jest już poprawa. Dzisiaj nie chciało mi się bawić z ta wyciskarką i wpadłam na świetny pomysł 🙈 zrobilam kompot z 2 jabłek i dałam pol torebki suszonych śliwek. Także...... nie muszę kończyć jak się skończyło 🤣🤣🤣 Mąż bierze ja do wanny i mówi że nie da rady ściągnąć bluzki. No i miał rację nawet włosy były do mycia. Chyba jednak proporcja śliwek była za duża w tym kompocie 🤣🤣🤣🤣🤣Nowastaraczka, Lalia, emdar, Tajka, kar_oliv, Zulugula, Anet.kaa, Enigvaa, Wik89, Ania81, dmg111, Karenira, kic83, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Meggi110818 wrote:A gdzie ten bon powinien wisieć na koncie zuss? Wchodzę i nie widzę nic. Niby w necie widzę jest po prawej stronie panelu na dole, ale go nie mam😑
A które z Was składało o 500+? Bon będzie na koncie rodzica, który składał wniosek o 500+.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Anetko, też teraz doczytałam, że to jest jeden bon do wykorzystania między 18.07.2020 a marcem 2022🤔
-
nick nieaktualny
-
Jestem po pionizacji, Jasia też miałam chwilę u siebie jeszcze cyca nie było bo spał pewnie pierwsze próby jutro, ale nie czuje jeszcze pokarmu znów będę musiała poczekać aż się rozkręci
Ounai, Lalia, KarolinaMaria, Martt95, emdar, Zulugula, Karenira, kic83, SzalonaOna, kar_oliv, dmg111, Annia, Ania81, Inaa89, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Jestem po pionizacji, Jasia też miałam chwilę u siebie jeszcze cyca nie było bo spał pewnie pierwsze próby jutro, ale nie czuje jeszcze pokarmu znów będę musiała poczekać aż się rozkręci
A nie dają u Was dziecka zaraz po cc? Ja miałam Małą cały czas od momentu kiedy mnie zaszyli i pierwsze karmienie 10 minut później. Miała mocny odruch ssania i od razu się przystawiła, pomogła mi położna na sali pooperacyjnej gdzie 2h jest się na obserwacji po cc.O ❤️
Z ❤️ -
Ounai wrote:My składaliśmy przez bank.
Anetka, niektórzy mają dwa. A Inaa to już całkiem poszaleje bo ma 6 😂
Ja też, ale to ja składałam ze swojego konta bankowego i dlatego do mnie przypisali 500+ i bon na platformie ZUSu. Nie wiem jak jest w przypadku, gdy rodzice mają wspólne konto'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Ja też, ale to ja składałam ze swojego konta bankowego i dlatego do mnie przypisali 500+ i bon na platformie ZUSu. Nie wiem jak jest w przypadku, gdy rodzice mają wspólne konto
My mamy wspolne ale dane logowania sa osobne, ja skladalam ze swoich i bon mam przypisany do siebieLalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
🔸28 lat