Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednorożec, gratulacje 🥰💐!
Ounai, mój Julek też jest wielkim amatorem pilnowania pralki😂 (oby się w dorosłym związku nie kłócili kto ma pranie wstawić 🤣)Lalia, Ania81, Suszarka, Tajka, Zulugula, kar_oliv, Ounai, kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Annia wrote:Nikaaa może będzie taki jak ja ze spaniem. Moja mama twierdzi, że nieprzespalam dwóch nocy w życiu jako dziecko, raz jak miałam katar a drugi raz jak mi zabrała smoczka.
Do dzisiaj uwielbiam spać.
To mogę sobie z Toba piątkę przybiera, tez jestem mega śpiochem. Mama mowila ze spałam jej cale noce ale za dnia juz prawie nie. Inne mamy z dziećmi juz na podwórku były a my dopiero wstawałysmy xD czyli wypisz wymaluj Kuba. Moja mama nawet nie pamięta jak wyglądało u mnie ząbkowanie bo było tak lajtowo i też spałam jak zawsze. Oby moj syn juz taki został przynajmniej cos ma ze mnie 😁Ounai lubi tę wiadomość
-
Karolina, polubiłam za przecieradlo 😅
Ounai, piękne efekty diety 💪 a Marta urocza 😍
Stasiu, Kubusiu, wszystkiego najlepszego z okazji pół roku 🤩🤩🤩
Anetka, Ladyo, Dmg leje z Waszych historii 🤣🤣🤣
A ja mamuśki dokładnie rok temu wysikałam dwie kreski ❤️❤️❤️ a teraz mój Kropek leży obok i gada 😁❤️❤️❤️Suszarka, kiniusia270, Ounai, KarolinaMaria, Zulugula, Nikaa92, Inaa89, kar_oliv, Enigvaa, dmg111, Annia, emdar, kic83, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Nika, kiniusia, pamiętam Wasze porody jakby to było wczoraj 🥰 ależ czas ucieka, już pół roku!
Lalia, Twoje dwie kreski też pamiętam, bo stalkowalam wątek Bożen. Tak Ci pozazdrościłam ze dwa dni później wysikałam swoje 🤣kiniusia270, Lalia, Ounai, Zulugula, Nikaa92, kar_oliv, Enigvaa, dmg111, Annia, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Meggi110818 wrote:My używamy dady złote. U Nas to na pewno było po pampersie, bo nigdy żadnych krostek nie było nigdzie, a dwa dni w tych pampersach i czerwone kropki
-
Enigva cały czas wielki podziw dla tej pięknej czuprynki 😍😍 woow, woow 😊
Kiniusia, Stasiu jaki elegancik, mały przystojniacha 😍
Edmar piękny Julek 😘
Ounai jaka Martusia cudna 🥰😘
Jednorozec ogromne gratulacje 😘😘 odpoczywajcie i nabierajcie sił..kiniusia270, Ounai, emdar lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
dmg111 wrote:To tak jak mój teść wola do mojego męża (Damiana) Nianiuś, bo tak Damian na siebie mówił jako maleństwo, no kurde, ja z tym typem uprawiam seks, nie mówmy na niego Nianiuś 😂
I to jeszvzs teść.... 🤣🤣🤣🤣🤣
Tak śmiechłam że aż Pola przy piersi mi się obudziła 🤣🤣🤣🤣Lalia, Martt95, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Jednorożec gratulacje! 😘 Odpoczywaj teraz i nabieraj sił 🙂
Kiniusia, ale duży już chłopak z Stasia 🙂
Nikaa, Michałek też śpioch, nockę kończy zwykle 9:30-10. Nie wiedziałam , że małe dziecko tak długo może spać, bo chyba większość dzieci zaczyna dzień tak koło 6-7😁Nikaa92, kiniusia270 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualnyMoje dziecie budzi sie razem ze mna albo troche pozniej szczegolnie na weekendzie czyli kolo 9. Ale za to zasypia kolo 22 lub pozniej.
Ja dzis jestem na zanzibarze. Czekam u fryzjera na ciecie wlosow😁. Maz zrobil mi niespodzianka, bo ja to odkladalam na pozniejSuszarka, Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
A ja się właśnie pokłóciłam z mężem. Naprawdę jego lenistwo osiąga szczyty. Jaka zabawę wymyślił dla dziecka które ma nie oglądać TV? Włączył mu tv i grał a syn patrzył. Oczywiście awantura, wściekłość, złość. Poszedł do swojego pokoju a mój mąż poszedł go na siłę tulić. Opieprzyłam go żeby dał dziecku spokój, bo też ma prawo nie chcieć się tulić. A ten z awantura do mnie, że zawsze go upominam że źle robi. Wziął się za odkurzanie to odkurzył salon z aneksem i tak zostawił, bo reszty mieszkania już mu się nie chciało. Ja już naprawdę nie wiem. Ręce mi opadają. Wszystko zlewa byle po najmniejszej linii oporu 😭 naprawdę nie mam pojęcia jakbyśmy z nim rozmawiać żeby cokolwiek dotarło ☹️ i on mi mówi że nie musimy mieć działki przy drodze gminnej bo on będzie odśnieżać. Taaaa już to widzę