Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Martt- ja takie bolące, regularne skurcze miałam kilka miesięcy. I też się bałam, że przez to nie rozpoznam,że to już.
A wszyscy mówili, że będę na pewno wiedziała jak się zacznie. I wiedziałam, nie da się tego pomylić więc myślę,że i Ty będziesz wiedziała 😁
Martt95 lubi tę wiadomość
-
Inaa- ja sobie zafundowałam drugi kierunek studiów na 30ste urodziny 😁 z wiadomych przyczyn były,to studia w trybie zaocznym i zdecydowana większość ludzi była grubo po 30. Kilka osób po 40 i 50.
Uważam,że lepiej się zdecydować teraz jeśli masz chęci i warunki niż później żałować i rozpamiętywać i mówić sobie "a mogłam".💪💪Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Nie chce krakać, ale chyba coś ruszyło. Od mniej więcej 2 godzin skurcze co ok 8-10min , na początku pomiędzy odczuwalam mocne ruchy, ukłucia, wizyta w toalecie...teraz pomiędzy w miarę spokój. Idę chyba pod prysznic
Dawaj, lecisz z tematem✊
-
Na razie raczej bez zmian
coś tam jest cały czas, ale nie są to jakieś mega regularne, co 13 min, co 9, co 7...Różnie. już trochę wariuje 🤦♀️
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Angie, Tajka teraz tak patrzę na pierwszą stronę ze spodziewamy się córeczk i te trzy dziewczynki naprawdę budują napięcie 🤭
Karenira ale aż tak? 🙈 kurcze to te moje skurcze póki co aż tak uciążliwe na szczęście nie są, wspolczuje 🙉Nikola.1984 lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Inaa a co do studiów, uważam, że zawsze dobry jest czas, zwłaszcza jeśli jest to coś czym już w jakimś stopniu się zajmujesz.
Mam kuzynkę stewardesse, ktora pracowała od 20 lat w powietrzu, zrobiła zaocznie studia po 40tce i to była świetna decyzją bo ma drugi fach w ręce i w obecnej sytuacji żyje raczej z tych studiów (dietetyka).
Inaa89 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja jeszcze o tych szczotkach mecze 😉 czytam tu i porównuję i zastanawiam się - włosie jak twarde to lepiej? Powinno być z agawy czy może być z końskiego włosia? Znalazłam jedna która ma mix agawa i końskie, zaliczana do średnio twardych i prawie się na nią zdecydowałam, ale znowu nie wiem czy efekty będą zadawalajace jak mniej twarda 🤦♀️
Myślę jeszcze żeby dokupić szczotkę do twarzy🤔Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Tajka 💪✊✊✊✊
Dawaj znać.
Mi ewidentnie odchodzi czop. Skurczy brak.
Martwi mnie tylko że mała mała mało się rusza. Muszę zjeść śniadanie i może więcej coś się porusza.
Boziu nie przypuszczałam że na suwaczku zobaczę taki widok. 😭🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2021, 09:17
SzalonaOna, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Na razie raczej bez zmian
coś tam jest cały czas, ale nie są to jakieś mega regularne, co 13 min, co 9, co 7...Różnie. już trochę wariuje 🤦♀️
Fragaria, końskie włosie to na dekolt i piersi. Jeśli masz delikatna skórę to na początek kup ze szczeciny dzika, żeby skóra się przyzwyczaiła. Jeśli nie to od razu z agawy.
Tajka, porodowe skurcze nie muszą być idealnie co 10 min, ale będziesz czuła. One zwykle promieniują z dołu brzucha w stronę kręgosłupa i do krocza i ud.
Załamka. Dziś 74,7kg na wadze, czyli słabociasta które mąż piekł na stype dały o sobie znać, jednak nie można zjeść miliona kcal i liczyć że organizm tego nie zauważy. Smutno mi ale nie poddam się, ten tydzień będzie lepszy!
Fragaria lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Przepisowo wiadomo jak jest, ale chodzi mi o optymalną liczbę, tak żeby mieć czas każde dziecko przytulić, pobawić się z nim itd.
A co w przypadku, kiedy dziecko nie umie samodzielnie zasnąć bo np było lulane?
Optymalnie to tak 6 dzieci na opiekunkę żeby poświęciła wystarczająco czasu każdemu z dzieci 😉
Zdarzają się takie dzieci, przed zaśnięciem zawsze czytam bajki dzieciom, one leżą już pod kocykami. A to które nie polozy się samo przytulam do siebie. Ale wiez mi, że takie maluchy po paru dniach chcą jak inne dzieci i już ładnie się położą same 😉
Ounai lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Dziewczyny dziękuję za wszystkie rady odnośnie studiów 😍 jeszcze usiądę przegadam z mężem, i zacznę szukać uczelni dla siebie 😉
Annia, Lalia, Ounai, Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ja już nie wiem szczerze mówiąc 😁 do 2-3 tak jak pisałam, później leżenie w wannie i na moment je wyciszyło, ale później znowu kilka godzin średnio co 10 min, udało się zasnąć na pół godziny, obudził mnie skurcz mocny, wzięłam prysznic i jakby spokojniej...Ale ogólnie to cały czas boli okresowo. Jem śniadanie i się kładę 😊 mam nadzieję, że to nie fake....