Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malwi Z cycka nie chce ruszyc. Z butli odciagnelam 30ml, zjadla, maz rozmrosil 100ml zjadla i jeszcze jest glodna. Rozmraza jeszcze 60. 🥺 az mi sie plakac chce...
Czy to moze byc od bolacych dziasel? Jak mocno plakala to jej wsadzilam pacani posmyralam, uspokoila sie na chwile. A przy cycku sie wije, krzyczy, odrywa sie.🔸28 lat
Karenira wrote:Sorki dziewczyny, nie nadrobię i na dodatek wcięlam się w kolejkę.
Były trudności, przeboje i trochę masakry, ale dzisiaj po 14:00 urodziłam synka.
Gratulacje! Jak dojdziesz do siebie to napisz cos więcej i pochwal się zdjęciem synka 😊💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ej dziewczyny 9 dni po porodzie i już nie krwawie. Nie wiem co z tym zrobić. Ip? Zadzwonić do ginekologa ? Nie panikować?Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Ej dziewczyny 9 dni po porodzie i już nie krwawie. Nie wiem co z tym zrobić. Ip? Zadzwonić do ginekologa ? Nie panikować?
Angie, a jak u Ciebie? Wiesz jaki dalszy plan?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Karenira, gratulacje 🎉🥰🥰🥰
Angie, trzymam kciuki !!! Będzie dobrze ! Razem damy radę!!
U mnie bez zmian, mam wrażenie, że to nigdy nie ruszy 😥 załamka 😥
Wzięłam nospe, to skurcze nie przeszły. Później były nawet co 6-7 min. Wzięłam prysznic i teraz są średnio co 10 min, ale niergularnie...
Mam TENS, wydaje mi się, że trochę uśmierza te krzyżowe, odwraca uwagę, czuje mrowienie, a nie tępy ból.
Wcześniej odpadł mi kolejny czop. Ogólnie wczoraj dwie części i dzisiaj część , jakoś sporo tego...
I się oczyściłam.
Poród trwa....tylko kiedy się skończy ?☹ kolejna czwarta noc nieprzespana nic -
Annia wrote:Ja tak miałam, że wydawało się, że się skończyło i np. za 12 godzin potop. Od kiedy nic nie leci?
Angie, a jak u Ciebie? Wiesz jaki dalszy plan?
Z nocy miałam czysto a przez dzień troszkę brązowego plamienia
Jestem jeszcze na clexane po ccWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2021, 21:02
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
A jak to jest z Szyjką, jak się skróci całkiem (moja ma 1.2cm) , a skurcze nie rozkręcą się to co ?
KarolinaMaria lubi tę wiadomość