Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie1985 wrote:Mart mega kciuki. Szyjko nie opieraj się 💪💪💪💪💪
Ounai jak z Malutką będzie dobrze wszystko to tak wpisują. Mi się kończy izolacja we wtorek.Angie1985 lubi tę wiadomość
-
Anetka, Olek to nawet na odległość pluje 🤣
Ewa, jak nam mierzyli katy kanapy pod bazę i Pixela, to powiedzieli, że Pixel się mieści w normach, ale Aerofix już nie. My się zdecydowaliśmy mimo wszystko, bo chcemy drugie dziecko więc i tak się nam opłaca finansowo 🙂Ewa88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ladyo, może jeszcze będzie ok..Daj znać co postanowią lekarze.
Mart, ja też z team#zelaznaszyjka. Wiem co czujesz. Pamiętaj jednak ze juz nie ma wyjścia, ruszyło to w końcu pójdzie ✊
W temacie fotelików, ja też polecam sklep osiemgwiazdek. Dobrali nam idealnie fotelik pod samochód, wszystko wytłumaczyli, pokazali itd...Lalia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:e tam Martt nie jest tak źle , jesteś w stanie tu z nami pisać
No babka mowi ze jeszcze nie jest źle jak mam telefon hahaha.
Są tak co 8-10minut. Jestem teraz bez kroplówki. Poprosiłam o lewatywe bo nie chce niespodzianek 🙈Ania81, kar_oliv, dmg111, Suszarka, kic83 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Dziewczyny ja właśnie na noc też zakładam większe, juz 4ki, ale czasami one nad ranem nie dają rady i zawsze bokiem ( bo tak Mikołaj spi) coś pocieknie. Mamy ten problem od niedawna w sumie... A pantsy? Jak był mniejszy to nic nie przeciekało.
Martt dali Ci oksy?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Bliznę sprawdza się przed zajściem w ciaze pozniej za dużo już nie mają jak zbadać. Ja starając się o dziecko prosiłam lekarza o to by sprawdził czy wszytsko od środka jest dobrze. Mowil ze nie ma żadnych przeciwskazań do porodu. Teraz za dużo na nią nie patrzą. Ale tez mam bardzo nisko ta bliznę i nic a nic się z nią nie działo cala ciaze. Liczę na to ze tak zostanie bo oczywisice jeszcze jest możliwość ze się rozejdzie jak dziecko zacznie schodzić nizej. Kroplówkę mam podawana z pompy bardzo powoli. Ale nie wiele potrzebowałam i skurcze już bez tego się nasilają, aż się boję co będzie jak znowu podłączy mnie pod to 🙈Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Bliznę sprawdza się przed zajściem w ciaze pozniej za dużo już nie mają jak zbadać. Ja starając się o dziecko prosiłam lekarza o to by sprawdził czy wszytsko od środka jest dobrze. Mowil ze nie ma żadnych przeciwskazań do porodu. Teraz za dużo na nią nie patrzą. Ale tez mam bardzo nisko ta bliznę i nic a nic się z nią nie działo cala ciaze. Liczę na to ze tak zostanie bo oczywisice jeszcze jest możliwość ze się rozejdzie jak dziecko zacznie schodzić nizej. Kroplówkę mam podawana z pompy bardzo powoli. Ale nie wiele potrzebowałam i skurcze już bez tego się nasilają, aż się boję co będzie jak znowu podłączy mnie pod to 🙈
-
nick nieaktualny
-
Martt95 wrote:No babka mowi ze jeszcze nie jest źle jak mam telefon hahaha.
Są tak co 8-10minut. Jestem teraz bez kroplówki. Poprosiłam o lewatywe bo nie chce niespodzianek 🙈
Annia, pantsy są mniej chłonne. Może spróbuj 4+? -
Ounai wrote:Hahaha ja do 6cm moglam gadać i pisać i dzwonić. przy 6cm poprosiłam o anestezjologa, mój lekarz zrobił mi masaż i zrobiło się 7cm i kazałam położnej podać sobie telefon żeby wyłączyć muzykę bo mnie tak irytowała i powiedziałam jej ze odpływam i już nie jestem w stanie mówić i teraz to już ona ma decydować za mnie 😂
Annia, pantsy są mniej chłonne. Może spróbuj 4+?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023