Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mart, chcąc niechcąc dziś już musisz urodzić , do pary z Angie
Lalia, uwielbiam Twoje gify 🤣
My dziś super noc, od 19:30 do 3:30 księżna spała jak zabita, jak o 3:30 dorwała się do cyca to tak ciągnęła że myślałam że mi go urwie. O 5 jak się przebudziłam to dalej walczyła, dałam drugiego i spała do 8:15 🥳🥳🥳
W.ogóle to.spanie z nią jest dla mnie rewelacyjne, bardzo często.opaska nie pokazuje mi że się budziłam w nocy bo tylko przekrecam się, daje piers i śpimy dalej.dmg111, Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Jestem na porodówce. Próbujemy z kroplówka. Skurcze zaczynają się pisać. Ale szyjka tak na tyle że położna mowi ze długa droga przed nami 🙈
Ounai, Wik89, dmg111, Lalia, Siskaa, KarolinaMaria, Ewa88 , kar_oliv, Ladyo, emdar, Ania81, Nowastaraczka, Zulugula, SzalonaOna, Suszarka, Fragaria, kic83 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Czy Wasze dzieci też tak ciągle plują?
Pola non stop pluje tak śmiesznie wargami pierdząc, a rozrzut ma niezły bo potrafi napluć sobie do oka 😏😏😏Wik89, dmg111, Lalia, kar_oliv, Nowastaraczka, Zulugula, Suszarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmdar Wspolczuje nocek, pozostalym mamom nie spiacych bobaskow rowniez.
Powoli dolaczam do was😭. Dziec mi sie psuje na maxa.
W ciagu dnia jesli spi to albo u mnie na rekach. Wozek i spacer czasami go uspiana max 30 min.
W momencie jak wejdziemy do domu jest natychmiast afera, bo natka go na rece nie wziela🤦♀️.
Samochod lubi, swoj fotelik tez,ale jak go wloze do fotelika to musi byc awantura bo czemu natychmiast nie jestesmy w samochodzie i czemu samochod sir nie rusza. Nawet jesli nie zasnie to lezy i sie rozglada.
Wieczorem albo nie moze zasnac i oczywiscie jest awantura bo zmeczony a spac nie moze, albo matka chce by spal a on musi sobie jeszcze troche pogadac (nadal pada ze zmeczenia, ale spac nie bedzie🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️). W nocy sie budzi czesto, bo cycek, bo musi kilka bakow puscic, bo zapominal poduszce mojej o powiedziec o swoim dniu. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Rano potrafi spac do 10, ale co z tego jak w ciagu tygodnia starszaki do szkoly😭😭😭. Czuje sie jak zombie. Teraz tez spi, ale na mnie🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.Wik89, emdar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Jestem na porodówce. Próbujemy z kroplówka. Skurcze zaczynają się pisać. Ale szyjka tak na tyle że położna mowi ze długa droga przed nami 🙈
Martt jak zaczeli wywolywac moj porod to tez polozna mowila, ze dluga droga przed nami, bo szyjka dluga, rozwarcie na 2cm ale nawet wod nie moga przebic bo szyjka twarda. Dodam ze ja mialam skurcze od polowy grudnia🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️, bolesne byly.
Ruszylo po dwoch aplikacjach tabletk do srodka, godzinach ciaglych skurczy, masazu szyjki ( chyba caly oddzial mnie slyszal, tak sie darlam🤦♀️). Szyjka zmiekla, ale nadal 2cm. Zaoadla decyzja, ze do 48h zabiora mnie na porodówkę, ale ze skurcze sie nasilaly, poszlam szybciej. Caly czas 2cm, ruszylo sie dopiero az mi wody przebily. -
Martt95 wrote:Dobra dziewczyny. Trzymajcie naprawde mocno kciuki by moja uparta, skrzyżowana szyjka ruszyła z kopyta.
[l]
U mnie też szyjka ze stali. Tydzień mi wywoływali poród mimo że w domu od 2 tyg miałam skurcze. Był balonik, oksytocyna, przerwa, masaż szyjki, oksytocyna, masaż szyjki i przebicie wód. Ale jak już załapało to poszlo ekspresem. 5h i po wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2021, 09:48
Martt95 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Anet.kaa wrote:Czy Wasze dzieci też tak ciągle plują?
Pola non stop pluje tak śmiesznie wargami pierdząc, a rozrzut ma niezły bo potrafi napluć sobie do oka 😏😏😏
Martt trzymam kciuki.
Ladyo i jak KTG, możesz iść do domu?
Lalia, skąd ja znam afery że po ciemku nie może znaleźć cyca... dlatego już mam malutką lampkę, bo inaczej były afery w środku nocy.
Dziewczyny jaki pampers jest NAJBARDZIEJ chłonny? Pampers Pure nam przeciekaja nad ranem regularnie.Anet.kaa, Ania81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyMoj maz wczoraj napomknal, co bym powiedziala Gdybysmy sie za jakis czas zaczeli starac o siostre dla corki. Moj wzrok dal mu odpowiedz, czyli po moim trupie, ja juz nie mam sily przechodzic kolejne ciazy. Chyba mojemu staremu jakies klepki sie w glowie obsunely🤬🤣🤣🤣🤣🤣
dmg111, Annia, Zulugula, Suszarka, kic83 lubią tę wiadomość
-
Ania my używamy premium care i jak zakładamy wieczorem ok 19-20, tak zmieniamy dopiero przy drugim karmieniu ok 5-6 rano, z tym że może by jeszcze dłużej wytrzymał, ale jest już tak nabity że szkoda nam małej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2021, 09:56
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Annia wrote:Taaaa.... teraz pluje tak jedzeniem. Nie jest różowo jak pół kuchni plus karmiący zgarnie jedzeniem.
Martt trzymam kciuki.
Ladyo i jak KTG, możesz iść do domu?
Lalia, skąd ja znam afery że po ciemku nie może znaleźć cyca... dlatego już mam malutką lampkę, bo inaczej były afery w środku nocy.
Dziewczyny jaki pampers jest NAJBARDZIEJ chłonny? Pampers Pure nam przeciekaja nad ranem regularnie.
Annia, hahahaha hahaha dobry jest hahahahahahaAnnia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020