Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny 🤩
Dzisiaj o 4:00 w wyniku tak ekspresowego porodu położna była w takim szoku że hej na świat przyszła Jagoda 3600g i 55 cm.Martt95, Ladyo, SzalonaOna, kar_oliv, emdar, Nowastaraczka, Meggi110818, Lalia, Sylwucha, Annia, kiniusia270, Suszarka, dmg111, Siskaa, Olla95, Zulugula, KarolinaMaria, Iryska, Inaa89, Fragaria, Enigvaa, Anet.kaa, Wik89, Ania81, Ewa88 , kic83, Ounai, Nikaa92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Pobudka o 4:30 na próby czworakowania po łóżku 🙄 ciekawe jak to jest mieć spokojne dziecko 🤪
Moja urządziła sobie dzis poranne ploteczki, nawijała jak jakiś raper na bitwie 🤪Lalia, Zulugula, KarolinaMaria, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Mart zasnęłam o 4, po czym o 4.45 przyszla położna mierzyć temperaturę 😂 wiec nie pospalam! Mam nadzieje ze dziś tetno będzie Ok i najpóźniej jutro wyjdę do domu
a Ty jak się czujesz?
To u mnie ostatnio jak leżałam to były takie dokuczliwe baby ze 3 razy w nocy na tetno pomiaru przyszła.
A dzisiaj mialam taka zmianę ze o 22 a później dopiero o 5:30. Mialam w planach sie ogarnac ale już mam KTG. Pewnie zaraz ciśnienie i temperatura 😄
Czekam za obchodem co dalej, ale mam teoche stresa 🙈Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Angie, gratulacje ❤❤❤ W końcu się doczekałaś!
Ladyo, dobrze ze wszystkich wyszło w porządku. Maluchy czasem tak szaleją w brzuchu (i stresują matki, jakby nie mogły chociaż poczekać aż wyjdą 😀😊). Dziś idziesz do domu?
Mart, nieustannie zaciskam kciuki, ale nie masz wyjścia, Twoja pora nadeszła 😘
Zulu, przybijam piąteczkę; też nie znam uczucia posiadania spokojnego, ułożonego dziecka. Julek znowu zaczął spać ze mną ( nie da się odłożyć do łóżeczka za nic), więc dziś obudziłam się z...pampersem na twarzy 🤦♀️ Także tego😅
Fragaria, Ounai, gratuluję efektów 👍👏👏. Ja się dziś nie ważę, bo wczoraj dostałam okres, I wiem że mam z 1-1,5kg więcej, a nie chce się dołować. Walczę dalej, z dietą i bieganiem.
Motylku, piękne te Twoje córeczki ❤❤( mama też oczywiście!) 😘SzalonaOna, Zulugula, Annia, Ewa88 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny