Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Mnie przerażają ceny ubranek na chrzest. Plus moja mama upiera się, że całe ma być białe. Że spodenki też biale itp. W sumie chcę jej zrobić przyjemność, więc będę czegoś takiego szukać. Myślałam o koszulkobody, muszka i takie garniturkowe spodnie.
KarolinaMaria ty się jarasz impreza w knajpie, a dla mnie atrakcją było zamawianie tortu i rozmowa co do cateringu z Panią z restauracji. 😜 U nas będzie 13 osób. -
nick nieaktualny
-
Sylwucha wrote:Annia, kiedy robicie chrzciny? Robisz w domu?
Lalia twoja sukienka też jest super, lubię Mohito.
Angie, Martt trzymam za Was obie kciuki!Lalia, Sylwucha lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia bardzo ładna! Sama bym podkupiła 😁 ale celuje w coś bez rękawów, zobaczymy czy się uda
Edit: w sumie cienkie te rękawki, może zamówię na przymiarke🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 21:15
Lalia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
SzalonaOna wrote:Matylda dziś pochłonęła pół sloiczka: Pasternak z ryżem i indykiem. W sensie dokończyła z wczoraj.
A dajecie soki? Takie po 4/5mcu?
Bo P kupił, ale ja sama nie wiem..SzalonaOna lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Motylku, ponoć przed ukończeniem roku soków się nie daje, ale ze mnie taki znawca, jak z 🐐🍑🎺 hahaha
Dzięki dziewczyny 😘Iryska, SzalonaOna, kiniusia270 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Lalia bardzo ładna! Sama bym podkupiła 😁 ale celuje w coś bez rękawów, zobaczymy czy się uda
Edit: w sumie cienkie te rękawki, może zamówię na przymiarke🤭
Zulu, ona ma te rękawy szyfonowe, czyli z bliska prześwitują i ja ją wzięłam z tego powodu, że jak będzie 18 stopni to może dam radę bez marynarki, a jak będzie 28 to nie będzie mi gorąco hahaha 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 21:23
Zulugula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalia, piękna ta sukienka! ❤️ Sama na nią poluję, ale chcę iść przymierzyć bo mój biust żyje swoim życiem 😅
Mart, ja nic jakoś specjalnie nie robiłam. Na skurczach trochę głębokich przysiadów no i byłam aktywna póki mnie nie przykuli do ktg. W ogóle o tej szyjce to się dowiedziałam rano, jak przyszedł mnie zbadać lekarz i powiedział "o super, szyjka się ładnie scentrowała, bo wczoraj było słabo". Miałam wtedy 5cm rozwarcia i zaraz mi przebijali wody. To że tętno rośnie przy ruchach jest normalne. Moja Mała miała bez przerwy ponad 180, nie było tak że rośnie na skurczach i wtedy podawali mi tlen. Jakby coś było nie tak z zapisem to na pewno by Ci powiedzieli. Może spytaj żebyś się nie denerwowała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 21:38
Lalia, Martt95 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dmg uwielbiam i podziwiam foty misiecznicowe!
Lalia super kiecka!
Kurcze nad nami tez wisi widmo chrzcin ale chrzestna z zagramanicy wiec nie ma tak łatwo 😒
Kicku mega gratulacje!!Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam od fizjo. Zamknelam przez te 2,5 tygodnia z 2cm na 1cm i zostało już tylko domknąć. Fizjo mówi że jest dumna i widzi że wzięłam się do roboty. W ogóle jak tylko się rozebralam to powiedziała, że od razu widać postępy.
Mogę szybkie marsze ale bieganie nie, nie i nie.
Dostanę filmik z ćwiczeniami, mam ćwiczenia przygotowujące do deski i w ogóle dostałam 4 nowe ćwiczenia żeby mi się nie nudziło że ciągle jedno i to samo. Tak, że naprawdę, nabrałam chęci!Lalia, dmg111, Enigvaa, Sylwucha, SzalonaOna, Fragaria, Anet.kaa, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ewa, chyba źle mnie zrozumiałaś, albo ja Anetke 🤔
Bo ja zrozumiałam, że Anetka teraz chce zmienić Poli fotelik na 0-18, a teraz jak Pola jeszcze nie siedzi, to to nie jest dobry pomysł.
Ale jak Ty teraz masz dla córki Avionaut Pixel 0-13, to jego kontynuacją jest Avionaut Aerofix 0-18, tyle że przekłada się do niego dziecko jak wyrośnie z Pixela (wagowo lub wzrostowo) lub jak będzie samo siedzieć.
U nas niestety mimo że Pixel na bazie pasuje, to Aerofix już nie i będziemy musieli kupić nowy fotelik z nową baza. I w ogóle to ostatnio się dowiedziałam że Aerofix można montować tylko na bazie 😳
-
SzalonaOna wrote:Matylda dziś pochłonęła pół sloiczka: Pasternak z ryżem i indykiem. W sensie dokończyła z wczoraj.
A dajecie soki? Takie po 4/5mcu?
Bo P kupił, ale ja sama nie wiem..SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Lalia, Annia, świetne sukienki i takie do wykorzystania na później. Najważniejsze, że jest dostęp do cyca
Eni, ja wiem, że Ty wiesz, że Malwi nakręca sobie teraz laktację. Miałam na myśli to, że pokolenie wyżej tego nie wie i radzi po swojemu. Matylda ma wędzidełko 2 stopnia, czyli niby dobre, ale logopeda mówiła, że jak masazyki twarzy nie pomogą i dalej będzie spała z otwartą buzią to rozważyłaby podcięcie. Mała też ma tyłożuchwie, podcięcie wędzidełka może pomóc. Mam wizytę 14.05. i wtedy ustalimy co dalej. Trzymam kciuki za waszą spokojną noc. Podziwiam za walkę!Lalia, kiniusia270 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Suszareczko, ja zamówiłam 36 i mam zapas, a w biuście mam ok. 94 cm. Tylko muszę kupić ten zatrzask i wszyć, bo nie chcę żeby mi się dekolt w kościele rozjechał 😂
Suszarka lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Eni, ja wiem, że Ty wiesz, że Malwi nakręca sobie teraz laktację. Miałam na myśli to, że pokolenie wyżej tego nie wie i radzi po swojemu. Matylda ma wędzidełko 2 stopnia, czyli niby dobre, ale logopeda mówiła, że jak masazyki twarzy nie pomogą i dalej będzie spała z otwartą buzią to rozważyłaby podcięcie. Mała też ma tyłożuchwie, podcięcie wędzidełka może pomóc. Mam wizytę 14.05. i wtedy ustalimy co dalej. Trzymam kciuki za waszą spokojną noc. Podziwiam za walkę!
U nas tez tylozuchwie, wlasnie dlatego ze wedzidelko nie pozwala zeby sie naprostowalo (tlunaczyla ze wiekszosci dzieci rodzi sie z tylozuchwiem i to naturalne, a dzieki prawidlowemu ssaniu sie wyciaga).
Dlatego ja nikomu nie mowie dopoki nie mam potwierdzone. Bo ich zlote rady mnie dobijaja 🙈
🔸28 lat