Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja idę jak burza z tym chrztem🤣:
Ksiądz wstępnie wypytany👍
Restauracja wstępnie zarezerwowana 👍
Chrzestna poproszona 👍
Chrzestny poproszony od lat 😂👍 (mój brat)
Sukienka kupiona od tygodnia 😅👍
Zostało:
Donieść dokumenty do parafii
Ustalić szczegóły w lokalu
Zaprosić rodziców i dziadków
Ubrać męża
Ubrać Olka
😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 17:58
kic83, Martt95, Ewa88 , Annia, KarolinaMaria, emdar, Ania81, Zulugula, Siskaa, dmg111, kar_oliv, Suszarka, SzalonaOna, Sylwucha, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
My mamy zaplanowany chrzest na 10 lipca
ale u nas będzie zimna płyta lub kolacja, bo nasi goście lubią długo siedzieć, tym bardziej latem jak jest ciepło i długo jasno
będzie ok 25 osób
Lalia, KarolinaMaria, Ania81, dmg111, kar_oliv, Suszarka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa, będziecie mieć w domu czy w lokalu?🙂
U nas będzie 14 osób plus Olek 😁
Teraz największe wyzwanie: znaleźć mu strój na chrzest 🥴🥴🥴
Edit:
Annia, Zulu jak znajdziecie coś dla Tomka i Mikołaja to podeślijcie 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 18:15
Iryska, Annia lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ewa, będziecie mieć w domu czy w lokalu?🙂
U nas będzie 14 osób plus Olek 😁
Teraz największe wyzwanie: znaleźć mu strój na chrzest 🥴🥴🥴
Edit:
Annia, Zulu jak znajdziecie coś dla Tomka i Mikołaja to podeślijcie 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 18:26
Lalia, KarolinaMaria, Annia, Ania81 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Lalia, odgapiam termin i odgapiam ilość osób, u nas 14 osób + Matylda 😂 podsumowałam oferty z 4 knajp i będę teraz myśleć.
Co do stroju to ja postawię na coś z vinted. Ceny ubranek to jakiś koszmar 😳 jak sukienka na małą dziewczynkę może być droższa od sukienki na dorosłą kobietę?
Edit dziewczyny naprawdę nie jest ze mną dobrze, że tak się tym jaram ;( po pandemii zostanie mnóstwo ludzi z depresją spowodowaną izolacją.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 18:36
Annia, Lalia, Ania81, Wik89 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Lalia wrote:Ja idę jak burza z tym chrztem🤣:
Ksiądz wstępnie wypytany👍
Restauracja wstępnie zarezerwowana 👍
Chrzestna poproszona 👍
Chrzestny poproszony od lat 😂👍 (mój brat)
Sukienka kupiona od tygodnia 😅👍
Zostało:
Donieść dokumenty do parafii
Ustalić szczegóły w lokalu
Zaprosić rodziców i dziadków
Ubrać męża
Ubrać Olka
😂Iryska lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Mnie przerażają ceny ubranek na chrzest. Plus moja mama upiera się, że całe ma być białe. Że spodenki też biale itp. W sumie chcę jej zrobić przyjemność, więc będę czegoś takiego szukać. Myślałam o koszulkobody, muszka i takie garniturkowe spodnie.
KarolinaMaria ty się jarasz impreza w knajpie, a dla mnie atrakcją było zamawianie tortu i rozmowa co do cateringu z Panią z restauracji. 😜 U nas będzie 13 osób.KarolinaMaria, Lalia, Ania81, Iryska lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:Haha podpinam się. Szukam czegoś niedrogiego. Ale ceny tych ubranek na chrzest są porażające..
Ja ubranko na chrzest kupiłam z drugiej ręki za jakieś grosze. Ubranko jak nowe raz ubrane teraz mam je schowane dla Jasia muszę tylko poczekać az do niego dorośnie.
Ps zero krwi
Iryska lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Męża to chyba bez problemu - koszula, garnitur, mucha/krawat i gotowe
No właśnie mąż to też wyzwanie, bo jedyny garnitur jaki ma to ślubny (sprzed 2,5 roku) a wtedy ważył 10 kg mniej 🤣 a kupić mu fajną koszulę to wyczyn, bo mój mąż nie jest otyły, tylko bardzo przypakowany i już się nastawiam, że cokolwiek kupimy to trzeba będzie przerabiać 😅 -
https://images.app.goo.gl/9tuKdBcb9oynYSm36
Co myślicie o takiej sukience na chrzest?
Jednorożec do kiedy miałaś mieć czas na to, żeby krwawienie ruszyło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 18:44
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, u nas podobna sprawa. Mama się nie upiera na biel, ale mówiła że pasuje. Ja rozkminiam jak poradzić sobie z pogodą, bo może być zimno a może być upał 🥴
I chyba kupię białe spodnie plus marynarka, a pod spód body z długim (wersja na zimno) i z krótkim rękawem (wersja na ciepło 🤔 -
Annia wrote:https://images.app.goo.gl/9tuKdBcb9oynYSm36
Co myślicie o takiej sukience na chrzest?
Jednorożec do kiedy miałaś mieć czas na to, żeby krwawienie ruszyło?
Do jutra.
Już tracę nadzieje i nastawiam się na ten zabieg bo powinno się zadziać cokolwiek do tej pory a tu kompletna kicha -
Lalia wrote:No właśnie mąż to też wyzwanie, bo jedyny garnitur jaki ma to ślubny (sprzed 2,5 roku) a wtedy ważył 10 kg mniej 🤣 a kupić mu fajną koszulę to wyczyn, bo mój mąż nie jest otyły, tylko bardzo przypakowany i już się nastawiam, że cokolwiek kupimy to trzeba będzie przerabiać 😅Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia my w lokalu
Ja kupię biała sukienkę (liczę że upoluję coś na promocjach jak otworzą sklepy) , białe rajstopki i mam sweterek pudrowy róż z HM akurat rozmiar 74 więc myślę że będzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 18:51
Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Annia wrote:Martt trzymam kciuki!
A jak bólowo dajesz radę?
U nas okazało się, że dobrze, że wzięliśmy catering bo nasza wybrana knajpa (bierzemy stamtąd catering) to jest zaklepana do września na weekendy i musielibyśmy robić chrzciny w tygodniu.
Kic gratuluję!Czekamy na zdjęcia z parapetówki.
Angie jak sytuacja u Ciebie?
Irysko a jak twój biust przy takiej nocnej przerwie? Dajesz radę, nie przepełnia się mlekiem?Wik89 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Annia wrote:Mnie przerażają ceny ubranek na chrzest. Plus moja mama upiera się, że całe ma być białe. Że spodenki też biale itp. W sumie chcę jej zrobić przyjemność, więc będę czegoś takiego szukać. Myślałam o koszulkobody, muszka i takie garniturkowe spodnie.
KarolinaMaria ty się jarasz impreza w knajpie, a dla mnie atrakcją było zamawianie tortu i rozmowa co do cateringu z Panią z restauracji. 😜 U nas będzie 13 osób.
Jesli już iść w kolor biały to wybrałabym tego typu alternatywę
Dziewczyny, jak chcecie się zabezpieczyć to mam gdzieś kurtkę po synku z chrztu. Rozmiar albo 68 albo 74, już nie pamiętam. Jeśli znajdę to mogę Wam pożyczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 19:12
Annia lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Jak mnie tak będą ciagle badac to dzisiaj urodze 😂
A tak serio... jestem po badaniu, badał mnie teraz trzeci lekarz i każdy mowi to samo. Porod marzenie, pójdzie szybko. Aby czekać aż wstawi się ta szyjka bo jest naprawdę daleko i ciężko ja zbadać. Co ja mam robić by ona się obkrecila 🙈🙈
Edit. Zapomniałam dodac ze teraz wypadło bardzo dużo czopu, podbarwiony na różowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 19:34
SzalonaOna, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
30♀️ PCOS, IO
35♂️
Czas zostać mamą po raz trzeci- 2cs
A👧 10.10.2018
J👧🏼 29.04.2021