Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, dziś o 20:40 mam fizjo, trzymajcie kciuki żebym dostała zgodę na cokolwiek więcej z ćwiczeń. Pewnie mnie "zatejpuje" więc będę musiała przerwać moją piękną passę szczotkowania na sucho
Lalia, Ewa88 , KarolinaMaria, Ania81, emdar, Annia, SzalonaOna, dmg111, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Była zerknąć jedna położna stwierdziła że to są już ładne skurcze 🤷🏽♀️🙈
Edit. Pod koniec były 3 razy pod rząd takie mocne ale już nie dalam rady zdjęcia zrobić bo mi się położna kręciła 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 15:43
Suszarka, Lalia, kar_oliv, Ania81, Ladyo, Annia, Fragaria, emdar, Wik89, SzalonaOna, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Irysko, ja karmilam kiedys z obu piersi przed snem, ostatnio zauwazylam, ze to nie wplywa na dlugosc snu do tej pierwszej pobudki, wiec przestalam
Z mm podobnie, dajemy (tzn maz) czasem butelke z mm przy pierwszej pobudce, ale synek zjada dosc malo i i tak za 2 h mniej wiecej kolejna pobudka
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dobra jestem po badaniu, cały czas utrzymują się te 2 cm. Ale główka jest już bardzo nisko. Jest nadzieja ze jeszcze dzisiaj trafię na porodowke, czekamy do 4cm. Problem w tym że ta szyjka jest jakos nakierowana na kosc ogonowa i przez to to rozwarcie nie postępuje jak trzeba(tak zrozumiałam doktorke ktora mnie badała)
KarolinaMaria, kar_oliv, Ania81, Lalia, Wik89, SzalonaOna, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt95 wrote:Dobra jestem po badaniu, cały czas utrzymują się te 2 cm. Ale główka jest już bardzo nisko. Jest nadzieja ze jeszcze dzisiaj trafię na porodowke, czekamy do 4cm. Problem w tym że ta szyjka jest jakos nakierowana na kosc ogonowa i przez to to rozwarcie nie postępuje jak trzeba(tak zrozumiałam doktorke ktora mnie badała)
Martt95 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Lalia, ja już napisałam maile o menu do 4 knajp. Niby miałam już wcześniej wybraną, ale kusi by porównać z innymi 😂
Kręci mnie ta organizacja chrzcin, bo od roku nic się nie dzieje... Na szczęście otwierają hotele i nasze czerwcowe wakacje są realne. Dziś przekopuję vinted i szukam letnich stylówek dla Matyldy. W hm znów -15% jakby Was to interesowało. Zamówiłam jej cienkie spodnie, wybór basicowych rzeczy słaby. W ogóle zrobiło się ciepło, wyciągnęłam body na krótki rękaw, a tu już na styk 😳 ale kto mógł się spodziewać, że kwiecień będzie taki zimny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 16:13
Lalia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Dzisiaj wam tu zrobie SPAM ale to dlatego ze z babcia na sali nie pogadam, ciągle spi 🙈
Wiecie co, ciągle chce mi się siu siu. No chodzę co 20 minut do toalety 🤦🏽♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 16:23
dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt trzymam kciuki!
A jak bólowo dajesz radę?
U nas okazało się, że dobrze, że wzięliśmy catering bo nasza wybrana knajpa (bierzemy stamtąd catering) to jest zaklepana do września na weekendy i musielibyśmy robić chrzciny w tygodniu.
Kic gratuluję!Czekamy na zdjęcia z parapetówki.
Angie jak sytuacja u Ciebie?
Irysko a jak twój biust przy takiej nocnej przerwie? Dajesz radę, nie przepełnia się mlekiem?KarolinaMaria, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Dzisiaj wam tu zrobie SPAM ale to dlatego ze z babcia na sali nie pogadam, ciągle spi 🙈
Wiecie co, ciągle chce mi się siu siu. No chodzę co 20 minut do toalety 🤦🏽♀️Martt95 lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Martt trzymam kciuki!
A jak bólowo dajesz radę?
Tak narazie daje radę. Najgorsze jest to że ta kosc ogonowa boli okropnie, ciężko mi wstać z łóżka i się do niego położyć. Jak chodzę jest okej. Już mnie nogi bolą bo naprawdę robie po tej sali kilometry. Jak mialam balonik to bolało bardziej na skurczu. Ale teraz jest dobrze 🙈
Napewno są to inne skurcze jak tydzień temu. Bardziej odczuwalne w okolicy podbrzusza i brzuch stawia się tak ze robi się twardy jak kamień.
Kciuki się przydadzą biorę wszytskie 😄❤SzalonaOna, Ania81 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Karolina, ja już po telefonie do księdza 😁💪 u nas chrzty są w pierwszą niedzielę miesiąca i jest na nie osobna msza o 12:30, nam akurat mega pasuje, bo chcemy chrzest w niedzielę 6 czerwca 😁👍
Annia ma rację co do lokali, dzwoniłem do jednego z dwóch to nie ma szans, bo ludzie sobie komunie poprzenosili🤨 ale w drugim już nie było problemu 👌 tylko kobieta się zdziwiła, że chcemy obiad, tort, ciasta, kawę i herbatę, owoce, soki i wodę i tyle 🤣 bez zimnej płyty i gorącej kolacji 🤭Annia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
U mnie nic. Boże to traktowanie tutaj to jakiś koszmar leżę od rana bez posiłku żadnego dostałam tylko nutridrinka przed operacją. I leżę i czekam nie wiadomo co. Wątpię czy dzisiaj coś mi zrobią skoro do tej pory nic się nie dzieje. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Mart ty się tam trzymaj. Rozkręci się na pewno. ✊✊✊✊✊ -
kic83 wrote:Mamy to! 🏡
Podpisaliśmy właśnie u notariusza umowę przedwstępną kupna sprzedaży!
112m2, 5 pokoi, 2 łazienki, 2 garaże, 2 logggie, komórka lokatorska.
Ostatni miesiąc był wyzwaniem, ale się udało ❤️
Gratulacje 🥳kic83 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Lalia, my też chcemy 6 czerwca, myślałam jeszcze o lipcu, ale prababcia Matyldy jedzie wtedy nad morze i wypadają dwie chrzcielne niedziele. Terminy w knajpach są, bo na Śląsku jest ich sporo, ale pewnie się szybko rozejdą, bo mnóstwo mamusiek czekało z chrzcinami. Nie jesteśmy w tym wyjątkowe 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 17:33
Lalia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ounai wrote:Wow, jak dom! A masz taras albo ogródek? Gratulacje!!!
Tak na działce, którą kupiliśmy rok temu, ponad 2000m2 ogródka, właśnie dom się na niej budujeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 17:44
Lalia, Martt95, Ounai, Ania81, SzalonaOna, Sylwucha, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność