Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wyszłam z połówkowych. Na 100% dziewczynki 😊 Wszystko ok. Rozwijają się bez zastrzeżeń 😊
dmg111, Zulugula, Adna, Annia, Iryska, Edyciak, SzalonaOna, Koteczka82, doomi03, kic83, Lalia, casteam, Ewa88 , Ounai, kar_oliv, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny myślałam, że pierwsze badanie genetyczne jest stresujace. Ale poczytalam o usg polowkowym, co się na nim sprawdza i normalnie padlam 😦 To badanie to dopiero hardkor stresu!
W ogóle piszą, że tez sprawdza się fald karku, Wam sprawdzali?💙 11.2020
💗 11.2023 -
Annia, Zulugula, dmg111, Edyciak, SzalonaOna, Koteczka82, Nikaa92, doomi03, Ata114, kic83, Lalia, Ewa88 , Ounai, kar_oliv, Evelle28, madziulix3, Julik lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Dziewczyny myślałam, że pierwsze badanie genetyczne jest stresujace. Ale poczytalam o usg polowkowym, co się na nim sprawdza i normalnie padlam 😦 To badanie to dopiero hardkor stresu!
W ogóle piszą, że tez sprawdza się fald karku, Wam sprawdzali? -
dmg111 wrote:A macie coś takiego, że kichacie albo kaszlecie i łapie Was skurcz po boku brzucha? Normalnie jakby dziecku przeszkadzało, że muszę zrobić coś innego i nią poruszyć
Jestem alergiczką i to mój sezon, więc dopiero początek
Dmg bierzesz coś na alergie? -
nick nieaktualnyUmówiłam USG genetyczne, ale nie wiem czy nie za wcześnie. Będzie 11+2. Pani, która rejestrowała mówiła, że najlepiej na początku 12 tygodnia, bo gdyby nie udało się zrobić, to jest zapas czasu, by można było powtórzyć..
A w skierowaniu lekarz wpisał 11+6 do 13+6
🤔 -
nick nieaktualnydmg111 wrote:A macie coś takiego, że kichacie albo kaszlecie i łapie Was skurcz po boku brzucha? Normalnie jakby dziecku przeszkadzało, że muszę zrobić coś innego i nią poruszyć
Jestem alergiczką i to mój sezon, więc dopiero początek
dmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Umówiłam USG genetyczne, ale nie wiem czy nie za wcześnie. Będzie 11+2. Pani, która rejestrowała mówiła, że najlepiej na początku 12 tygodnia, bo gdyby nie udało się zrobić, to jest zapas czasu, by można było powtórzyć..
A w skierowaniu lekarz wpisał 11+6 do 13+6
🤔dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
-
Sylwia cieszę się że wszystko z małymi księżniczkami jest dobrze, teraz to już zleci z górki
Kicku, dla Twojej już prawie dorosłej 5 latki samych wspaniałości!
Motylku przeżyłaś krzywe?Sylwucha, kic83 lubią tę wiadomość