Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Inaa, już te teksty o masturbacji to trochę jak jakieś teorie baby z lat '70. Głupia baba i tyle.
Trzymajcie kciuki, wczoraj pojawiła się działka. Tam gdzie chcemy, taka jak chcemy, jedynie 2x za duża ale zrobilibyśmy podział i połowę sprzedali. Mam nadzieję, że jeszcze wolna02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Moze ksiazeczki @calanthe?
Tych nigdy za wiele 😀
Super jest seria o Kocie Gustawie, Chomiku Zenku i innych z wydawnictwa Zielona Sowa!
No i te wszystkie do samodzielnego „czytania” przez maluchy, do kapieli...
Zulu, super, ze Tomcio juz tak samodzielni obcuje z ksiazkami 😀 Moj trzyma i po chwili pakuje do buzi i tyle 😅Zulugula, Anet.kaa, calanthe, Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyNika super plazowa poza, az mi sie za wakacjami zatesknilo. 😍😍😍
Laila wszystkiego najlepszego dla Olka na 5 miesiecy❤️❤️❤️🎂🎂🎂🎂.
Inaa89 uciekaj od tej fizjo, babie cos na leb upadlo. Nawiedzona, niedoszkolona, wiedza przedpotopowa.
Ja nigdy jakos zaspecjalnie zabawek nie mylam, smoczki, butelki sterylizuje raz w tygodniu jak nie zapomne, grzybka mombella myje od czasu do czasu. Synek obecnie pakuje wszystko do buzi, swoje raczki, zabawki, rece meza (robia furore,😂😂🤦♀️🤦♀️, kazde moje tak mialo😂😂😂). Moj mlodszy jako malenstwo przeszedl kilka razy ciezkie przeziebienie, mial ciezka angine, ospe z zajazeniem krostek (od poczatku bylo cos nie tak, lekarz zignoriwalam, skonczylo sie na pogotowiu). Corka miala astme. Na dzien dzisiejszy zadne z nich jakos powarznie nie choruje. Nic im nie jest.
calanthe, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:a te książeczki o Kici Koci faktycznie są takie fajne? kojarzycie?
Zulugula, dmg111, Lalia, Ania81, kic83 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Laila wszystkiego naj naj naj dla Olusia 😘😘
Ina uciekaj póki sie da od tej babki 🤣 a to jakaś starsza babka czy raczej młoda? Moze ma coś z głową.
Super ze Tymek rozwija się prawidłowo.
Ja też rzadko cos myje z zabawek, raczej przed pierwszym użyciem chociaż nie zawsze i jak sierść psa i kota doczepi się do zabawki. Te gumowe książeczki tez sa super, Kuba sobie je ogląda, przewraca strony i pach do buzi jak gryzaka 😁 my mamy misia z chicco jest niby od 6 miesięcy ale jakoś super zainteresowania nie ma nim.
Ounai szkoda ze działka tak szybko się sprzedała, jeszcze jakaś znajdziecie która będzie Wam odpowiadała.
U nas pogoda tez straszna a muszę iść do sklepu po coś na obiad i na pocztę bo znów cos z sądu przyszło 😔 mam nadzieję że nie zmokne jak wczoraj xD
Jeszcze raz dziękujemy za miłe komentarze zdjęc 😘
-
Zulugula wrote:a te książeczki o Kici Koci faktycznie są takie fajne? kojarzycie?
U nas teraz zaczęły się podobać. A dzięki "kocia kocia chora" ładnie bierze leki w czasie choroby 🙈
I fakt, są to książeczki dla bardziej kumatych dzieci.
Ale jest wersja kocia kocia i nunuś w twardej okładce. Tyle że u nas bez szału 🤷🏽♀️Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Tak, Kicia Kocia i Nunuś to ta seria dla mlodszych
Moj synek lubi, jak to czytamy, ale ja osobiscie nie lubie tekstu 😀 Za to w Gustawie i innych tekst jest super wg mnie, ale to ksiazeczki z cienkimi kartkami, wiec raczej nie do samodzielnego „czytania” przez półroczniaki jakby co @ZuluZulugula lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
No nie moge z tym dzieckiem, wystarczy ze na sekunde usiadlam w parku i wzielam tel do reki i juz oczy jak piec zlotych i marudzenie 🤦♀️ Musze jechac dalej 😅
Zulugula, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Calanthe, piękna biblioteczka 😍
Nasz Olek ma też sporą w pokoju, bo ma mnóstwo książek po rodzicach 😁 dużo wynieśliśmy na razie do piwnicy (encyklopedie, atlasy, albumy, powieści, lektury itd) ale jakieś wierszyki, baśnie i bajki, serie z Disney itd stoją na półce oo na niego czekają 😅
Ja mam w koszyku w Smyku chyba z 50 książek 🤣
Moja przyjaciółka bardzo poleca wszystkie Pucie, Jano i Wito i super te książki ogarnia jej roczna córka, mój chrześniak miał szał na kicie kocie 👍
Aż mi głupio jak piszecie o tych prezentach bo ja dla Olka nie mam nic 😂 chyba dzisiaj siądę i pozamawiam książeczki dla maluchów, jakieś dźwiękonaśladowcze, ze zwierzętami itd, może jakąś zabawkę interaktywną.
Anetka, my mamy szczeniaczka uczniaczka (dostaliśmy używany) i Olek cieszy się na sam widok, uśmiecha się jak włączymy, ale to jest dość ciężka zabawka i wkurza się jak chce sobie wziąć i poslinic 😅no i wiadomo nie potrafi jeszcze naciskać sam. Nie wiem jak się sprawdzi później, jak Olek będzie np siedział, ale na tą chwilę sama bym mu nie kupiła.calanthe lubi tę wiadomość