Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania81 wrote:Ounai szooda ze z dzialka nie wyszlo, znajdziecie inna i lepsza niedlugo 😍
Jak widać i nas jest taki popyt, że nie ma opcji, trzeba rezerwować od razu jak się pojawia bo inaczej momentalnie schodzą. -
Wik89 wrote:No nie moge z tym dzieckiem, wystarczy ze na sekunde usiadlam w parku i wzielam tel do reki i juz oczy jak piec zlotych i marudzenie 🤦♀️ Musze jechac dalej 😅
Hahaha radar na matke co by za dobrze nie miała 😂Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
calanthe wrote:Mamy. Moja córka lubi 🙂 mój mąż jak ma to czytać, to się denerwuje 🤣 przez często powtarzane "kicia kocia to, kicia kocia tamto" 😜
Jak nie masz pomysłu to Ci podrzucę. Naklejki wielorazowe są super, a jak już całkiem brak pomysłów to lego. Nie dość że super to jak kogoś obdarujesz później to oszaleje ze szczęścia a jak nie obdarujesz to sprzedasz bez pribkemu.
Lalia, myślę, że Olek nie zaczai czy jest jakiś dzień dziecka. Kupiłaś mu okulary za 125zl, jest prezent jak ta lalaTymek w ogóle nie dostawał specjalnie pod okazję prezentów do 2 lat bo nie czaił. Co innego jak są starsze dzieci w domu, wtedy trzeba coś dać żeby po równo było
calanthe, Lalia lubią tę wiadomość
-
A w ogóle nie chwaliłam się, Marta poza tym, że ulubioną zabawa jest "nie ma Marty" i wtedy chowa się pod kocykiem, pięknie robi "brawo, brawo" i rozdaje buziaki, oczywiście te słodkie z otwartą buzią. Tak, że teraz uczymy się "pa pa". I muszę przyznać, że jest troszkę mądrzejsza od brata
mąż też to zauważył
Wik89, Zulugula, calanthe, kiniusia270, KarolinaMaria, Iryska, Suszarka, Lalia, Inaa89, Clover, dmg111, kar_oliv, Enigvaa, emdar, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:No cały czas mamy nadzieję na te co kolega dał nam cynk, co Pani ma sprzedawać a jeszcze ich nie wystawiła. Ja już temu agentowi powiedziałam że jak będą w tej wsi to my rezerwujemy w ciemno, bez oglądania. Ta co oglądaliśmy teraz była super ale ma dwa minusy. Pierwszy to brak kanalizacji, a drugi to brak gazu. Węgla nosić nie będę, butli zakopywać też nie więc zostaje nam pompa ciepła, której koszt to 30 tys. A w tej drugiej wsi już gaz jest. No nic, muszę 2x dziennie odświeżać stronę z ogłoszeniami po prostu
Jak widać i nas jest taki popyt, że nie ma opcji, trzeba rezerwować od razu jak się pojawia bo inaczej momentalnie schodzą.
To podobnie bylo jak kupowalismy dom. Mielismy kilka wymogow( ja koniecznie chcialam siwa kuchnie i ciemne framugi😂). Podobal nam sie ten i jeszcze jeden na innym nowobudowanym osiedlu. Jak juz sie zdecydowalismy i bylismy gotowi rezwrwowac to tylko dwa zostaly🤦♀️. Naszczescie wyrobilismy sie w czasie. Za to na tym drugim osiedlu domy nam sie bardziej podobal, ale jak dzwonilismy sie umowic na obejrzenie (ogloszenie ledwo sie pojawilo) to juz wszystko bylo zarezerwowane🤦♀️🤦♀️🤦♀️. -
dmg111 wrote:Kocia kicia i nunus chyba od roku, ale u nas hit od miesiąca 😊
Pewnie dlatego że Jula chce rodzeństwo 😂😘Nowastaraczka, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wik89, Zulugula, calanthe, Nowastaraczka, kiniusia270, Iryska, Lalia, Ania81, Inaa89, dmg111, Enigvaa, Ewa88 lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Zulu coś Ty, na Pucia to nawet Marta jest za mała. Takim maluszkom to czyta się wierszyki, bo głos ładnie brzmi i takie ksiazeczki dzwiekonasladowcze, np wielka księga dźwięków
Tak tak ale chodzi o obrazki, w puciu w ogóle go nie interesują a w tej z wierszykami to robi "bam bam" i się strasznie cieszy, choc dziwaczne są tam te rysunki 😀💙 11.2020
💗 11.2023 -
Wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć Wam, że Maja wykonała dziś swój pierwszy samodzielny obrót na brzuszek 🥰 Akurat jak wykładałam mozzarellę na pizzę 😂
Nowastaraczka, Wik89, kiniusia270, KarolinaMaria, Iryska, kic83, Zulugula, Suszarka, calanthe, Lalia, Ania81, SzalonaOna, Ladyo, Inaa89, Clover, dmg111, Enigvaa, emdar, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
A odnośnie Pucia to moja uwielbia mamy 4 książki i jest bardzo zainteresowana, wiadomo że nic nie kuma ale wkolko pokazuje jej te obrazki i ta dzwiekonasladowcza też jej się podoba ale najbardziej to lubi dzień dobry i tą z obrazkami co robi pucio np. Czesze się 😂😂😂😂😂
Wik89, Ania81 lubią tę wiadomość
-
O! Nie widzialam ich w sklepie, a wczoraj wlasnie bylam po kilka sloiczkow, kaszke, etc.
Jal znajde to na pewno wyprobujemy, poki co dalam ze 3 razy Flipsa (zainspirowana Sylwią i jej Kobrami:)) i zjadl zafascynowany 😀
Ounai, Twoja Marta to naprawde zdolniacha!
A co do ksiazeczek, to Gutek dostal Pucia na dzien dobry i Pucia na dobranoc jak mial chyba dwa miesiacei od tamtej pory czesto mu czytamy, tez sie czasem trzesie z zadowolenia 😀 takze mysle, ze takim najmniejszym maluchom to wszystlo jedno, co czytamy, wazne sa fajne obrazki
Ale tez nie przepadam za Puciem, bo czesto tekst mi sie jakos rozjezdza z obrazkami (co dla Gutka jeszcze nie ma oczywiscie duzego znaczenia;))
kar_oliv, kic83, Lalia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wędzidełko podcięte. Więcej stresu matki niż bólu dziecka 🤭 od razu po zabiegu zaczęłam ją karmić i mega róznica 😳 oczywiście na plus!
Wik89, kiniusia270, kar_oliv, calanthe, kic83, Zulugula, Lalia, Ania81, SzalonaOna, Ladyo, Clover, Suszarka, dmg111, Ounai, Enigvaa, emdar, Ewa88 , Lulu83 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Wik89 wrote:Zulu, a co to za ksiazeczka z wierszykami?
kar_oliv lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
calanthe, kar_oliv, KarolinaMaria, Lalia, Clover, Wik89, dmg111, Enigvaa, emdar, Ewa88 lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność