Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Macie do polecenia jakiegoś małego szumisia do wózka? Najlepiej kilka dźwięków/szumów
Żebym nie musiała z telefonu puszczać 😊 A bardzo na nią działa, szczególnie z yt "szum macicy" ,nie wiem czy probowałyście. A wczoraj zasnęła w 5 minut podczas skoków na piłce
Jakie macie sprawdzone metody na usypianie? Ja jeszcze smyram między oczkami , to ją wycisza i zmula:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2021, 15:25
-
Podłączyli mnie pod ktg, po ktg mam iść na sale porodowa na lewatywę i podłączają oksy na próbę, zobaczymy czy to coś zadziała. Miejmy nadzieje!
Nowastaraczka, Tajka, kic83, SzalonaOna, Wik89, Zulugula, calanthe, Suszarka, KarolinaMaria, Martt95, Ania81, Inaa89, Siskaa, Lulu83, Clover, Belie, kar_oliv, Inga28, dmg111, Karenira, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Mamuski odkad Leos zaczał szalone obroty to w nocy niespokojnie spi, turla sie ode mnie do meza, jak sie przekreci calkowucie na brzuszek to sie budzi, tez tak u Was było??
Taaaak
Najgorsze jest to, że w nocy przekręca się na ten brzuch, ustawia do pozycji czworaczej, patrzy na mnie tymi wielkimi oczami, i ja nie wiem czy to zombie tak przez sen, czy to na jawie, trochę spooky jak dla mnie, więc robię pach przekręcam go i śpi dalej.
Zastanawiam się czy nie zabrać mu śpiworka na noc, bo w nim śpi.
A właśnie, czy Wasze dzieci na tym etapie śpią jeszcze w śpiworkach??Nowastaraczka, kiniusia270, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Tajka wrote:Macie do polecenia jakiegoś małego szumisia do wózka? Najlepiej kilka dźwięków/szumów
Żebym nie musiała z telefonu puszczać 😊 A bardzo na nią działa, szczególnie z yt "szum macicy" ,nie wiem czy probowałyście. A wczoraj zasnęła w 5 minut podczas skoków na piłce
Jakie macie sprawdzone metody na usypianie? Ja jeszcze smyram między oczkami , to ją wycisza i zmula:) -
Tajka wrote:Macie do polecenia jakiegoś małego szumisia do wózka? Najlepiej kilka dźwięków/szumów
Jakie macie sprawdzone metody na usypianie? Ja jeszcze smyram między oczkami , to ją wycisza i zmula:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2021, 16:40
Tajka lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Jestem po teleporadzie.
Doktorka kazała przejść na dietę bezmleczna. Mowi ze jak woda i śluz to będzie alergia pokarmową na krowie mleko. Po 2-3tyg śluzu na diecie powinno być już mniej.
No i mam dawać te krople co daje z tym że espimisan 3 razy dziennie między karmieniami. Aaa i mam wybudzać w ciągu dnia co 2h i dawać mniej mleka by miała mniej do przetrawienia.Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Leżę pod oksy na sali porodowej, coś tam zaczyna bolec ale póki co lekkie skurcze.
Ania81, Nowastaraczka, Martt95, Clover, Belie, Suszarka, Zulugula, kar_oliv, Ulaa, kic83, Tajka, Ounai, Inaa89, SzalonaOna, dmg111, Karenira, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Taaaak
Najgorsze jest to, że w nocy przekręca się na ten brzuch, ustawia do pozycji czworaczej, patrzy na mnie tymi wielkimi oczami, i ja nie wiem czy to zombie tak przez sen, czy to na jawie, trochę spooky jak dla mnie, więc robię pach przekręcam go i śpi dalej.
Zastanawiam się czy nie zabrać mu śpiworka na noc, bo w nim śpi.
A właśnie, czy Wasze dzieci na tym etapie śpią jeszcze w śpiworkach??
Dookładnie, Leo raz przybił gwozdzia wlasnie obrocil sie wysoki podpor spojrzal na nas i bach, ale potem zaraz musialam go przekrecac, ogolnie staram sie go łapnac zanim sie obroci i teraz lubi spać z dupką ktora juz jest obrocona i tulowiem w polowie do obrotu xD on w spiworku nigdy nie chciał ale pod koldra ze mna a teraz nie chce byc przykryty🤦♀️ jak go capne to sie wkurza , ewentualnie robi balans i jedna noga przykryta a druga wystaje albo go oszukuje nad ranem i lekkim kocem przykrywam 🤪kic83, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Mąż z Wiki na rowerze, a ja dałam Maksowi piosenki na yotube i matka trening zrobiła 😂
dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Tajka śliczna Majeczka, super bodziak, będzie fajna pamiątka 😍 Ja już mam pudełko wspomnień, załadowałam tam czapeczkę z misiem w której wyszła ze szpitala (jaka to była mała główka!!) i tą opaskę z ręki ze szpitala 😁
Ladyo kciuki!! Czekamy na córeczkę 😍Tajka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Mamuski odkad Leos zaczał szalone obroty to w nocy niespokojnie spi, turla sie ode mnie do meza, jak sie przekreci calkowucie na brzuszek to sie budzi, tez tak u Was było??
U nas to samo! Kręci się to na jeden to na drugi bok, albo obrót na brzuch i od razu oczy jak 5zl i płacz 🤦🏻♀️🙄Wik89, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Jakie piosenki puszczasz Maksowi? Michałek nie chce słuchać piosenek dla dzieci🙄
Panie Janie, ta Dorotka, Mała Myszka, Pan Kartofelek
ten set mu puszczam:
https://youtu.be/W3LselZwOzACórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny