Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku, ślicznotka z Twojej Matyldy 😍 A Tobie gratuluję sukcesu w pracy!

Dmg, jaki cudowny wesołek z Julci! Śliczna jest 😍
Kic, Maksiu to prawdziwy przystojniak! Na pewno niejedna dziewczyna kiedyś się będzie oglądać za tymi oczętami ❤
Ounai, brawo dla Martusi! Świetnie sobie radzi, zuch dziewczynka i taka słodka! 😍
Ladyo, masz cudowne córeczki. J. to piękna dziewczyna, a Amelcia śliczna kruszynka ❤
kic83, Ounai, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dmg Julcia przeurocza 😍😘
Ounai brawa dla Martusi 🥰😘
Kic co mam więcej powiedzieć? Wciąż zakochana w oczkach Maksia 😍😘
kic83, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰

-
Jesli przegadaliście temat i go zamknęliście, to nie możesz wypomimac tego za każdym razem. Z resztą wypominanie to nie jest żadna droga tak czy siak. Więc myślę, że tu trochę musisz też nad sobą popracować. Trudno podpowiadać nie znając sytuacji. Ale jeśli np zdradził Cię, to masz dwa wyjścia. Albo przegadacie i nauczysz się z tym żyć, albo nie nauczysz się i się rozstaniecie, bo pomyśl, gdybyś Ty coś zawaliła i mąż za każdym razem przy sprzeczce by Ci jedno i to samo wypominał to w pewnym momencie też byś powiedziała "sorry, ale mam już wywalone na to, mam dość słuchania w kółko jednego tematu, bo nawet jak się postaram to Ty to w kolejnej kłótni znowu wyciągniesz". To taki przykład, ale myślę, że warto o tym pomyśleć.Ale_ks wrote:Ounai ja mam tendencje do wypominania przez co nie mogę zapomnieć co się stało a to ze mój mąż ma do tej sytuacji podejście „ mam wyje*ane” No to mi to nie pomaga w wybaczenia mu. Mam nadzieje ze na wyjeździe odpoczniemy i zamkniemy ten temat..
Lalia przykro mi z powodu auta, ale spędzicie miło czas we trójkę w domu i gratuluje podjęcia decyzji o siłowni
ja wychodzę z założenia ze każda mama potrzebuje czasem wyjsc bez dziecka i nie czyni nas to złymi rodzicami.
Jednorozcu ja już od 4 msc się zbieram żeby posprzątać w garderobie, mam taki bałagan ze aż wstyd, musiałabym w końcu przejrzeć co ja wgl tam mam bo nawet nie wiem jak ciuchy w kulki pozwijane 🤦🏻♀️
Szalona wszystkiego najlepszego na 7msc dla Matyldy 🎉
Kiniusia oby Staszkowi szybko przeszło 😢
Udało mi się kołyskę sprzedać ale nie wiem co mnie tknęło i zgodziłam się na wysyłkę a teraz męczymy się żeby to jakoś spakować bo takich dużych kartonow nigdzie nie ma 🤦🏻♀️
My chrzcilismy Stasia w kwietniu także ten temat mamy już za sobą
Motylku moje gratulacje, jesteś wielka!!!
A Matylda przepiękna. I cudny komplecik
SzalonaOna lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Nie mogę nadgonić, jaki wysyp dzieciaków dziś!
Dmg Julka to taki cudny śmieszek, uwielbiam ją!
Kic, ale Maks lansiarz. I te oczy, można w nich utonąć...
Ladyo, masz piękne córki! J. jest takim Twoim przeciwieństwem ale jednocześnie jest przepiękną młodą kobietą. Cudownie się patrzy na nie. Dziś była u mnie sąsiadka i jej córka 14l jak się dowiedziała o ciąży to powiedziała jej "nie myśl sobie ze będę bawić tego gówniarza". Smutne, zwłaszcza, że ma cudowne, bardzo grzeczne dzieciaki
kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Idealnie, możesz jeść czekoladęUlaa wrote:Dziewczyny robiłam dzisiaj krzywą glukozową i wyniki są takie: na czczo 79, po 1h 139, po 2h 106
Jest ok?
Ulaa lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Dziękuje dziewczyny, aż sama jestem w dumna z J. ze tak sie stara, nawet kupy przebiera
Nocka całkiem dobrze, mieliśmy w sumie dwie pobudki, takie po półtorej godziny. Co prawda mój zegarek pokazuje, ze spałam 4,5 godz ale jeszcze musimy się jakiś zgrać z tym spaniem, nocami itp.
dmg111, Clover, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Kic, DMG ale będziecie mieć cudne wnuki 😍 te oczy Maksa i uśmiech Julki 😍
Motylku gratulacje 👍 Matylda cudna 💓
Ladyo, Jagoda jest fantastyczną siostrą ❤️ masz cudowne córki 😘
Ja dziewczyny właśnie wróciłam z siłowni i powiem Wam, że ogień 🔥 jak ja za tym tęskniłam 🤩 z dojazdami nie było mnie w domu 1,5h, zrobiłam trening pleców i biceps 💪 spotkałam znajomych i pogadałam 😁 a po powrocie zastałam zapatrzonych w siebie i zadowolonych chłopaków 💙
kic83, Inaa89, Nowastaraczka, Zulugula, SzalonaOna, Ounai, Suszarka, dmg111, Clover, kar_oliv, Ania81, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Napisałam całego, długiego posta, w którym zachwycałam się każdym dzieciaczkiem osobno i oczywiście mi się skasowało.😡
Dmg, Kicku, Ladyo macie śliczne dzieciaki.
Nie mam siły pisać wszystkiego drugi raz, bo mi palce na komórce odpadną. 🤣
Lalia, Ounai, dmg111, kic83, Nowastaraczka, Ania81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dmg Julcia taka przepiękna, powiew świeżości z tej fotografii 🍀
Kic, no cóż mogę rzec - Maksiu Ty słodziakuuuu! Skradłeś serce każdej gorącej mamuśki 😁
Ladyo - co za piękne dziewczyny, aż mam wzrusz jak patrzę na ich relację, pięknie!! 😭 🥰
Lalia, ogień to czuć z Twojego posta, tyle pozytywnej energii!! Endorfiny krążą! Ty zadowolona, chłopaki też, czego chcieć więcej? 💪
Ladyo, dmg111, kic83, Lalia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Fajnie, że chrzciny za Wami! Ja nie ogarniam takich imprez 😂
Nic wielkiego nie organizowaliśmy, mieliśmy tylko catering plus tort i byli nasi rodzice i rodzeństwo którzy byli chrzestnymi
Najgorzej było tylko pójść do księdza bo nie mamy ślubu kościelnego i nam to wypominał 🤦🏻♀️
A to mój mały przystojniak z tego dnia 🤩
htt
Nie cytujcie
Wszystkie Wasze dzieciaczki są cudowne 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2021, 09:42
kic83, dmg111, kar_oliv, KarolinaMaria, Ounai, Zulugula, Clover, SzalonaOna, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Wyprasowałam dziś część ubrań, zrobiłam obiad na 2 dni i sernik na zimno który będzie podwieczorkiem na cały tydzień 💪
Lalia, Karenira, Clover, Suszarka, Inaa89, dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Lalia wrote:Kic, DMG ale będziecie mieć cudne wnuki 😍 te oczy Maksa i uśmiech Julki 😍
Motylku gratulacje 👍 Matylda cudna 💓
Ladyo, Jagoda jest fantastyczną siostrą ❤️ masz cudowne córki 😘
Ja dziewczyny właśnie wróciłam z siłowni i powiem Wam, że ogień 🔥 jak ja za tym tęskniłam 🤩 z dojazdami nie było mnie w domu 1,5h, zrobiłam trening pleców i biceps 💪 spotkałam znajomych i pogadałam 😁 a po powrocie zastałam zapatrzonych w siebie i zadowolonych chłopaków 💙
Dokładnie tak będzie!
Julia + Maks 💙❤️
Lalia, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia jak tam poznawanie smaków Olka?

Ja zamowilam killa kaszek czary mary helpa, ciekawe czy się przyjmą. Przechodzimy w tryb 2x dziennie "posiłek", rano kaszka z owocem a po południu obiadek.
KarolinaMaria, Nowastaraczka, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Aleks, bardzo fajne wdzianko Stasia:) i cały Staśko bardzo fajny, przystojniacha😎
Ja zamowilam na chrzest zestaw niby mucha niby elegancko a tak jakby trochę sportowo i w sumie
nie wiem czy się nada , najwyżej będę szukać dalej🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2021, 20:41
Ale_ks lubi tę wiadomość
💙
💗