Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku, ślicznotka z Twojej Matyldy 😍 A Tobie gratuluję sukcesu w pracy!
Dmg, jaki cudowny wesołek z Julci! Śliczna jest 😍
Kic, Maksiu to prawdziwy przystojniak! Na pewno niejedna dziewczyna kiedyś się będzie oglądać za tymi oczętami ❤
Ounai, brawo dla Martusi! Świetnie sobie radzi, zuch dziewczynka i taka słodka! 😍
Ladyo, masz cudowne córeczki. J. to piękna dziewczyna, a Amelcia śliczna kruszynka ❤kic83, Ounai, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dmg Julcia przeurocza 😍😘
Ounai brawa dla Martusi 🥰😘
Kic co mam więcej powiedzieć? Wciąż zakochana w oczkach Maksia 😍😘kic83, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ale_ks wrote:Ounai ja mam tendencje do wypominania przez co nie mogę zapomnieć co się stało a to ze mój mąż ma do tej sytuacji podejście „ mam wyje*ane” No to mi to nie pomaga w wybaczenia mu. Mam nadzieje ze na wyjeździe odpoczniemy i zamkniemy ten temat..
Lalia przykro mi z powodu auta, ale spędzicie miło czas we trójkę w domu i gratuluje podjęcia decyzji o siłownija wychodzę z założenia ze każda mama potrzebuje czasem wyjsc bez dziecka i nie czyni nas to złymi rodzicami.
Jednorozcu ja już od 4 msc się zbieram żeby posprzątać w garderobie, mam taki bałagan ze aż wstyd, musiałabym w końcu przejrzeć co ja wgl tam mam bo nawet nie wiem jak ciuchy w kulki pozwijane 🤦🏻♀️
Szalona wszystkiego najlepszego na 7msc dla Matyldy 🎉
Kiniusia oby Staszkowi szybko przeszło 😢
Udało mi się kołyskę sprzedać ale nie wiem co mnie tknęło i zgodziłam się na wysyłkę a teraz męczymy się żeby to jakoś spakować bo takich dużych kartonow nigdzie nie ma 🤦🏻♀️
My chrzcilismy Stasia w kwietniu także ten temat mamy już za sobą
Motylku moje gratulacje, jesteś wielka!!!
A Matylda przepiękna. I cudny komplecikSzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Nie mogę nadgonić, jaki wysyp dzieciaków dziś!
Dmg Julka to taki cudny śmieszek, uwielbiam ją!
Kic, ale Maks lansiarz. I te oczy, można w nich utonąć...
Ladyo, masz piękne córki! J. jest takim Twoim przeciwieństwem ale jednocześnie jest przepiękną młodą kobietą. Cudownie się patrzy na nie. Dziś była u mnie sąsiadka i jej córka 14l jak się dowiedziała o ciąży to powiedziała jej "nie myśl sobie ze będę bawić tego gówniarza". Smutne, zwłaszcza, że ma cudowne, bardzo grzeczne dzieciakikic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny, aż sama jestem w dumna z J. ze tak sie stara, nawet kupy przebiera
Nocka całkiem dobrze, mieliśmy w sumie dwie pobudki, takie po półtorej godziny. Co prawda mój zegarek pokazuje, ze spałam 4,5 godz ale jeszcze musimy się jakiś zgrać z tym spaniem, nocami itp.
dmg111, Clover, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Kic, DMG ale będziecie mieć cudne wnuki 😍 te oczy Maksa i uśmiech Julki 😍
Motylku gratulacje 👍 Matylda cudna 💓
Ladyo, Jagoda jest fantastyczną siostrą ❤️ masz cudowne córki 😘
Ja dziewczyny właśnie wróciłam z siłowni i powiem Wam, że ogień 🔥 jak ja za tym tęskniłam 🤩 z dojazdami nie było mnie w domu 1,5h, zrobiłam trening pleców i biceps 💪 spotkałam znajomych i pogadałam 😁 a po powrocie zastałam zapatrzonych w siebie i zadowolonych chłopaków 💙kic83, Inaa89, Nowastaraczka, Zulugula, SzalonaOna, Ounai, Suszarka, dmg111, Clover, kar_oliv, Ania81, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Napisałam całego, długiego posta, w którym zachwycałam się każdym dzieciaczkiem osobno i oczywiście mi się skasowało.😡
Dmg, Kicku, Ladyo macie śliczne dzieciaki.
Nie mam siły pisać wszystkiego drugi raz, bo mi palce na komórce odpadną. 🤣Lalia, Ounai, dmg111, kic83, Nowastaraczka, Ania81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dmg Julcia taka przepiękna, powiew świeżości z tej fotografii 🍀
Kic, no cóż mogę rzec - Maksiu Ty słodziakuuuu! Skradłeś serce każdej gorącej mamuśki 😁
Ladyo - co za piękne dziewczyny, aż mam wzrusz jak patrzę na ich relację, pięknie!! 😭 🥰
Lalia, ogień to czuć z Twojego posta, tyle pozytywnej energii!! Endorfiny krążą! Ty zadowolona, chłopaki też, czego chcieć więcej? 💪
Ladyo, dmg111, kic83, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Fajnie, że chrzciny za Wami! Ja nie ogarniam takich imprez 😂
Nic wielkiego nie organizowaliśmy, mieliśmy tylko catering plus tort i byli nasi rodzice i rodzeństwo którzy byli chrzestnymiNajgorzej było tylko pójść do księdza bo nie mamy ślubu kościelnego i nam to wypominał 🤦🏻♀️
A to mój mały przystojniak z tego dnia 🤩
htt
Nie cytujcie
Wszystkie Wasze dzieciaczki są cudowne 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2021, 09:42
kic83, dmg111, kar_oliv, KarolinaMaria, Ounai, Zulugula, Clover, SzalonaOna, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Kic, DMG ale będziecie mieć cudne wnuki 😍 te oczy Maksa i uśmiech Julki 😍
Motylku gratulacje 👍 Matylda cudna 💓
Ladyo, Jagoda jest fantastyczną siostrą ❤️ masz cudowne córki 😘
Ja dziewczyny właśnie wróciłam z siłowni i powiem Wam, że ogień 🔥 jak ja za tym tęskniłam 🤩 z dojazdami nie było mnie w domu 1,5h, zrobiłam trening pleców i biceps 💪 spotkałam znajomych i pogadałam 😁 a po powrocie zastałam zapatrzonych w siebie i zadowolonych chłopaków 💙
Dokładnie tak będzie!
Julia + Maks 💙❤️Lalia, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia jak tam poznawanie smaków Olka?
Ja zamowilam killa kaszek czary mary helpa, ciekawe czy się przyjmą. Przechodzimy w tryb 2x dziennie "posiłek", rano kaszka z owocem a po południu obiadek.KarolinaMaria, Nowastaraczka, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Aleks, bardzo fajne wdzianko Stasia:) i cały Staśko bardzo fajny, przystojniacha😎
Ja zamowilam na chrzest zestaw niby mucha niby elegancko a tak jakby trochę sportowo i w sumie
nie wiem czy się nada , najwyżej będę szukać dalej🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2021, 20:41
Ale_ks lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023