Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednorożec89 wrote:Ponoć wraca w Boże Ciało
Franek nie może się doczekać procesji a właściwie tego że będzie miał własny dwoneczek i będzie mógł sobie podzwonićdlatego mam nadzieję że prognoza nie kłamie
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Julka to chyba najbardziej pogodna dziewczynka na forum 😍😍😍 piękna 💓💓💓
kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Weszłam aby Was podczytać, przeczytałam ten post i dość mocno we mnie uderzył bo właśnie jestem na etapie czepiania się i przekonania że to mąż jezt całym złem.
Masz racje, że my też nie jesteśmy idealne i czasami warto zrobić i sobie rachunek sumienia. Muszę się nad tym pochylić i pomyśleć bo nie jest u nas najlepiej, mam wrażenie że przestajemy się lubić a to chyba najgorsze co może spotkać zgrane małżeństwo.
Dlatego warto pomyśleć z szerszej perspektywy. I polecam książki dla związków. Bo skoro czytamy poradniki jak się rozwijać, jak więcej zarabiać to czemu zapominamy o tym, że sferę związków też trzeba rozwijać?
Btw, właśnie wyprasowałam mężowi 10 koszulek, przygotowałam większość jedzenia na jutro do lunchboxow i cieszę się bardzo tym. Bo robie to dla nas, bo go kocham. A mąż wczoraj powiedzial że będzie miał bardzo ciężki tydzień i prosi od wyrozumiałość. Pierwszy raz od dawna powiedział o tym z wyprzedzeniem. A wczoraj bez ględzenia i gadania zaczął wieczorem ze mną ogarniać salon i kuchnie żeby na dziś było w miarę ogarnięte. Więc chyba moja zmiana siebie działaLalia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Pozdrawiamy i my 💙
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2021, 23:03
Martt95, Ulaa, Zulugula, Suszarka, dmg111, Ladyo, Clover, SzalonaOna, kiniusia270, calanthe, Inaa89, Wik89, KarolinaMaria, Ounai, Lalia, kar_oliv, Nowastaraczka, Tajka, Gagatka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iryska wrote:Motylku, dużo zdrówka i radosnych dni dla Matyldy 🙂
Anetka, Inaa udanych wyjazdów życzę i dobrej pogody. I oczywiście dobrych humorów 🙂
Motylku, może to zrosty, albo przepuklina jakaś?
Clover, brawo za takie efekty w odchudzaniu! Ja niestety nie mam czego zrzucać, przez to kp chudnę w oczach, po ciąży ważyłam 49 kg, teraz 46☹️ chyba jedyne wyjście to odstawić małego bo jem bardzo dużo ☹️
Edit, hmm chyba że coś tarczyca mi wariuje i dlatego tak chudnę...
Inaa, w Boże Narodzenie na pewno nie. Wiadomo, każdy chce ten dzień spędzić z rodziną, ale w 2 dzień Świąt już tak.
Lalia, może lepiej tak niż jakby Wam na szybko robił, czegoś nie dopatrzył i auto padłoby na trasie.Lalia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Moje dziewczynki tez Was pozdrawiają i melduje ze podczytuje, jestem na bieżąco, ale na odpisywanie chwilowo czasu brak ❤️ Siostry się pokochały, J. nawet o 6 rano musiała zajrzeć do Meli przed szkoła i ja poprzytulać
Wszystkie Wasze dzieciaczki przesłodkie, tak szybko rosną 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2021, 20:11
kic83, SzalonaOna, kiniusia270, calanthe, Clover, Zulugula, dmg111, Iryska, Ounai, Lalia, kar_oliv, Ulaa, Inaa89, Nowastaraczka, Suszarka, Tajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny