Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też jestem team #zdalaodrodzicow
Z moimi to wiecie jak jest. Teście na miejscu, ale mają nas gdzies od pewnego czasu i spoko. Nikt nam się nie wtrąca i jest dobrze.
Mam good news dla Was! Jutro ochłodzeniew sensie U was. Zawsze jest 1 dzien różnicy między Wami a mną. Bo ja na zachodzie a wszystko stąd idzie dalej 😂 u nas dziś było 18 stopni (wczoraj 34 także ten..). Padało ciągle przelotnie. Ale jutro już 25 i słoneczko ☀️
Moja Matylda to len. Robi tylko cacy cacy, do siadania się ciągnie, ale tak do przodu się rwie, a nie bokiem jak powinna. O czworakowaniu nie ma mowy, nawet nie pełza... Tylko się turla po całym pokoju 😂 także ten... Chyba będzie z tych późniejszych dzieci...
My byliśmy z mężem na meczu i wróciliśmy dopiero o 21. Ale dzieciaki się wybiegały...!
Zmykam spać, bo rano znów Pracka, a jeszcze dzieci muszę odwieźć...
Spokojnych nocy!!
Doomi - Kacpi już 7 miesięcy... No way! 💙dmg111, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Ulaa - piękne zdjęcie serduszka 💙 Boziu, jak ten czas leci... Jak wyprawka?
Planujecie już ślub jakoś?
Wszystko już mamy dla Julka kochana, pokój przygotowany 💪 brakuje nam właściwie tylko wanienki i kosmetyków do kąpieli oraz staników dla mnie do karmienia 😄
Zaczęliśmy w sumie jakoś od 16 tygodnia działać, kupować itp i w sumie dobrze, bo mi już w tej chwili nie chciałoby się myśleć o tym co trzeba przygotować 🤦♀️ jakaś taka niemoc mnie trzyma już jakiś czas, robię niezbędne minimum
Co do ślubu to tak, ale nie w tym roku, myślę, że jakoś koniec maja/czerwiec 2022 😍Lalia, dmg111, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Kic, ja zamówiłam z Estiq, z wyprzedaży wychodziły po ok. 40 zł same góry i była rozmiarówka jak przy stanikach 👍
Ula, śliczny synek 💙 bardzo się cieszę że zdrowy 💙i cieszę się że planujecie ślub 💙Ulaa, kic83 lubią tę wiadomość
-
A #teamzdalaodrodzicow nie oznacza przypadkiem, że mieszka się tak daleko od rodziców że nie można liczyć na ich pomoc i to, że zaopiekują się wnukami? Bo ja to tak zrozumiałam, a nie ze po prostu nie mieszkamy razem.
Wow, Ula ale jak to 28 tygodni za Tobą? To niemożliwe, przecież Ty dopiero chwaliłaś się ciąża!
Gratuluje decyzji o ślubie. Trochę Ci nawet zazdroszczęUlaa lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Suszarka wrote:Niekoniecznie. Koleżanka z innego wątku rodzi na dniach i jest na mecie do tej pory
Ogólnie jeśli gin jest na tak, to:
-plus dla niego, bo to znaczy że zna aktualne zalecenia
-ja bym została na mecie gdybym ją brała, lepiej trzymać gospodarkę cukrową w ryzach.
Ula, ale Julek slodziaczek kochany
Emdar, w sumie to Marta sama jakoś tak się przestawiła jak kilka razy wstałyśmy wcześniejUlaa lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Ounai, ja nawet nie muszę męża namawiać, żeby się wyprowadzić, bo chyba to ja mam więcej cierpliwości do jego mamy niż on sam 😅 Czasem jak go wkurzy i na nią huknie, to potrafią się tydzień nie odzywać do siebie. U nas głównie o kasę się wszystko rozbija, ale wierzę, że jeszcze będzie pięknie i że w ciągu najbliższych kilku lat się uda kupić czy postawić coś swojego, będziemy do tego dążyć
Masz rację, że w takim układzie w jakim się znajdujemy zawsze będą nieporozumienia, dla mojej teściowej kiedy się z nią nie zgadzamy w jakiejś sprawie to oznacza, że nie mamy dla niej szacunku, a z kolei ja też się pewnie często czepiam rzeczy, które niekoniecznie były zrobione z jej złośliwości.
Tak sobie teraz myślę, że z moimi rodzicami bym tym bardziej nie chciała mieszkać. Teściowa wprawdzie nie ma o mnie najlepszego zdania, ale przynajmniej nauczyła się, że ma nam się nie wtrącać i stara się tego nie robić. Moja mama z kolei twierdzi że ja przy Olku ciągle coś robię źle, w kółko mnie poucza i robi głupie uwagi. Niby taka wszystkowiedząca, a jak miała z Olkiem na godzinę zostać to miała strach w oczach kiedy wychodziłam i ledwo pojechałam, to już do mnie dzwoniła. Jak pierwszy raz do nas przyjechali zobaczyć Olka to nawet nie wzięła go na ręce, bo się bała. Największy żal mam do niej o jej durne uwagi na temat kp, bo to ona mnie wpędziła w kompleksy i poczucie winy z powodu tego, że nie poszło mi to dobrzeNa szczęście nie odwiedza nas zbyt często, bo wprawdzie ma prawo jazdy ale nie jeździ - i bardzo dobrze. Mój tato dużo pracuje i w rezultacie rzadko do nas przyjeżdżają. Ja tam jestem średnio raz na 1,5 - 2 tygodnie i w pełni mi to wystarcza. Moja mama pewnie by wolała częściej, ale naprawdę nie chce mi się w kółko słuchać, co znowu zrobiłam źle i tłumaczyć jej, że nie ma racji.
-
Dziś Olek padł dość wcześnie, bo już o 19.00, więc wjechał domowy Zanzibar i zrobiłam sobie hybrydy u rąk 😁 Kształt mi trochę nie wyszedł bo robiłam na szybko, ale za to kolor mi się bardzo podoba 😁
A, no i mam krzywe palce, ale na to już nic nie poradzę haha 🤷♀️🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2021, 23:41
dmg111, ZielonaHerbata, Lalia, Zulugula, Meggi110818, KarolinaMaria, SzalonaOna, kic83, Fragaria, Inaa89, Angie1985, Ounai, calanthe, Suszarka, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Clover, pięknie Ci wyszły te pazurki 😍 bardzo lubię fuksje wiosną i latem 💓
Clover lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:O widzisz, to nie wiedziałam. Patrz, niektórzy lekarze do końca ciąży zostawiają metforminę, a mi lekarz nawet przy kp nie chce wypisać 🤷♀️
Ula, ale Julek slodziaczek kochany
Emdar, w sumie to Marta sama jakoś tak się przestawiła jak kilka razy wstałyśmy wcześniej
Też bralam w ciąży, ale po ciąży miałam wrócić jak skończę kp.O ❤️
Z ❤️ -
Suszarka wrote:Dzisiaj dzień pod znakiem 'łełełełełełełe' 🙈 upał, skok i zęby to jest jakieś zabójcze połączenie. Na koniec dnia tak płakała ze nie wiedziałam co mam robić.
Z pozytywów: piwotuje plynnie w obie strony i zbiera się do pełzania chyba (bo zgina nogę ale nie czai że trzeba się odepchnąć 🤣). Próbuje też wstawać w czworaki ale jeszcze jest za słaba i opada.
Moja też od dwóch dni zachowuje się jak gąsiennica 🤣 a jak wstaje do czworakow to zapomina o głowie i wygląda jakby gwoździa przybila🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2021, 07:22
O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Clover-ja ostatnio byłam na pedi i od kilku lat robię u stóp czarne alb czerwone. A tym razem babeczka namówiła mnie właśnie na taką podobna fuksje do Ciebie i bardzo mi się podoba. Chyba do końca lata będę powtarzała ten kolor 😁💅💅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2021, 09:06
Ounai, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
-
Clover piękne pazurki 😍 zazdroszczę, że sama tak pięknie sobie pomalowałaś. Ja mam cały zestaw lampę, lakiery hybrydowe, frezarkę itp dosłownie wszystko co potrzeba. Ale nie potrafię sobie ładnie sama pomalować pazurków. Zawsze wyjeżdżam albo ogólnie brzydko mi to wychodzi.
Clover lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ale piękne! Chyba też dziś zrobię! A co!
Clover lubi tę wiadomość
-
Tymek już opanował obrót na drugą stronę, dzięki pomocy fizjo. Także już pięknie obraca się na obie strony. Leżąc na brzuszku obraca się wokół własnej osi. Próbuję przesuwać się do tyłu 😅 i też podnosi ten swój tyleczek do góry ale sam tyleczek póki co. Nogi też dogina tak jakby chciał pełzać ale jeszcze nie wie że tak można chyba 😅 I tak jestem dumna z mojego słoneczka bo robi piękne postępy, i jak na wiek korygowany tj 4 miesiące już dużo potrafi tak mi się wydaje bynajmniej 🤔
Ounai, Suszarka, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰