Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesteśmy już po. Mamy asymetrie ułożeniowa. Ćwiczyć 3 razy dziennie i kontrola 8 lipca.
Pani mowi ze nie jest najgorzej. Ale dobrze ze juz przyszliśmy bo im szybciej zalapie prawidłowa postawę tym lepiej. Trochę z nią poćwiczyła i zaczęła ta głowę podnosić jak należy. Ale ile płaczu przy tym 🙉Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2021, 14:17
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Mart, głowa do góry. Jak macie ćwiczyć tylko 3x w tygodniu to nie jest żaden poważny stan. Koleżanka ma dziecko z asymetrią to ćwiczą 4x dziennie. Ja z Igą ćwiczyłam zazwyczaj 2x dziennie.
Martt95 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Mart, głowa do góry. Jak macie ćwiczyć tylko 3x w tygodniu to nie jest żaden poważny stan. Koleżanka ma dziecko z asymetrią to ćwiczą 4x dziennie. Ja z Igą ćwiczyłam zazwyczaj 2x dziennie.
Edit: 3 razy dziennie 😅Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Suszarka wrote:Tak myślałam 🤣 a jaką macie metodę? Jakie ćwiczenia?
Szczerze to nie pytałam jak ta metoda się nazywa. Kazala mi nagrać co robi i mam tak robić w domu. Ma ćwiczyć trzymanie głowy tak bokiem. Pokazała jak chwycić by zmusić do prawidłowej symetrii i to wiem ze 15s utrzymać. Pozniej na brzuszek pilnować rączki by nie uciekała bo z tym jest duży problem i powtórzyć tą serię ćwiczeń. I tak 3 razy dziennieAlicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Dzięki dziewczyny za wsparcie i odpowiedzi 😊 my jednak jeszcze poczekamy z blw do stabilnego siedzenia już w krzesełku 😉
U nas też głowa mokra i plamy z potu na prześcieradle 😒 dmg teraz muszę powąchać czy pachnie chlorem 🤔 bo wydaje mi się że kiedyś już wąchałam i jakiś zapach był
Ladyo my mamy naczynia z twistshake, za cały komplet tj mini mata, miseczka, płaski talerzyk i talerzyk trójdzielny zapłaciłam ok 140zl na promocji i uważam że to cena już max ile powinny kosztować
O ile maty jeszcze nie używałam, to w samych talerzykach nie widzę nic nadzwyczajnego 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2021, 16:12
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:Dziewczyny polecicie coś na plamy z jedzenia? Odplamiacz z loveli nie daje rady 🙁
jak już nic nie pomoże to odplamiacz precyzyjny Beckman, ale on lubi odbarwiać kolorowe ubrania.
Ewa88 lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Ja na plamy polecam mydełko na plamy z Rossmanna, wszystko schodzi ❤️
Enigvaa, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Czy mleko MM mogło w te upały sie zepsuć? W mieszkaniu mieliśmy prawie 30 stopni. Od 2 dni Pola odrzuca butelkę z MM a z moim pije. MM ma dziwny zapach ale nie wiem czy taki był wcześniej czy nie.
-
dmg111 wrote:W ogóle, nie pochwaliłam Wam się, Jula wczoraj wszamala nutramigen bez zawahania!!!!!!!
A co matka się nagadala przez ostatni miesiąc jakie biedne dziecko, że ona tego nie tknie itp hahahah, a tu proszę! Wszystkożerna! Koniec z walka z laktatorem jak chce gdzieś wyjść!!! 🍾🥂🍾
No to tersz bajlandodmg111 lubi tę wiadomość