Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Julik wrote:A jak to jest z lososiem wedzonym, slyszalam tez ze makrela jest nie wskazana.
Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Patrycja, ja w zabobony nie wierzę. Torche śmiać mi się chce z takich rzeczy.l(nie mówię Tu o Tobie tylko ogólnie). Jeśli jesteś wrażliwa to odpuść, ale nie wierz w takie coś, że jak pójdziesz na pogrzeb to poronisz, bo to bzdura. Roni się z innych powodów, a nie z powodu pójścia na pogrzeb.
Dziewczyny tak napatrzyłam się na wlWasze wypieki, że poszłam z kuzynka na pyszne ciasto, zjadłam jeden kawałek i dojadłam po jej córce, potem zjadłam ogórki małosolne i teraz boli mnie brzuch 😅 ale byłam przynajmniej znowu na kibelku 😅😅Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualny
-
Hahahah, smacznego 😅 mnie wczoraj tak przeczyściło, że dziś aż brzuch płaski, a miałam już balon, jak w 5 msc 😅😅😅"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Cześć dziewczyny!
Mało się odzywam, bo w ciągu dnia mam takie historie i zmiany samopoczucia, że dramat 🤦♀️
Wczoraj rano było ok, potem wymioty, potem ok, potem wymioty, potem spałam, później fatalnie się czułam ale miałam ochotę na domowe frytki więc zjadłam cały talerz i było tak super że nawet prasowałam 😂
Dzisiaj moi dziadkowie mają 60. Rocznicę ślubu 😍😍😍 o 11 jest msza w kościele, ale z bólem serca nie pojedziemy, bo raz nie wytrzymam godziny w maseczce, a dwa jak mi się zacznie robić niedobrze to boję się że sobie z tym nie poradzę ☹️ ale między 12 a 12:30 mamy stawić się na rodzinny obiad i choćby na pół godziny, godzinę to pojadę żeby się nimi zobaczyć o złożyć im życzenia 😘 zdecydowaliśmy z mężem ze nie będziemy mówić przy wszystkich że jestem w ciąży żeby nie skupiać na sobie uwagi w dniu ich święta, ale jak będziemy wychodzić to powiemy ze mamy jeszcze jeden prezent w postaci prawnuczątka 💚 mają już jednego prawnuka, mojego 3 letniego chrześniaka, i bardzo czekali na kolejne 😁
Trzymajcie kciuki żebym dała radę ✊✊✊casteam, dmg111, Annia, doomi03, Wik89, kic83, Fragaria, Ounai, Edyciak, Ewa88 , Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:
Rośnie, rośnie 😁 -
nick nieaktualnyJa dzisiaj zamierzam odgruzowac w końcu te ubranka po synku. Ile ja kartonów nazbierałam 🤷♀️
Wczoraj kupiłam body
Nie wiem czy wysoka cena ale dalam 3,49euro. Moj synek prawie wszystkie bodziaki miał z tego sklepu. Body po 2-3euro. Kopertowe
Iryska, dmg111, Annia, doomi03, SzalonaOna, Wik89, Ounai, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIryska wrote:Też się zastanawiam, będę tam dzwonić jeszcze upewnić się z terminem, to tez podpytam o to🙂 chociaż miałam nadzieję, że w czerwcu już będzie można przyjść z osobą towarzyszącą 😀 ale fajnie wymyślili 😍
-
dmg111 wrote:Jeszcze chciałabym już czuć ruchy, czasem mi się wydaje, że może to ona, ale to takie mało wyraźne, że sama nie wiem. Jedyny z nią kontakt, jak się wypina na prawa stronę, muszę Wam to kiedyś z fotografować, mam wtedy taką bułę z jednej strony 😂
Lalia lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:To i tak już coś czujesz. Ja nadal nic. Chociaż może to i lepiej, bo jak mi się ta dwójka uaktywni, to będzie jazda 😎
N. mówił, że w pierwszej ciąży to tak koło 20 tygodnia zaczyna się czuć.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Jedno ściana przednia i lewa krawędz, drugie ściana tylna. Na szczęście ciąża 2 kosmówkowa, 2 owodniowa 😉
Wik89, Ounai, Lalia lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Sylwia a na której ścianie masz łożyska? Bo jak na przedniej ścianie macicy to trochę później czuć. Poza tym myślę, że już na dniach coś poczujesz.
N. mówił, że w pierwszej ciąży to tak koło 20 tygodnia zaczyna się czuć.
kic83, Annia, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Tak w ogóle śnił mi się dziś N. i okazało się, że jest teraz dentystą i był na jakiejś wyprawie w dżungli i pokazywał mi swoje zdjęcia z tej wyprawy 😎 Nagie... 😂
To może to łożysko na ścianie przedniej trochę ci tłumi ruchy? 🤔Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023