Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Dzięki dziewczyny, podniosłyście mnie na duchu Jakby coś się działo to będę pisać do doktorka, a na razie kończę pracę i odpoczywam.
Jak będą mnie dalej wkurzac tak jak dziś to idę niedługo na L4.
Oj Sywlia ja marzę aby doktorek powiedział że mogę powoli biegać.
Już wyobrażam sobie nasz powrót po takim czasie jak dwie toczące się kule Będziesz biegać z bkizniakami? Ja bardzo bym chciała, już nawet oglądałam wózki biegowe
Mam taki plan żeby z nimi biegać 😊 Nawet są wózki biegowe bliźniacze 😉 -
kic83 wrote:Zulu
Stokrotko
Motylku
pięknie, bardzo dobre czwartkowe wiadomości 😘
Lalia
mam nadzieję, że jutro Ty przekazesz nam pozytywną wiadomość 🤰🍼
Kicuś, kopnij mnie w dupsko 🤦♀️ napaliłam się na ten cykl i boję się testować 😂 ale 14 dpo to już dobry czas żeby sikac 👍 jak będzie biel to będę wyć cały weekend a od poniedziałku zacznę przygodę od nowa 💪
Bolą mnie cycki tak od spodu i od góry trochę jak zakwasy i sutki jak je ściskam, ale tak mam prawie zawsze. Bolą mnie krzyże, ale zawsze mnie bolą. Brzuch nie boli tylko mnie kłuje miejscami tak nisko, jakby mi jajniki wpadły do pachwin 🤣 albo jakbym miała kolkę tylko w podbrzuszu 🤦♀️ i mam mokro w gaciach od kremowego śluzu ale tak mam też przed @, więc nie wiem czego się jutro spodziewać 🤷♀️ -
Motylek super. Lekarz widzę bardzo ogarnięty 🙂
SzalonaOna lubi tę wiadomość
💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Zulugula wrote:super przyrost, nie denerwuj się kiedy wybierasz się na pierwszą wizytę? nie pamietam czy pisałaś, może przeoczylam
W poniedziałek 20.04😌 może będzie już pęcherzyk widać?Lalia lubi tę wiadomość
6cs
11.04 II kreski ❤️
14.07 będzie dziewczynka ❤️
08.12 3685g i 56cm szczęścia ❤️ -
dmg111 wrote:Lalia, jak tak czytam to miałam to samo z sutkami, że ściskałam i bolały, a później miałam je ochotę sobie wydrapać 😂 i ten śluz, tragedia, do teraz w nim tonę 😂
Mam nadzieję że to to!!!!! Codziennie sprawdzam Twoje tempki! ❤️🤞❤️
Tak bym chciała 🙏 Wy najlepiej wiecie jak bardzo 🙏 ale od wczoraj mam jakieś takie przeczucie negatywne, chociaż temp niezła, ale boję się że rano będzie trach 🤦♀️ta niepewność i czekanie to dramat jakiś 😂 -
Zulugula wrote:Lalia o której jutro sikasz, żebym się odpowiednio obudziła 😁
Mam zamiar o 6 zmierzyć temp jak zawsze i pewnie nie wytrzymam tylko polece od razu sikac 😂😂😂 Jejku, ściągnijcie na mnie jakąś magiczną energię żeby jutro się udało 🙏Sylwucha, dmg111, kic83, SzalonaOna, kkasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, bardzo chciałabym zadać to pytanie dla siebie, ale robię to w imieniu mojej siostry(z czego też ogromnie się ciesze!): czy któraś z Was jest może z Wrocławia albo może zna dobrego ginekologaz Wroclawia specjalizującego się w ciażach bliźniaczych ?
-
Lalia wrote:Kicuś, kopnij mnie w dupsko 🤦♀️ napaliłam się na ten cykl i boję się testować 😂 ale 14 dpo to już dobry czas żeby sikac 👍 jak będzie biel to będę wyć cały weekend a od poniedziałku zacznę przygodę od nowa 💪
Bolą mnie cycki tak od spodu i od góry trochę jak zakwasy i sutki jak je ściskam, ale tak mam prawie zawsze. Bolą mnie krzyże, ale zawsze mnie bolą. Brzuch nie boli tylko mnie kłuje miejscami tak nisko, jakby mi jajniki wpadły do pachwin 🤣 albo jakbym miała kolkę tylko w podbrzuszu 🤦♀️ i mam mokro w gaciach od kremowego śluzu ale tak mam też przed @, więc nie wiem czego się jutro spodziewać 🤷♀️Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dzięki dziewczyny, jesteście nieocenione 😘 a ja nie mam zamiaru się poddawać 💪
Evelle28, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Evelle28, madziulix3, dmg111, kic83, Iryska, Anet.kaa, Koteczka82, Annia, kkasia, Lalia, Zulugula, Ounai, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Lalia, przypominam, że ja przed moją dodatnią betą byłam załamana w 12dpo, czułam się jak zawsze i pamiętam moje dołujące wpisy tutaj. Tego się nie czuje jakoś szczególnie wg mnie. Jutro wysikasz piękne dwie kreseczki! 💪
Ha ha ha, miałam identycznie tylko że ja miałam mega doła 10 dpoAnnia, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność