Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku, piękne efekty!
Zulu, jak tam dziś? Wychodzicie czy jednak jutro?
Fra, należy Ci się order za tą walkę o skórę Adasia. Poświęciłaś tak dużo, tyle z siebie dałaś, naprawdę Cię podziwiam. Bardzo się ciesze, że leczenie przynosi efekty i to tak spektakularne!Suszarka, SzalonaOna, Fragaria lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2021, 12:00
Meggi110818, Anet.kaa, Clover, Suszarka, asias86, Lalia, SzalonaOna, Ewa88 , kar_oliv, Annia, Wik89, Ladyo, Ounai, dmg111, Fragaria, Nikaa92, emdar, kic83 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ja z Polą dziś jedziemy do weekendu do mamy mojej.
Mam plan powystwwiać rzeczy Poli na sprzedaży - oj mama się zdziwi jak przyjadę z tymi worami.
Liczę, że podróż przebiegnie nam spokojnie bo jedziemy same.
Muszę przycisnąć ćwiczenie i dietę bo wciąż mam do zrzucenia 1,5 kg a mam na to jeszcze miesiąc i kilka dni (postanowienie aby do 9 miesięcy Poli ważyć tyle ile przed ciążą).Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Meggi u mnie dzisiaj Jasiek też zrobił parę kroków na czworaka, a później myk i dalej pełza😂.
Też zdaje mi się, że kombinuje jakby to usiąść ale do końca jeszcze nie wie co ma zrobić, jak przyjdzie fizjo to spytam się czy dobrze myślę. A może do tego czasu usiądzie 🤔.
U nas jest problem z kupką. Jaś ma zatwardzenie, bo robi zbite malutkie kupki.Widac, że nie może do końca się wypróżnić. Jak wstanie chce mu dać suszoną śliwkę, może mu pomoże. Właśnie się zastanawiam po czym ma zatwardzenie, bo praktycznie je to samo ( jestem kiepska w wprowadzaniu nowych produktów). Ostatnio co nowego jadł to rybkę i banana. I chyba obstawiam banana 🤔, chociaż wcześniej jadł.
Mamusie 7 miesięcznych dzieciaczków ile Wasze maluchy piją wody w ciągu dnia? -
ZielonaHerbata wrote:Mamity polecacie jakieś fajne emolienty do mycia i smarowania dla bobasa ?
Ja używam olejku migdałowego, ale bardzo rzadko, czasami do kąpieli dam, albo jak masuje rączki i stopy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2021, 10:42
O ❤️
Z ❤️ -
Maminka89 wrote:Meggi u mnie dzisiaj Jasiek też zrobił parę kroków na czworaka, a później myk i dalej pełza😂.
Też zdaje mi się, że kombinuje jakby to usiąść ale do końca jeszcze nie wie co ma zrobić, jak przyjdzie fizjo to spytam się czy dobrze myślę. A może do tego czasu usiądzie 🤔.
U nas jest problem z kupką. Jaś ma zatwardzenie, bo robi zbite malutkie kupki.Widac, że nie może do końca się wypróżnić. Jak wstanie chce mu dać suszoną śliwkę, może mu pomoże. Właśnie się zastanawiam po czym ma zatwardzenie, bo praktycznie je to samo ( jestem kiepska w wprowadzaniu nowych produktów). Ostatnio co nowego jadł to rybkę i banana. I chyba obstawiam banana 🤔, chociaż wcześniej jadł.
Mamusie 7 miesięcznych dzieciaczków ile Wasze maluchy piją wody w ciągu dnia?
Moja przez 2 tyg na bokach coś modzila, jedna ręka się podpiera łat, nogami coś kręciła, ale nic z tego do tej pory nie wyszło.
Z wodą to różnie, uczymy się pić doidy i coś dam piję sobie, ale to są może że 3 łyki, więc na razie daje też z butelki. Raz wypije 60 ml, a czasami 30, różnie, nawet ciężko mi policzyć ile jest tego w ciągu dnia. Nadal piję duzi mleka po 6-7 razy na dobę, więc nie martwię się woda jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2021, 10:42
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula, super że jutro do domku!
Ounai, chyba lepsza ta opcja z jednym zerem w przypadku naprawy auta😁
Maminka, banan powoduje zaparcia. Śliwka powinna dać radę.
Suszarka, ale jesteście ładni🙂
U nas dziś była fizjo, prawdopodobnie to koniec ćwiczeń. Za miesiąc kontrola 🙂Maminka89, Lalia, Suszarka, KarolinaMaria, Meggi110818, kar_oliv, Wik89, dmg111, Zulugula, emdar, kic83 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualny
-
ZielonaHerbata wrote:Mamity polecacie jakieś fajne emolienty do mycia i smarowania dla bobasa ?
Nam się sprawdził krochmal i pianka do mycia z serii atoperal 😉 i balsam bioderma atoderm Preventiv 😊ZielonaHerbata, Lalia lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Iryska wrote:Zulugula, super że jutro do domku!
Ounai, chyba lepsza ta opcja z jednym zerem w przypadku naprawy auta😁
Maminka, banan powoduje zaparcia. Śliwka powinna dać radę.
Suszarka, ale jesteście ładni🙂
U nas dziś była fizjo, prawdopodobnie to koniec ćwiczeń. Za miesiąc kontrola 🙂
Trzymam kciuki. Też nie mogę doczekać się zakończenia fizjo.O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny