Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Może to dlatego , że tyle kombinuje z ruchem ostatnio. U nas to się pokrywa.
Aa co do Gustawa, zjasnialy mu włoski czy sobie ubzdurałam, że mial ciemne?😃
Super, że wychodzicie 😍
Miał czarne 😅 nie wiem co się wydarzyło na tej głowie 🤭 i po kim ma takie jasne włosy 🤷🏻♀️
Martt95, SzalonaOna, Zulugula, KarolinaMaria, calanthe, emdar, Inaa89, Nowastaraczka, Fragaria, kar_oliv, Ounai, Lalia, AgataAgatka, kic83, Annia, Clover, Suszarka, Tajka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Amelka dziś kończy 2 miesiące ❤️ Ale ten czas leci! Przeciez dopiero się urodziła!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2021, 19:55
kar_oliv, kiniusia270, Zulugula, SzalonaOna, Maminka89, KarolinaMaria, Ounai, Lalia, calanthe, Inaa89, AgataAgatka, Ewa88 , emdar, asias86, kic83, Clover, Iryska, Suszarka, Tajka, Nikaa92, Inga28, Martt95, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Inga, Gustaw mega przystojniak 😎😎😎
Zulu, świetne wieści 😍
Ladyo, Amelka mega słodka! Dopiero rodziłaś a tu już 2 miesiące! 💓
Ja dzisiaj byłam na paznokciach, miały być tylko dłonie a wyszły też stopy 😁 najlepszy Olek, bo go nakarmilam i położyłam na drzemkę przed samym wyjściem, a jak wróciłam po 2 h to nadal spał 😂 to się nazywa solidarność z tatusiem który jest na urlopie!calanthe, Ladyo, Suszarka, Zulugula, Inga28 lubią tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny, czy ktoś wie jak wypada dziecięca rozmiarowka w c&a?
Nigdy nie miałam nic z tego sklepu i nie mam pojęcia czego się spodziewać.
Wg mnie rozmiarowka zaniżona 🤔 przynajmniej pajace i bodziakiZielonaHerbata lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Inga
Gucio jak urósł, słodki blondynek!
Ladyo
Śliczna malutka, taka kruszynka jeszcze, mimo że wydaje mi się że dopiero rodziłaś!
Laila
Ten Twój Olek to dziecko na zachętę, naprawdę!Ladyo, Inga28, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Motylku kiedyś matki miały tylko 4 miesiace macierzyńskiego, potem chyba 6 i też trzeba było dać rady 😉 ale wszystko zależy od sytuacji... Jeśli ktoś może sobie pozwolić być w domu, to pewnie jest to najlepsza opcja dla dziecka 😊 Ja też pośle młodą do żłobka ale dopiero jak będzie mieć ok 1.5 roku
Inaa w jakiej miejscowości byliście nad morzem?Ladyo, KarolinaMaria, SzalonaOna lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Dziewczyny z Warszawy, kiedy się umawiamy na ten spacer??
emdar lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność