Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyClover wrote:Motylku, to super, że insulina spadła, może i niedużo, ale na pewno będzie coraz lepiej 😊 Co do wagi, to 75 kg to mój pierwszy mały cel, bo wtedy wskoczę już w prawidłowe BMI (no, dokładnie to chyba 74,8 kg). Z tego, co kojarzę, to Ty jesteś kilka cm wyższa ode mnie
Ounai, niestety nic się nie da z tą lekarką zrobić, dział bhp stoi za nią murem, bo "może przyjść ktoś jeszcze gorszy" 🙄 Poprzednim razem to kierownik interweniował w sprawie dopuszczenia mojego męża do pracy, oprócz niego nie dopuściła chyba jeszcze wtedy trzech osób. Raz była z nią jakaś afera kilka lat temu i ją wywalili, ale wróciła bo rzekomo nikogo nie było na jej miejsce. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć 🙄 Ludzie w naszej firmie żartują, że ona tam chyba będzie do śmierci pracować. Mam nadzieję że teraz, kiedy mój mąż się w końcu wziął za siebie to przy następnych badaniach już będzie miał o wiele lepsze wyniki i nie będzie problemu.
Inaa, na pewno nie wyjdzie głodna 😁 Ja wprawdzie jem mięso, ale jakąś super fanką nie jestem i kiedy do wyboru jest dużo warzywnych pyszności, to mięso może dla mnie nie istnieć, spokojnie najem się warzywami 😁Clover lubi tę wiadomość
-
Odebraliśmy klucze od nowego mieszkania 🗝️🏡
Jaram się!
W poniedziałek wchodzi ekipa remontowa 🚧
A propo dat, u nas:
Wiki urodziny 21.05, imieniny 21.08
Maks urodziny 21.10, imieniny 21.08
kar_oliv, Iryska, Inaa89, SzalonaOna, KarolinaMaria, Ewa88 , Ladyo, Wik89, Suszarka, asias86, Nikaa92, Ounai, emdar, Annia, Lalia, Clover, Gagatka, calanthe, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnykic83 wrote:Odebraliśmy klucze od nowego mieszkania 🗝️🏡
Jaram się!
W poniedziałek wchodzi ekipa remontowa 🚧
A propo dat, u nas:
Wiki urodziny 21.05, imieniny 21.08
Maks urodziny 21.10, imieniny 21.08kic83 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co ? Wystrzelę moja matke w kosmos ona jest momentami nie do zniesienia. Boli ją bardzo ten kręgoslup bez środków przeciwbólowych nie jest w stanie się ruszać a jak coś weźmie to kuśtyka ledwo ledwo o kuli.
Na mnie spadły wszytkie domowe obowiazki czyli gotuje robię jej pranie sprzatam robie zakupy itp itp. A dowiaduje się że jestem zlośliwa jedzą jakbym miała czelność jej się sprzeciwić, traktuje ją jak zło konieczne i tak bez końca. A krytyka jest na porządku dziennym a to zupa mało słona a to w pierogach mało borówek i tak bez przerwy i do tego wyszukuje mi robotę na bieżaco bo ja w jej mniemaniu nie mogę mieć lekkiego dnia tylko muszę do wieczora być utyrana dajmy dzisiaj obiad miałam wczorajszy więc miałam leżeć pachnieć przed tv bo wyjątkowa nie bylo prania prasowania ani nic innego to matka zapytała czy jej wyprasuje parę rzeczy jak parę to spoko a tu zachodze do jej sypialni a tam prasowanie chyba z ostatniego pół roku.Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
U mnie prawidłowa waga to 63kg więc jeszcze 9kg przede mną.
Jednorożec, byłaś u psychologa? Idź, niech Ci podpowie jak z nią gadać bo ona Cie zajedzie. To taki typ, nic z tym nie zrobisz. Możesz jedynie zmienić swoje podejście
Kic, gratulacje! Już coraz bliżej
Ja właśnie wróciłam odzyskać koleżanki. We wtorek idzie na indukcję. Wózek stoi i czeka na małego Jasia, pokoik przygotowany, w łóżeczku kokon i śpiworek. Słodko to wszystko wyglądało ❤️Lalia, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Annia, Karolina mnie ubiegła z wózkiem😉 Poczciwy Cybex Balios S, ale pisałam już o tym kilka razy, nie polecam szczerze:( Uważam,że jest baaardzo słaby. Karolina, czysty???☺Musiałabys go z bliska zobaczyć 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤣
Kic, gratulacje raz jeszcze 😘🥰!Annia, kic83, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ounai wrote:U mnie prawidłowa waga to 63kg więc jeszcze 9kg przede mną.
Jednorożec, byłaś u psychologa? Idź, niech Ci podpowie jak z nią gadać bo ona Cie zajedzie. To taki typ, nic z tym nie zrobisz. Możesz jedynie zmienić swoje podejście
Kic, gratulacje! Już coraz bliżej
Ja właśnie wróciłam odzyskać koleżanki. We wtorek idzie na indukcję. Wózek stoi i czeka na małego Jasia, pokoik przygotowany, w łóżeczku kokon i śpiworek. Słodko to wszystko wyglądało ❤️
A najgorsze jest to że jakbym nie daj Boże coś źle powiedziała albo się sprzeciwiła to ona pierwsze co robi to obdzwania wszystkie swoje córki i opowiada jaka ja jestem okropna więc wszystkie moje ciotki uważają mnie za niewiadomo jak wyrodną córkęDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorozec- jak tak czytam, to mam wrażenie,że Twoja mama jest dość toksyczna osoba. Co na to Twój mąż? Może on niech jej coś przegada do rozumu,że nie może Tobą tak pomiatac, tym bardziej,że naprawdę dużo jej pomagasz.
A osoby,które tak ciągle obdzwania nie mogą jej troszkę pomoc żeby Ciebie odciążyć ? -
Jednorozex6, to jak będziesz nawet trochę wyrodna to i tak się już nic nie zmieni 😂 ja tam jestem w miarę szczęśliwa odkąd nie mam kontaktu ze swoją mamą. Nie wiem czy to się zmieni, czy ona się zmieni. Ale nie chcę żałować swojego życia, katować się cały czas. Jest dorosłą osobą i musi wziąć na klatę swoje decyzje i ich konsekwencje. Wiadomo, jest mi przykro że nie mam z nią kontaktu jak mama z córką, ale kontakt z nią jest na chwilę obecną toksyczny więcej jest to dla mnie psychicznie lepsze wyjście.
-
Moja matka myśli że jak jest chora to mamy jej wszyscy w dupe włazić bo ona jest chora a mój stary odkąd pożarł się z nią jakieś pół roku temu to nawet jej dzień dobry nie mówi, ale stwierdził że jak w badaniach jej jutro nic nie wyjdzie to pokaże jej gdzie jest jej miejsce i się skończy dzień dzieckaDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Wczasowicz pozdrawia Ciocie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2021, 21:23
Inaa89, Jednorożec89, Suszarka, Iryska, Zulugula, Maminka89, asias86, KarolinaMaria, emdar, Lalia, Ladyo, kic83, Clover, Ewa88 , Tajka, Ounai, kiniusia270 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Jednorożec przykro mi, że tak wygląda sytuacja... Może ja teraz na to patrzę inaczej przez sytaucje z tata, ale... Moze to choroba tak na nią wpływa? Czasem warto wpuścić jednym uchem, a drugim wypuścić... obgaduje Cię do innych? Trudno. Ty wiesz jak było naprawdę. I wiesz, że nie można Ci nic zarzucić. Natomiast jeśli Twoja mama jest od zawsze takim krytykanckim i toksycznym typem to współczuję i nie wiem co ci doradzić.
Kicku jeszcze raz gratuluję!Pochwal się kiedyś jakaś fotka z parapetówy.
kic83 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kic gratulacje co do mieszkania ! Czekamy na fotki i efekty 😍😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2021, 17:17
kic83 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Mamy starszych dzieci pomocy!!! Co można kupić 5latkowi? Jedziemy na weekend do mojej kuzynki. Nie mam pojęcia co jest teraz na czasie 🙄 jakie zabawki? A może polecicie jakąś książkę/książki?
Edit zapytałam kuzynkę, ale nie mam gwarancji odpowiedzi, a wyjazd w sobotę rano, jutro muszę coś ogarnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2021, 19:14
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:Moj chrzesniak 5lat zazyczyl sobie "gre na plejstejsyn strzelanki do robotów od 18lat" 🙈😂 i Dino striki (z biedry )
Ja szukam teraz czegos dla 2 i 3 latka, help !!
Ło ku...rde. czuję sie staro 😂'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2021, 12:02
Iryska, kic83, Clover, Suszarka, Ewa88 , Maminka89, kiniusia270, Ounai, emdar, Annia, asias86, Nikaa92, Inaa89, kar_oliv, SzalonaOna, calanthe, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Karolina- może jakieś planszowki? Jest teraz spory wybór fajnych gier tego typu.
Zulu- dla chłopca,czy dziewczynki ? Ja teraz mojej chrzesnicy kupiłam taki duży zestaw doktora na allegro, taki na kółkach z monitorem,bardzo bogate wyposażenie z dźwiękami, światłami itp. mała już miesiac się tym ciągle bawi 🙈
Dla 2-3 lata fajne są też kuchnie,warsztat z narzędziami dla chłopcaKarolinaMaria lubi tę wiadomość