Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladyo, jeszcze nie mieszczę się w normalne jeansy. Te po prostu zawsze były luźne. Ale kiedyś się zmieszczę.
Annia, rozumiem, mam nadzieję że to tylko KP tak na Ciebie wpływa. Szkoda, że może wcześniej nie zdecydowałaś się odstawić, wtedy na pewno nie uzbierałoby się tyle żalu. Mam nadzieje, ze się w końcu uda
Przyszła mi spódniczka na roczek. Jest cudna, z niesamowicie miękkiego materiału. Niestety w związku z wprowadzonym podatkiem wyszła ok 40zl, ale na roczek można poszalećna pewno zamówię jeszcze większe rozmiary. Zamówiona 17.07 rano, czyli szła można powiedzieć 2 tygodnie
Jednorożec89, Ladyo, Maminka89, Zulugula, Clover, Annia, Inaa89, Ewa88 , SzalonaOna, Suszarka, Fragaria, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Jak ja widzę takie slodkosci dla dziewczynek to chcę dziewczynkę na już żeby móc ja stroić w takie ślicznosci. Chlopca wystroisz ale to nie to samo co urocze sukieneczki
LadyO moja mama jest sama tata zmarł w grudniuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2021, 17:31
Zulugula lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ladyo, ale dużo kcal spalonych! 😁 Ja ubolewam nad tym, że nie mam pojęcia ile spalam, ale może w przyszłym miesiącu zaszaleję i kupię sobie opaskę Xiaomi, bo już się czaję na nią od jakiegoś czasu. A co do naszej Lalii to pewnie jest jej mniej, bo się szykuje do wyjazdu albo już jest nad morzem z tego co kojarzę
Ounai, cudowna spódniczka! Będzie mała księżniczka z Martusi ❤Ladyo lubi tę wiadomość
-
Jednorożcu, jeśli czujesz, że tego potrzebujesz to może faktycznie powinniście wyjechać na kilka dni. To, co Ci funduje mama to jest przemoc psychiczna, a rodzinni "eksperci" tylko dolewają oliwy do ognia. Twoja mama na pewno sporo przeszła w życiu, ale nie daje to jej prawa do tego, żeby się na Tobie wyżywać, zwłaszcza, że dużo jej pomagasz i nie zasłużyłaś na takie traktowanie. Bardzo mi przykro, że taka sytuacja u Ciebie
Moja teściowa to też trochę taki typ - sporo przeszła w życiu, jej mąż alkoholik zmarł wkrótce po przejściu na emeryturę bo się zachlał, a później związała się z innym facetem, który dwa lata temu zmarł na raka. I wiem, że było i dalej jest jej ciężko, ale to, że się odgrywa na swoich dzieciach za swoje niepowodzenia jest dla mnie nieporozumieniem. Najpierw my byliśmy na celowniku bo z nią mieszkaliśmy, później wyremontowaliśmy sobie tą górę i tam się wprowadziliśmy a na dole zaczęła mieszkać jej córka z rodziną, to teraz jej się najbardziej obrywa. Najwięcej ma zawsze do powiedzenia brat męża który mieszka za granicą, zawsze jest najlepszy aż do momentu kiedy przyjadą tu na urlop, wtedy kłóci się z matką codziennie.
-
nick nieaktualnyWitam was dziewczyny.
Ounai piekna spodniczka 👍👍. Martusia bedzie pieknie wygladac😍.
Asia wszystkiego najlepszego dla synka z okazji roczku😍😍😍
Zulu zdrowka dla Tomusia 😍😍😍.
Annia Miki to czysta reklama osrodka powinni wam za to zdjecie😍😍😍.
Ja przezylam weekend, no normalnie ciezko bylo, ale sie dalo. Wziela na luz, choc czasami wlaczal mi sie wkurw. Maz stwierdzil, ze jestem czasami zlosliwa, ale jak co zrobic jak mi nerwy puszczaly. Mamy zmywarke, wiec myc naczyn nie trzeba, a szwagierka zabieram sie za zmywanie (nie uzywa plynu, wiec sama woda to dla mnie nie my ie brudnych naczyn, na nie uzycie plynu miala wytlumaczenie, ze nie mogla znalesc, nie wazne ze kolo zlewu stoi dozownik z plynem, ale po co sie za pytac lub sprawdzic, jak juz tak bardzo chciala zmywac, bo ona wiecznie Biedna i zapracowana) zwrocialam jej uwage, maz stwierdzil ze bylam za ostra. 🤷♀️.
Przezylam tez spacerek w gorach z marudzaca 6 latka, bo jej sie isc nie chce i najlepiej jak zamiast mlodego ja do wozka wlozymy🤦♀️🤦♀️. Fakt to nie jej wina, bo biedne dziecko pewnie sie gotowalo z goraca, bo jej mamuska zamiast posluchac sie mej rady ubrala ja w grube rajstopy plus sukienke i sweter (bylo ze 26-27 stopni). Moje lataly w spodenkach, na krotki rekaw, bo goraco, a jej ubrane jak na zime bo idziemy w gory🤦♀️🤦♀️.
Dobra wiem jestem troche zlosliwa, ale no nie moge zniesc takiego ciamajctwa.
Annia co do kp. Rozumiem cie bardzo dobrze. Kp potrafi byc piekne, ale rowniez upierdliwe momentami. Twoje uczucia nie sa niczym zlym. Ja mam tez tak czasami, a przy 3 dziecku na kp wiem na co sie zdecydowalam. Mm tez ma minusy. Jak wszystko wolol nas.
Jak pogoda w polsce?u nas jest chwilowa jesien. 🤦♀️Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJednorozec co do mamy to musisz sie jej postawic, i powiedziec, ze jak jestes taka zla, daj jej do zrozumienia ze wiesz co mowi na ciebie do twego brata, to nie bedziesz jej pomagac.Niech lepiej synka o pomoc prosi. Wyjazd nad soline super pomysl. Tobie jak najbardziej nalezy sie odpoczynek i relaks
-
Mojej matce mozna mówić a to jak grochem o ścianę niestety a potem leci do synusia na skargę.
Jaś ma właśnie dosłownie atak śmiech leży i chichota się do karuzeli jak szalony.
A i chyba zastanawiam się czy jak upały przejdą nie zabrać Frania do zatorlandu ode mnie to jakieś sto kilometrów a oszalałby na dinozauryDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Dzięki dziewczyny. To już koncowka kp, więc patrzę optymistycznie w przyszłość. Nie liczę na to, że zacznie przesypiać noce bo wiem, że różnie może być. Ale dopiero taki mój zjazd emocjonalny spowodował, że mój mąż zaczął się angażować w nocy. I co? Okazuje się, że nie każda pobudka musi skończyć się u piersi, że można ululac na piłce, nosząc czy w wózku. Myślę, że wcześniej nie czułam się tak zdesperowana, żeby skończyć kp, teraz jakby mi się przelało.
Jezu Ania jak to twoja siostra myje naczynia bez płynu? Czyli tylko je spłukuje. Koszmar.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
Jezu Ania jak to twoja siostra myje naczynia bez płynu? Czyli tylko je spłukuje. Koszmar.[/QUOTE]
Anniu to nie moja siostra, tylko meza. Gdyby byla to moja to bym ja opieprzyla na czym ziemia stoi i jeszcze troche.
A te jej zachowanie to proba pokazania ze ta zla to ja jestem a ona taka Biedna pokrzywdzona. 🤦♀️🤦♀️ -
Zulu, my mamy chmurkę Fischer Price. Ona ma kilka melodyjek (piosenek) i kilka takich naturalnych szumów: deszcz, wiatr, bicie serca, świerszcze i szum morza. Nie ma tych szumów białych i innych. Olek uwielbia ten szum morza i uwielbia się przytulać wieczorem jak zmieniają się kolory, wycisza mi się przy niej🙂
Ladyo, ostatnio mnie tu mniej, bo dzisiaj w nocy, za ok. 2h wyjeżdżamy nad morze i w zależności od Olka i warunków czeka nas 8-10h jazdy na drugi koniec Polski.
Jestem trochę zestresowana ale dobrej myśli🙏
Przeczytałam pobieżnie, ale nie dam rady odnieść się do każdej 😘 życzę Wam, każdej z osobna, spokoju 😘 myślę że dla jednej to będzie wieczór z mężem, dla drugiej z koleżanką, dla trzeciej bez problemów rodzinnych itd. mam nadzieję że uda Wam się odetchnąć i nabrać nowej energii 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2021, 21:15
Gagatka, Ladyo, Clover lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny potrzebuję pomocy. Zauważyłam na bieliźnie śluz koloru kawy z mlekiem około 19, brzuch się napina, czuję ruchy Julka. Ale teraz właśnie weszłam do domu i poszłam do łazienki, przy podcieraniu na papierze został gęsty, galaretowaty śluz (czop?) podbarwiony krwią.. Nie wiem czy mogę, bo chętnie wstawiłabym tutaj zdjęcie 🥺
Teraz położyłam się do łóżka i leżę, czekam na ruchy Julka.
Myślicie, że czas jechać do szpitala czy lepiej poczekać narazie w domu i poobserwować? -
nick nieaktualnySuszarka wrote:Mnie to w sumie nie dziwi. Z tego co obserwuję zawsze ten kto zostaje w domu przy rodzicach jest traktowany jak najgorsze dziecko. Najlepszy jest ten, który jest daleko i rzadko wpada
Z tego powodu każdy powinien dążyć do tego aby nie mieszkać w jednym domu z rodzicami/teściami.
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:Dziewczyny potrzebuję pomocy. Zauważyłam na bieliźnie śluz koloru kawy z mlekiem około 19, brzuch się napina, czuję ruchy Julka. Ale teraz właśnie weszłam do domu i poszłam do łazienki, przy podcieraniu na papierze został gęsty, galaretowaty śluz (czop?) podbarwiony krwią.. Nie wiem czy mogę, bo chętnie wstawiłabym tutaj zdjęcie 🥺
Teraz położyłam się do łóżka i leżę, czekam na ruchy Julka.
Myślicie, że czas jechać do szpitala czy lepiej poczekać narazie w domu i poobserwować?
Nie g sprawdza jeśli napina się brzuch. W razie czego dostaniesz sterydy!Suszarka lubi tę wiadomość
-
Ulaa, mój czop tak wyglądał. Odszedł 10 dni przed terminem, dzwoniłam wtedy do swojej położnej, potwierdziła, że to na 99% czop i kazała liczyć ruchy. Na Twoim etapie ciąży przejechałabym się na IP dla świętego spokoju
Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Jednorożec89 wrote:Jak ja widzę takie slodkosci dla dziewczynek to chcę dziewczynkę na już żeby móc ja stroić w takie ślicznosci. Chlopca wystroisz ale to nie to samo co urocze sukieneczki
LadyO moja mama jest sama tata zmarł w grudniu
Ula dzwoń do lekarza a jeśli nie odbierze to jedź od razu. Najlepiej do tego szpitala gdzie pracuje Twój lekarz.
Annia, będzie impreza w domu. Tort, balony, catering ten co zawsze, jakieś ciasto i tyle. Posiedzimy, pogadamybez rozkładania stołu, każdy zje gdzie mu wygodnie. Zrobimy szwedzki stół w kuchni.
Annia, Lalia lubią tę wiadomość
-
Ula, ja bym podjechała, lepiej niech sprawdza, kak wszytko bedzie ok to wrócisz spokojna do domu!
Lalia, szerokiej i spokojej drogi! Długa wyprawa przed wami. Czekamy na zdjęcia znad morza.
Ounai, fajnie. A catering obiadowy też? Zastanawiam się czy roczek można zrobić w formie kawy i ciasta tylko, co sądzisz?
Dostałam okres. 😶 tzn dopiero różowe plamienie, ale no wiadomo już... jak wyglądały Wasze pierwsze okresy? Były bardziej/mniej obfite? Dłuższe/krótsze?Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023